Poziv za studente i profesore

Od predavanja do DAAD stipendije u Njemačkoj

stipendija

Sveučilište u Splitu organizira informativno predavanje o stipendiji koja vas može odvesti u Njemačku.

Zainteresirani ste za ljetni tečaj njemačkog jezika, upis na diplomski ili postdiplomski studij na njemačkom ili engleskom u Njemačkoj? Možda želite istraživati u svom znanstvenom području?

Svratite 5. lipnja 2017. u 12 sati u veliku dvoranu na 2. katu sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu (Ruđera Boškovića 31) i saznajte nešto više o DAAD stipendiji.

Njemačka služba za razmjenu studenata i znanstvenika (Deutscher Akademischer Austauschdienst ili skraćeno DAAD) svake godine stranim studentima i znanstvenicima nudi stipendije. Sva pitanja o mogućnostima stipendiranja i prijavama, možete postaviti DAAD lektorici Larissi Holz na predavanju u Splitu.

Za više informacija javite se na e-mail lholz@unizd.hr ili kliknite na web-stranice DAAD-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Obrazovanje u Njemačkoj

Mogućnosti za nezaposlene od 18 do 27 godina

Mogućnosti obrazovanja u Njemačkoj

Njemačka i ove godine nudi mogućnost dualnog obrazovanja za hotelskog tehničar/a/ku, konobar/a/icu i kuhar/a/icu u trajanju od 3 godine. Prijave su moguće još samo u veljači.

Hrvatska zastava

Natječaj će biti ponovljen

Poništena Odluka o dodjeli stipendija za Hrvate izvan RH

Povjerenstvo za postupak dodatne provjere provedbe navedenog natječaja je utvrdilo razloge za poništenje navedene Odluke. Ovim postupkom stopirani su svi ugovori potpisani u navedenom vremenskom periodu.

Vlada RH

Službeno priopćenje

Ministarstvo financija potvrdilo da novi porezi neće ići na štetu studenata

Oporezivat će se i stipendije studenata, ali one će morati iznositi više od 1 750 kuna mjesečno. Ako uzmemo u obzir da državna stipendija iznosi 1 200 kuna mjesečno, morat će to biti jako visok iznos da bi ušao u sustav poreza.

Sveučilište Sjever

Gostujuće predavanje u Sveučilišnom centru Koprivnica

Poslušajte koje nedostatke poslovnog novinarstva pronalazi Ante Gavranović

Ante Gavranović smatra da poslovnom novinarstvu nedostaje stručno znanje financijske tržišne politike. O tome će govoriti 10. svibnja u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Bologna stipendije

Prilika za preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij

Objavljen natječaj za studiranje u Kini

Sveučilište Tianjin nudi studentima mogućnost preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija u Kini. Prijave traju do 25. lipnja, a studenti mogu birati između tri područja studija: prirodni, tehnički i društveni.