Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Stipendije

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je prve rang liste studenata koji su se prijavili na Erasmus+ natječaj za studijski boravak za akademsku godinu 2016/2017. Fakultetska povjerenstva odlučila su tko je odabran, tko rezerva, a čija je prijava odbijena. 

Mjesečna potpora za studente koji odlaze u Bugarsku, Estoniju, Latviju, Litvu, Mađarsku, Maltu, Poljsku, Rumunjsku, Slovačku ili Makedoniju iznosi 360 eura, za one koji odlaze u Belgiju, Češku, Njemačku, Grčku, Španjolsku, Cipar, Luksemburg, Nizozemsku, Portugal, Sloveniju, Island ili Tursku 410 eura, a za one koji idu u Dansku, Irsku, Francusku, Italiju, Austriju, Finsku, Švedsku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Lihtenštajn ili Norvešku 460 eura. 

Studenti s invaliditetom i studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa imaju pravo na dodatnu mjesečnu potporu. Također, oni koji žele odustati od razmjene mogu to učiniti do 10. svibnja za zimski semestar ili do 2. rujna za ljetni semestar. U slučaju odustanja, mjesto se daje sljedećem studentu na rang listi. 

Na poveznici možete vidjeti prve rezultate Erasmus+ natječaja razvrstane po fakultetima. Konačna raspodjela bit će objavljena u svibnju ili lipnju. Za sva pitanja i nejasnoće u vezi s rang listama trebate se obratiti svome fakultetu ili akademiji.

Ovdje se nalaze svi podatci koje trebate znati prije odlaska na Erasmus+ program i za vrijeme njegova trajanja. 

Komentari na članak

Vezani članci

Sportovi na vodi, KIF

Gospodari valova

Sportovi na vodi postaju sve popularniji izbor među studentima Kineziološkog fakulteta

Studenti Kineziološkog fakulteta sve više pokazuju interes za sportove na vodi, a iskustva studenata koji su već zagospodarili vodom pozitivna su.

Program LEES

Program triju europskih sveučilišta

Otvoreno 6 pozicija za doktorande unutar programa LEES

LEES – doktorski program nudi 6 pozicija za doktorande. Riječ je o trogodišnjem multidisciplinarnom istraživačkom projektu za koji se mogu prijaviti svi zainteresirani govornici engleskog jezika s najmanje pet godina akademskog iskustva. Prijave traju do 14. listopada.

Restoran Kampus

Prehrana splitskih studenata

Upoznajte sve studentske menze u Splitu

U Splitu postoji šest restorana Studentskoga centra te nekoliko objekata jednostavne usluge i prehrane. Donosimo njihovo radno vrijeme i ponudu.

26 studenata na ljetnoj praksi u Coca-Coli HBC Hrvatska

Praktičan rad

26 studenata na ljetnoj praksi u Coca-Coli

Od 119 studenata sveučilišta te viših i visokih škola, 26 najizvrsnijih odabrano je za sudjelovanje u ambicioznom i bogatom programu koji će trajati od 18. lipnja do 27. srpnja.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara vrata svog marketinškog odjela

Prijavite se za rad u marketingu Studentskog.hr!

Ako si zainteresiran za poslove u marketingu: voditelj odjela marketinga i komunikacija, CM tima, voditelj suradnje sa studentskim organizacijama, glasnogovornik ili asistent u odjelu marketinga, pošalji svoju molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.