LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rješavanje poslovnih slučajeva

Osječki studenti Marketinga uspješno odgovorili na poslovne izazove Bobi Snacksa

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana je svečana dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim studentima za rad na rješavanju poslovnih slučajeva poduzeća Bobi Snacks d.o.o.

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana je svečana dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim studentima za rad na rješavanju poslovnih slučajeva poduzeća Bobi Snacks d.o.o.

Nova godina donijela je novu uspješnu suradnju Ekonomskog fakulteta u Osijeku i poduzeća Bobi Snacks d.o.o. Naime, Katedra za marketing već dugi niz godina ostvaruje slične suradnje s poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj. Razlozi su jednostavni – omogućavanje studentima da primjene znanje stečeno na fakultetu u praksi te da se povežu s potencijalnim budućim poslodavcima.

Studenti druge godine diplomskog studija Marketing pod mentorstvom doc. dr. sc. Mladena Pancića i prof. dr. sc. Mane Medića, a u sklopu kolegija Brand management, rješavali su tri poslovna slučaja poduzeća Bobi Snacks d.o.o. Riječ je o najstarijem proizvođaču slanih grickalica koji danas uživa status vrlo popularnog brenda.

Foto: Bookmark

Studenti su imali mogućnost rješavati tri poslovna slučaja: nadogradnja postojećeg branda, razvoj novog proizvoda i co–branding Bobi i Donna Vekić. U prosincu 2016. godine predstavile su ih Manuela Jurčević – voditeljica prodajnog asortimana BOBI i Jelena Žerjav – asistentica voditeljice prodajnog asortimana BOBI. Nakon opredjeljenja za rješavanje jednog od tri ponuđena, studenti su do veljače 2017. godine aktivno prikupljali primarne i sekundarne podatke koje su potom koristili za kreiranje inovativnih i kreativnih rješenja.

Završno izlaganje održano je u četvrtak, 9. veljače pred predstavnicima Bobi Snacksa. Svečana dodjela priznanja i proglašenje pobjednika održalo se 21. veljače na spomenutom fakultetu. Tri najuspješnija tima podijelila su nagradni fond od 9 000,00 kuna. Najuspješnije su bile Ines Čamić, Ivona Jakovac i Maja Potočki. Na drugom mjestu našle su se Antonija Abramović, Katarina Kljajić i Ružica Plasajec. Treće mjesto osvojile su Anamaria Milković, Nora Ninković i Marijeta Škrlec.

FOTO: BOOKMARK