Stjecanje novih iskustava

Osnovana volonterska mreža Sveučilišta u Rijeci; trenutno nudi angažman u najmnogobrojnijoj utrci u RH

https://pixabay.com/illustrations/volunteer-hands-help-colors-2055010/

Studentima se u sklopu volonterske mreže nudi prilika za angažiranjem u realizaciji projekta Homo si teć, najmnogobrojnije utrke u Hrvatskoj. Termini za volontiranje su 6, 12, 13, i 14. travnja.

Sveučilište u Rijeci zasnovalo je svoju volontersku mrežu. Studentima nudi priliku za stjecanje iskustva i vještina volontiranja u Rijeci, ali i u svijetu.  

Trenutno je u tijeku volonterski projekt Homo si teć. Projekt uključuje prijave, čuvanje šatora, protokole medalja, usmjeravanje trkača, slaganje startnih paketa, podjele sudioničkih medalja i vode na cilju, podjele voća i vode za trkače te osiguranje staze. Termini za volontiranje su 6, 12, 13, i 14. travnja. U slučaju da ste zainteresirani za angažman na projektu, možete poslati e-mail s predmetom HOMO SI TEĆ na volonteri@uniri.hr za više informacija. 

Prethodno spomenuti projekt odlično je iskustvo za stjecanje vještina organizacije i timskog rada, ali i prilika za sudjelovanje u najmnogobrojnijoj utrci u Hrvatskoj.  

Komentari na članak

Vezani članci

VCZ logo

Volonterski centar Zagreb

Upoznajte se s volontiranjem u međunarodnim kampovima na Međunarodnim danima VCZ-a

Program Međunarodnih dana u VCZ-u namijenjen je svima zainteresiranima za međunarodno volontiranje.

Utrka " Formula Driver 2017. – Memorijal Ivica Kišasondi."

Utrka na stazi Klek

VIDEO: Škripa guma i miris benzina proširili se cijelim Ogulinom

U podnožju Kleka održana je utrka „Formula Driver 2017. – Memorijal Ivica Kišasondi“. Obilježija ju je neviđena posjećenost, kako vozača, tako i gledatelja iz cijele Hrvatske te Slovenije, Italije i Austrije.

Erasmusovci

Erasmus iskustvo: Mihaela Šatvar

„Najviše mi nedostaju druženja s ostalim Erasmus studentima”

Mihaela Šatvar, studentica 4. godine Agronomskog fakulteta u Zagrebu, opisuje svoje Erasmus iskustvo na „Fakultetu za kemtijstvo in biosistemske vede” u Mariboru.

Knjiga

Studentski život

„Tko hoće raditi i studirati, nađe način, tko neće, nađe izliku.”

Studentski život donosi mnoštvo obveza koje se moraju izvršavati, a većina studenata odlučuje se i na potragu za poslom. S nama su svoja iskustva podijelili studenti koji paralelno rade i studiraju, zbog čega se osjećaju mnogo sretnije i pametnije provode svaki slobodan trenutak.

Zgrada INA

Iskustvo Growww pripravnika

Nakon pola godine pripravništva u Ini i dalje sve izgleda pozitivno

Buddy i mentor brinu se za vaš profesionalni i osobni razvoj, zbližili ste se s kolegama i postajete „vrijedni kotačić“ u funkcioniranju poslovne jedinice.