Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Stipendije

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je prve rang liste studenata koji su se prijavili na Erasmus+ natječaj za studijski boravak za akademsku godinu 2016/2017. Fakultetska povjerenstva odlučila su tko je odabran, tko rezerva, a čija je prijava odbijena. 

Mjesečna potpora za studente koji odlaze u Bugarsku, Estoniju, Latviju, Litvu, Mađarsku, Maltu, Poljsku, Rumunjsku, Slovačku ili Makedoniju iznosi 360 eura, za one koji odlaze u Belgiju, Češku, Njemačku, Grčku, Španjolsku, Cipar, Luksemburg, Nizozemsku, Portugal, Sloveniju, Island ili Tursku 410 eura, a za one koji idu u Dansku, Irsku, Francusku, Italiju, Austriju, Finsku, Švedsku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Lihtenštajn ili Norvešku 460 eura. 

Studenti s invaliditetom i studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa imaju pravo na dodatnu mjesečnu potporu. Također, oni koji žele odustati od razmjene mogu to učiniti do 10. svibnja za zimski semestar ili do 2. rujna za ljetni semestar. U slučaju odustanja, mjesto se daje sljedećem studentu na rang listi. 

Na poveznici možete vidjeti prve rezultate Erasmus+ natječaja razvrstane po fakultetima. Konačna raspodjela bit će objavljena u svibnju ili lipnju. Za sva pitanja i nejasnoće u vezi s rang listama trebate se obratiti svome fakultetu ili akademiji.

Ovdje se nalaze svi podatci koje trebate znati prije odlaska na Erasmus+ program i za vrijeme njegova trajanja. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

VISOKOŠKOLSKA GEOGRAFIJA

Proslavljena obljetnica geografskog odsjeka

Geografski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta slavi 130. obljetnicu kao jedna od najstarijih ustanova u Hrvatskoj.

Bazen

„Inovativan budi, turizam ti posao nudi“

Studenti imaju priliku osmisliti projekt za promoviranje obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu

Ministarstvo turizma raspisalo je nagradni natječaj namijenjen srednjoškolcima i studentima, a cilj je natječaja promocija ugostiteljsko-turističkih zanimanja i turizma kao atraktivnog resora koji pruža mogućnost zapošljavanja.

https://pixabay.com/en/dream-job-application-location-job-2904780/

Dan karijera

WorkIn' Science uputit će sve PMF-ovce o mogućnostima nakon fakulteta

Poznate će se tvrtke predstaviti na Danu karijera Workin' Science koji će se održati u prvom redu za studente Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Manifestacija podrazumijeva informiranje u sklopu predavanja, okruglih stolova te info-štandova, a održat će se 7. studenog.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Određeni datumi izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica

Izbori za studentske predstavnike su neposredni, slobodni i tajni. Novi studentski predstavnici biraju se na razdoblje od dvije godine.

Mrkva

Studentska kuhinja

Za uštedu u studentskom džepu: biljke koje je moguće ponovo uzgojiti

Donosimo vam neke od povrtnih biljaka koje je moguće ponovo uzgojiti.