Zanimljiva radionica

Organizira se još jedna u nizu radionica u okviru ciklusa Karijeriranje

izvor: https://unsplash.com/photos/C05KN4h8WKw

Majda Jelenčić, Lana Lukačić i Martina Sajko Olovec zainteresirane će upoznati s radom i cjeloživotnim profesionalnim usmjeravanjem HZZ-a, dostupnim e-alatima kao što su CISOK portal i e-Usmjeravanje.

Za četvrtak, 6. lipnja 2019. godine, u okviru ciklusa Karijeriranje zakazana je radionica pod nazivom Predstavljanje raspoloživih e-alata u području cjeloživotnog usmjeravanja u HZZ-u. Organizira ju Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a održat će se u prostorima Srca, Sveučilišnog računskog centra. 

Voditelji spomenute radionice bit će: Majda Jelenčić, Lana Lukačić i Martina Sajko Olovec. Oni će sudionike detaljno upoznati s radom i cjeloživotnim profesionalnim usmjeravanjem HZZ-a, dostupnim e-alatima kao što su CISOK portal i e-Usmjeravanje. Zainteresirani će moći sudjelovati i u grupnom radu na studijama slučaja.

Novi se ciklus Karijeriranja provodi u okviru projekta SKAZVO, koji financira Europska unija. Na sljedećim linkovima možete pronaći program, kao i prijavnicu

Komentari na članak

Vezani članci

Kozmetika

Besplatna radionica

Izradite sami prirodni dezodorans i šampon za kosu

Ove će se subote održati besplana radionica na kojoj ćete se upoznati s prednostima prirodne kozmetike, ali i na kojoj ćete se i sami okušati u njenoj izradi. Vodit će je Petra Rundek, volonterka udruge CINAZ.

Kapitoline

Istražite vlastitu vučju snagu

Radionica Kapitolina „Probudite vuka u sebi – prvi put”

Kapitoline, radionice za osobni razvoj, organiziraju radionicu „Probudite vuka u sebi – prvi put”, s ciljem upoznavanja i istraživanja svog vuka – jedne svoje snage.

Zoran Bekić, Ivan Marić

Poslovni planovi

Srce u 2019: u prvom planu akademski oblak, istraživački podaci, provjera autentičnosti

– Srce u suradnji s projektnim partnerima planira ključne vidljive iskorake povezane s uređenjem podatkovnih centara u Osijeku, Rijeci i Splitu, te posebno na izgradnji modernog podatkovnog centra Srca unutar kampusa Borongaj u Zagrebu. On će, između ostalog, udomiti i novi, kapacitetom najveći, superračunalni resurs sustava znanosti i visokog obrazovanja u Hrvatskoj. – istaknuo je Ivan Marić.

BYF

Krenuo Erasmus+ program poduzetništva za mlade

Edukacija ''Build Your Future'' okupila 20-ak studenata u Zagrebu

Modul obuhvaća razne vježbe (grupne i pojedinačne), komunikaciju i rješavanje problema, ali se našlo vremena i za druženje uz kavu, home made čaj od đumbira, smijeh i dobro raspoloženje.

Studenti i volontiranje

Klub mladih KLOOZ

Edukativna radionica „Biti volonter”

Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju.