Akademska godina 2018/2019.

Objavljeni rezultati Erasmus+ natječaja Sveučilišta u Zagrebu

Pravni fakultet u Zagrebu

Objavljeni su rezultati natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ u sljedećoj akademskoj godini za 35 fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

Sveučilište u Zagrebu danas je objavilo rezultate natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ za studijski boravak u idućoj akademskoj godini (2018/2019). Sva fakultetska povjerenstva izradila su rang-liste studenata, a financijska potpora odobrena je na temelju rang-lista fakultetskih povjerenstava. Ove godine prijavio se manji broj studenata, a došlo je do povećanja proračuna za Erasmus+ program, stoga su stipendirani svi studenti koji su odabrani na rang-listama svojih matičnih fakulteta. 

Listu studenata koji iduće godine idu na razmjenu možete pogledati ovdje. Lista je složena po fakultetima, plavom bojom označeni su studenti kojima je odobrena financija potpora te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu. Ako student odustane, mjesto dobiva sljedeći na rang-listi. 

Ako želite uložiti žalbu, to morate učiniti u pisanom obliku i poslati preporučenom poštom na adresu svog fakulteta u roku od 8 dana od datuma objave rezultata. No pazite, ako student nije zadovoljio formalne uvjete Natječaja, tj. poslao je nepotpunu prijavu, prijavio pogrešnu stranu instituciju i slično, prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/photographer-photo-camera-camera-455747/

Spolije u urbanom prostoru

Jednom fotografijom do 1000 kn

Klub studenata povijesti umjetnosti ARTeFact otvorio je fotografski natječaj čija je glavna nagrada 1000 kn. Prijave se zaprimaju do 2. ožujka u ponoć.

Studenti

Konačno

Objavljene konačne rang liste državnih stipendista

Sljedeći korak je potpisivanje ugovora o dodjeli stipendije, a datum isplate još nije na vidiku.

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja za izdavačku djelatnost i studentsku aktivnost, a prijave se primaju do 19. svibnja.

Youth Citizen Entrepreneurship Competition

NATJEČAJ: Youth Citizen Entrepreneurship

Predstavite svoje ideje i projekte u Berlinu

Ova globalna inicijativa služi podupiranju i osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora.

Ekonomski fakultet

Prilika za studente Financijskog menadžmenta

EFOS raspisao natječaj za studentske stručne prakse

Ekonomski fakultet u Osijeku raspisao je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse u šest gospodarskih subjekata. Na praksu će biti primljeno 17 studenata, a natječaj traje do 5. lipnja 2015.