Projekt "Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće"

Održana SIK-ova radionica posvećena društvenim mrežama

linkein

Mladi su imali prilike saznati kako na pravi način urediti svoj LinkedIn profil, što je u današnje doba vrlo važno za proces zapošljavanja.

U udruzi Studentski informativni kutak, 15. veljače održana je radionica posvećena upravljanju društvenim mrežama u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Okupljeni mladi imali su prilike saznati kako rukovati Facebookom, Instagramom i Twitterom na naprednoj razini, ali i kako na pravi način urediti svoj LinkedIn profil, što je u današnje doba vrlo važno za proces zapošljavanja.

Navedeno su predavanje i radionica dokazali kako su ovakve aktivnosti izrazito korisne mladima koji se pripremaju za tržište rada, ali i svim onima koji se na njemu već nalaze. Studentski informativni kutak i dalje će održavati predavanja i radionice na raznovrsne teme, a sve informacije možete pratiti na Facebook stranici udruge.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentsko spavanje

Kako brže zaspati

Trikovi za bolje spavanje

Znanstvenici su otkrili trikove koji će nam pomoći da spavamo, a samim time i izgledamo bolje

Star Film Fest traži volontere

Filmski festival

Star Film Fest u potrazi za volonterima

U tijeku su prijave za volontiranje na novom izdanju Star Film Festa. Prijavite se i uživajte u odličnoj filmskoj zabavi.

Korinin mobitel

Mediatoolkit analiza

Doznajemo kako je vijest o ukradenom iPhoneu postala viralna

Pomoću Mediatoolkita analizirana je popularnost vijesti o Korininom ukradenom mobitelu koja je preplavila javnost.

MKT

Volonterska praksa u SIK-u

Stjecanje marketinških vještina nikad nije bilo lakše

Kampanje, analitika ili newsletter marketing — sve ovo možeš raditi u našem marketing timu! Prijavi se do 21. listopada i stekni iskustvo kojim ćeš budućeg poslodavca oboriti s nogu.

Motovun Film Festival, volonteri

Pozitivno ludilo i adrenalin

Volontirajte na Motovun Film Festivalu!

Spremni ste doći do Motovuna i voljni ste prepustiti se festivalskom ludilu? Prijavite se do 15. lipnja za volontiranje na Motovun Film Festivalu.