Zanimljiva radionica

Organizira se još jedna u nizu radionica u okviru ciklusa Karijeriranje

izvor: https://unsplash.com/photos/C05KN4h8WKw

Majda Jelenčić, Lana Lukačić i Martina Sajko Olovec zainteresirane će upoznati s radom i cjeloživotnim profesionalnim usmjeravanjem HZZ-a, dostupnim e-alatima kao što su CISOK portal i e-Usmjeravanje.

Za četvrtak, 6. lipnja 2019. godine, u okviru ciklusa Karijeriranje zakazana je radionica pod nazivom Predstavljanje raspoloživih e-alata u području cjeloživotnog usmjeravanja u HZZ-u. Organizira ju Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a održat će se u prostorima Srca, Sveučilišnog računskog centra. 

Voditelji spomenute radionice bit će: Majda Jelenčić, Lana Lukačić i Martina Sajko Olovec. Oni će sudionike detaljno upoznati s radom i cjeloživotnim profesionalnim usmjeravanjem HZZ-a, dostupnim e-alatima kao što su CISOK portal i e-Usmjeravanje. Zainteresirani će moći sudjelovati i u grupnom radu na studijama slučaja.

Novi se ciklus Karijeriranja provodi u okviru projekta SKAZVO, koji financira Europska unija. Na sljedećim linkovima možete pronaći program, kao i prijavnicu

Komentari na članak

Vezani članci

Filmska kamera

Usvajanje vještina filmskog zanata

Napravi najavnu špicu Filmske RUNDE – čak i bez ikakvog predznanja

– Prenesi svoje ideje od papira preko snimanja i montaže – ravno na platno Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma u Osijeku. – poručuju organizatori.

Isto

Sveučilište u Splitu

Besplatna radionica o izradi studentskih projekata

Važnosti i ulozi studentskih projekata te načinu njihove kvalitetne izrade posvećena je radionica na koju su pozvani svi splitski studenti.

Prirok, Svjetski savez mladih Hrvatska

Svjetski savez mladih Hrvatska

Druga sezona Priroka: otvorene prijave za mlade pisce

Radionice i susreti namjenjene su mladim piscima. Prijaviti se možete do 28. listopada, a sudjelovanje je besplatno. Nakon provedenih radionica, sudionici imaju priliku za daljnju suradnju u vidu zajedničkih radionica i promocija.

Informiranje - pravo mladih

Projekt "Infomiranje - pravo mladih"

SIK vam pomaže u potrazi za poslom

U prostorijama SIK-a 2. srpnja održat će se radionica "Potraga za poslom."

Strah, zabrinutost

STEP-ova radionica

Studenti kreativnošću postižu unutarnje zdravlje i ravnotežu

Udruga STEP organizira besplatnu radionicu na kojoj će studente uvesti u svijet psihodrame i art terapije. Održat će se 9. listopada u 19 sati.