LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Odsada se kampusom Sveučilišta u Splitu možete prošetati i virtualno

Možete se prošetati kampusom, zaviriti u predavaonice ili prostore sveučilišne knjižnice, a sve to bez dizanja iz svog naslonjača.

Možete se prošetati kampusom, zaviriti u predavaonice ili prostore sveučilišne knjižnice, a sve to bez dizanja iz svog naslonjača.

Svako sveučilište želi privući najkvalitetnije maturante na svoje fakultete. Smotre sveučilišta jedan su od najvažnijih načina na koji se sveučilišta predstavljaju budućim studentima. Na njima maturanti iz prve ruke mogu saznati što im studiranje na određenom sveučilištu nudi.

Sveučilište u Spitu odlučilo je krenuti korak dalje i iskoristiti sve prednosti moderne tehnologije kako bi svim zainteresiranima pokazali sve pogodnosti studiranja na njihovom sveučilištu.

Naime, na svojim internetskim stranicama pokrenuli su projekt virtualne smotre, koji budućim, ali i novoupisanim brucošima i brucošicama, nudi mogućnost virtualne šetnje kroz sam kampus, ali i kroz sve fakultete i odjele na sveučilištu. Možete zaviriti u predavaonice, prošetati se hodnicima fakulteta ili posjetiti prostore Splitske sveučiline knjižnice i menze.

S obzirom na to da mali broj maturanata uspije posjetiti smotre sveučilišta, ovo je zaista vrijedan projekt koji će, vjerujemo, uroditi i većim brojem maturanata zainteresiranih za studiranje upravo u Splitu.

FOTO: SVEUČILIŠTE U SPLITU