Obavijest SC-a

Osječki studenti u domove mogu useliti od 1. rujna, brucoši tek u listopadu

koferi

Studentski centar u Osijeku objavio je raspored useljenja u studentske domove. Provjerite u kojim se terminima možete useliti, bilo da ste brucoš ili pak stariji student.

Nakon što su objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskom domu, osječki Studentski centar objavio je raspored useljenja.

Studenti viših godina to mogu učiniti subotu, 1. 9. 2018. od 08:00 do 12:00 te u ponedjeljak i utorak, 3. i 4. 9. 2018. od 08:00 do 14:00. U nedjelju, 2. 9, neće biti mogućnosti useljenja. Brucoši mogu useliti nešto kasnije, početkom listopada, od ponedjeljka, 1. 10. 2018. do srijede, 3. 10. 2018.

Prilikom obavljanja postupka useljenja studenti su dužni dostaviti liječničko uvjerenje (izdano od svog liječnika obiteljske medicine) da nemaju kontraindikacija za smještaj u studentskom dom jer se u protivnom neće moći useliti.

Komentari na članak

Vezani članci

more

Valentina Cigula

Moja strana priče: Lipanj – mjesec groznice zvane nogometni mundijal, muka po ispitnim rokovima i izbacivanje iz domova

Jesam li vam rekla da je ovaj mjesec bio prepun svakojakih događanja sa svih strana svijeta, od lijepih do predivnih, preko onih koja su nas ljutila, do onih koja su nas dirnula ravno u srce?

Buka u domu,naslovna

Antonela Bulajić

I Lidija Bačić stanuje u studentskom domu

Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima iz studentskih domova sasvim je neslučajna i namjerna.

Petrinja, crkva, park

Potpisan sporazum o izgradnji

U Petrinji studira 256 putnika, dom se gradi za njih sedamdesetak

Nakon dugo vremena, napokon je odlučeno kako će se graditi studentski dom u gradu Petrinji. Potrebe su za smještajem velike jer su studenti smješteni u privatnim smještajima te će im dom olakšati studiranje.

Nova faza radova - jame

Obnova studentskih domova

FOTO: Radovi na Savi ušli u novu fazu

Obnova doma na Savi ušla je u takozvanu "fazu zemljanih radova". To znači da će u sljedećih dvadesetak dana gradilište biti prošireno i na okolinu petog i šestog paviljona. Zbog toga su zatvoreni svi ulazi u dom osim jednog, onog zapadnog.

Novi studentski dom

Prenamjena osječkog hotela

Hotel Mursa uskoro postaje studentski dom?

Hotel Mursa uskoro će se prenamijeniti u studentski dom i povećati svoje smještajne kapacitete.