Obavijest SC-a

Osječki studenti u domove mogu useliti od 1. rujna, brucoši tek u listopadu

koferi

Studentski centar u Osijeku objavio je raspored useljenja u studentske domove. Provjerite u kojim se terminima možete useliti, bilo da ste brucoš ili pak stariji student.

Nakon što su objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskom domu, osječki Studentski centar objavio je raspored useljenja.

Studenti viših godina to mogu učiniti subotu, 1. 9. 2018. od 08:00 do 12:00 te u ponedjeljak i utorak, 3. i 4. 9. 2018. od 08:00 do 14:00. U nedjelju, 2. 9, neće biti mogućnosti useljenja. Brucoši mogu useliti nešto kasnije, početkom listopada, od ponedjeljka, 1. 10. 2018. do srijede, 3. 10. 2018.

Prilikom obavljanja postupka useljenja studenti su dužni dostaviti liječničko uvjerenje (izdano od svog liječnika obiteljske medicine) da nemaju kontraindikacija za smještaj u studentskom dom jer se u protivnom neće moći useliti.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Studentski centar u Zagrebu

Spuštene bodovne granice za smještaj u studentskim domovima

Studenti koji su na natječaju ostvarili 1371 bod mogu se od ponedjeljka, 5. ožujka, useliti u studentske domove.

Isto

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Otvoren je Natječaj za smještaj u studentskim domovima i subvenciju privatnih smještaja

Na natječaj se imaju pravo prijaviti svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske i državljani Europske unije s prijavljenim boravkom u Hrvatskoj. Rok je za prijavu 20. srpnja.

Otvorenje studentskog doma u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile

FOTO: Otvoren novi studentski dom u Puli

Novi studentski dom zajedničkim su snagama svečano otvorili predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile Kristijan Tomičić i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Ružica Beljo-Lučić.

Varaždin – Stari grad

Novi smještajni kapaciteti

Varaždinski studenti useljavaju u najmoderniji studentski dom u državi

Ovog su vikenda studentima predani ključevi soba studentskog doma u Varaždinu opremljenog prema najvišim standardima. Europski fondovi izgradnjom doma iskorišteni su na tehnološke inovacije i izrazitu energetsku učinkovitost, što ovaj dom čini najmodernijim u Hrvatskoj.

studentski dom u Zadru

Vodič za brucoše

FOTO: Jedan, ali vrijedan – studentski dom u Zadru

Provjerite kako izgleda i koje su prednosti boravka u jednom od najmanjih studentskih domova u Hrvatskoj.