Stjecanje novih iskustava

Osnovana volonterska mreža Sveučilišta u Rijeci; trenutno nudi angažman u najmnogobrojnijoj utrci u RH

https://pixabay.com/illustrations/volunteer-hands-help-colors-2055010/

Studentima se u sklopu volonterske mreže nudi prilika za angažiranjem u realizaciji projekta Homo si teć, najmnogobrojnije utrke u Hrvatskoj. Termini za volontiranje su 6, 12, 13, i 14. travnja.

Sveučilište u Rijeci zasnovalo je svoju volontersku mrežu. Studentima nudi priliku za stjecanje iskustva i vještina volontiranja u Rijeci, ali i u svijetu.  

Trenutno je u tijeku volonterski projekt Homo si teć. Projekt uključuje prijave, čuvanje šatora, protokole medalja, usmjeravanje trkača, slaganje startnih paketa, podjele sudioničkih medalja i vode na cilju, podjele voća i vode za trkače te osiguranje staze. Termini za volontiranje su 6, 12, 13, i 14. travnja. U slučaju da ste zainteresirani za angažman na projektu, možete poslati e-mail s predmetom HOMO SI TEĆ na volonteri@uniri.hr za više informacija. 

Prethodno spomenuti projekt odlično je iskustvo za stjecanje vještina organizacije i timskog rada, ali i prilika za sudjelovanje u najmnogobrojnijoj utrci u Hrvatskoj.  

Komentari na članak

Vezani članci

Otvoren Motovun Film Festival 2018.

Natječaj za starije od 18

Motovun Film Festival prima 60 volontera

Fleksibilni i pouzdani pojedinci stariji od 18 godina za volontiranje na Motovun Film Festivalu mogu se prijaviti do 20. lipnja. Sve o festivalu moguće je čuti i na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Lektori

Volonterska praksa u SIK-u

Iskoristi znanja s faksa i pobrini se za to da u našim tekstovima nitko ne može naći grešku

Pravopis imaš u malom prstu, odlično barataš gramatikom i uživaš u ispravljanju tuđih grešaka? Ako su odgovori na prethodna pitanja potvrdni, čini nam se da si prava osoba za naš lektorski tim. A znamo da ti prakse treba. iskoristi priliku da ju stekneš i prijavi se do 14. listopada.

Erasmus iskustvo - Litva

Intervju: Tina Hrubi

Erasmus iskustvo iz Litve

"Predivno je iskustvo upoznati nova mjesta, ljude, kulture i običaje, stoga preporučujem svima da se odluče pomučiti s papirologijom potrebnom za prijavu za Erasmus jer će im se svakako isplatiti."

CINAZ logo

Info centar za mlade Zadar

Predstavljanje Europske volonterske službe zadarskim maturantima

Prvi lokalni Info centar za mlade u Zadru, u suradnji s Info Zonom iz Splita, regionalnim Info centrom za mlade, kreće s predstavljanjem Europske volonterske službe (EVS) zadarskim maturantima.

Kviz

Iskustvom do idealne karijere

Riješi kviz, saznaj koje je tvoje idealno zanimanje i kako steći praksu u udruzi Studentski informativni kutak

Još ne znaš čime se želiš baviti ili se dvoumiš između prijavljivanja u više naših timova? Možda će ti upravo kviz „Kojem timu pripadaš“ dati odgovore.