Akademska godina 2018/2019.

Objavljeni rezultati Erasmus+ natječaja Sveučilišta u Zagrebu

Pravni fakultet u Zagrebu

Objavljeni su rezultati natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ u sljedećoj akademskoj godini za 35 fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

Sveučilište u Zagrebu danas je objavilo rezultate natječaja za sudjelovanje u programu Erasmus+ za studijski boravak u idućoj akademskoj godini (2018/2019). Sva fakultetska povjerenstva izradila su rang-liste studenata, a financijska potpora odobrena je na temelju rang-lista fakultetskih povjerenstava. Ove godine prijavio se manji broj studenata, a došlo je do povećanja proračuna za Erasmus+ program, stoga su stipendirani svi studenti koji su odabrani na rang-listama svojih matičnih fakulteta. 

Listu studenata koji iduće godine idu na razmjenu možete pogledati ovdje. Lista je složena po fakultetima, plavom bojom označeni su studenti kojima je odobrena financija potpora te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu. Ako student odustane, mjesto dobiva sljedeći na rang-listi. 

Ako želite uložiti žalbu, to morate učiniti u pisanom obliku i poslati preporučenom poštom na adresu svog fakulteta u roku od 8 dana od datuma objave rezultata. No pazite, ako student nije zadovoljio formalne uvjete Natječaja, tj. poslao je nepotpunu prijavu, prijavio pogrešnu stranu instituciju i slično, prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe.

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+ logo

Poziv za prijavitelje

Info dani Erasmus+ programa

U skladu sa objavljenom programskom knjižicom, koju je Europska komisija donijela 12. prosinca, Agencija za mobilnost je odlučila od 20. do 24. siječnja 2014. godine organizirati Erasmus+ tjedan u Zagrebu. Tjedan će se sastojati od pet dana, u kojima će se prijavljene osobe moći informirati detaljnije o novostima.

Novinarstvo

Godišnja nagrada za novinarske radove

Novinari, prijavite svoje radove za dodjelu godišnje nagrade „Živim snove“

Udruga Pragma poziva novinare radijskih, televizijski i tiskanih medija da prijave rad za dodjelu „Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja“.

EXIT proglašen najboljim

Šansa za nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi

„Exit“ i Studentski kulturni centar Novi Sad u potrazi za novim mladim glazbenicima

Ove godine „EXIT“ otvara svoja vrata za najbolje sastave i umjetnike iz cijelog svijeta, koji će nastupiti na pozornicama širom Tvrđave. Bendovi, DJ-evi i kantautori mogu se prijaviti do petka, 4. svibnja.

https://pixabay.com/en/photographer-photo-camera-camera-455747/

Fotografski natječaj

Vrijedna nagrada za najbolju Erasmus+ fotografiju

Razmjena studenata i Erasmus+ program, osim što sami po sebi pružaju predivno životno iskustvo, do 28. veljače otvaraju priliku za osvajanje brze i slatke nagrade za strastvene fotografe.

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu

Spuštene bodovne granice za smještaj u studentskim domovima

Svi studenti koji su na natječaju za smještaj ostvarili 1379 bodova do 25. listopada mogu useliti u svoje sobe.