LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Srce

Oblikovanje seminarskog rada, fotošopiranje i rad sa zvukom uče se na besplatnim radionicama

U Sveučilišnom računskom centru Srce u siječnju se održavaju besplatne radionice dostupne studentima i drugim polaznicima iz akademskih zajednica.

U Sveučilišnom računskom centru Srce u siječnju se održavaju besplatne radionice dostupne studentima i drugim polaznicima iz akademskih zajednica.

Došlo je vrijeme za provođenje novogodišnjih odluka, a ako je jedna od njih bila da postanete nešto aktivniji i više iskoristite ono što vam se pruža u studentskim danima, onda bacite oko na besplatne radionice koje osigurava Srce, a koje se održavaju u siječnju.

Sve radionice održat će se u Sveučilišnom računskom centru Srce, na adresi Josipa Mahronića 5 u Zagrebu.

Word radionica ili kako oblikovati seminarski rad

Ova radionica održat će se 9. siječnja u 16:30 u učionici Srce-E1. Koristit će se Wordom 2016, a potrebno je i predznanje u obliku osnovnog rada na računalu i osnovne obrade teksta u Wordu, kao što su uporaba različitih formata datoteka, oblikovanje teksta, rad s tablicama i slično. Na radionici će se baviti provjerom pravopisa, prijelomom stranice, stilovima, sekcijama, raznim tablicama i još mnogočime. Detalje sadržaja radionice i način prijave potražite na poveznici.

GIMP ili kako besplatno fotošopirati slike

Ova će se radionica održati 10. siječnja u 16:30 na jednakom mjestu kao i Word radionica. Radionica će trajati 5 školskih sati, a namijenjena je studentima i drugim polaznicima iz akademskih zajednica s predznanjem koje podrazumijeva osnovni rad na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. GIMP program koristit će vam pri obradi ili prilagodbi slika i drugih vrsta grafike potrebnih u studentskim radovima. Materijale i informacije o prijavi pronađite ovdje.

Audacity ili kako snimiti i obraditi zvuk u vlastitoj produkciji

Radionica će se održati 16. siječnja u 9:00 na već spomenutom mjestu. Na ovoj radionici, u trajanju od 5 školskih sati, upoznat ćete se s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka. Bavit ćete se zvukom i njegovim karakteristikama, instalacijom Audacityja i upoznat ćete se s radnim prostorom i snimanjem zvuka, uvozom i izvozom zvučnih datoteka, osnovnom obradom zvučnog zapisa i još mnogočime, o čemu više možete pronaći na poveznici.

Pronađite radionicu koja vas zanima, ne zaboravite se prijaviti i pogledati potreban materijal te započnite novu godinu produktivno.

FOTO: PIXABAY