LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci i Zadru

Objavljeni konačni rezultati natječaja za smještaj u studentske domove

Objavljene su konačne rang-liste za prijem studenata u učeničke i studentske domove u Zadru i u Rijeci.

Objavljene su konačne rang-liste za prijem studenata u učeničke i studentske domove u Zadru i u Rijeci.

Studentski centar Rijeka objavio je na društvenim mrežama odluku koju je donijelo povjerenstvo za rješavanje prigovora kojom se utvrđuje konačna rang-lista za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima Studentskog centra 2019/2020. godine uslijed tehničkih problema mrežnih stranica. Konačnu rang-listu možete pronaći na poveznici

Ujedno, SC je objavio i nekoliko važnih obavijesti za sve studente koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj. Naime, ako već imate određenog cimera/cimericu s kojim želite živjeti ili želite promijeniti dodijeljeno studentsko naselje, potrebno je do 27. kolovoza poslati e-mail SC-u prema pravilima navedenim na poveznici. Prvu ratu stanarine potrebno je uplatiti do 6. rujna kako biste potvrdili rezervaciju sobe, a s useljenjem studenti (koji su prošlih akademskih godina ostvarili pravo na smještaj) započinju 2. rujna te se mogu useliti sve do 30. rujna. S druge strane, brucoši i studenti koji upisuju prvu godinu diplomskih studija s useljenjem započinju 1. listopada, a mogućnost je otvorena do 15. listopada.

Iz Studentskog centra Rijeka upozoravaju da studenti koji nisu ostvarili pravo na smještaj i dalje mogu ostvariti pravo na isti ukoliko netko od istog odustane, a o tome će biti naknadno obaviješteni. 

Istovremeno, Sveučilište u Zadru objavilo je konačne rang-liste za prijem studenata u učenički i studentski dom u akademskoj godini 2019/2020. Konačne rezultate Natječaja za smještaj možete pronaći na poveznici, a isti su podijeljeni prema godini studija. 

Za studente koji su ostvarili smještaj prilikom useljenja u dom potrebno je ponijeti sa sobom liječničku potvrdu, dvije slike (veličina 3x3) i osobnu iskaznicu na uvid. Useljenje studenata viših godina započinje 2. rujna i traje do 11. rujna, dok se brucoši useljavaju od 1. do 11. listopada. Prihvaćanje ostvarenog prava na smještaj potrebno je potvrditi, a na poveznici ćete pronaći detaljne upute kako to i učiniti. 

FOTO: PIXABAY