Studentski centar Rijeka

Objavljeni datumi useljenja riječkih studenata i raspored smještaja

Studentsko naselje IGK

Stiglo je vrijeme useljenja i studenata Sveučilišta u Rijeci. Provjerite jeste li postali stanar studentskog naselja „Trsat” ili „Ivan Goran Kovačić” te u kojem razdoblju možete izvršiti useljenje.

Datume useljenja studenata u domove objavio je i Studentski centar Rijeka. S njima su stigle i objave rasporeda studenata u Studentsko naselje Trsat i Studentsko naselje Ivan Goran Kovačić.

U oba naselja studenti viših godina mogu se useliti između 3. i 7. rujna. U naselju Trsat vrijeme za useljenje je od 8:30 do 14 h, dok je u naselju Ivan Goran Kovačić moguće i pola sata prije, dakle od 8 do 14 h. Za studente brucoše useljenje je slobodno u istom radnom vremenu, no od 1. do 5. listopada, osim eventualnih ranijih potreba useljenja, za što je potrebno obratiti se Studentskom centru.

Useljenje se može obaviti isključivo osobno. Pritom je potrebno na uvid dostaviti potvrdu o uplati naknade za smještaj, liječničku potvrdu, dvije osobne fotografije i osobnu iskaznicu.

Detaljne upute i podaci za uplatu te raspored smještaja studenata u naselja nalaze se na stranici Studentskog centra Rijeka.

Komentari na članak

Vezani članci

http://iuri.uniri.hr/about-uniri/

Objava oglasa

Studentski centar Rijeka pomaže pri traženju smještaja

Nudi se mogućnost objavljivanja oglasa na Facebook stranici Studentskog centra kako bi se studentima olakšalo pronalaženje ili vlasnicima iznajmljivanje stanova.

Obnova studentskih domova - paviljon na Cvjetnom

Studentski centar u Zagrebu

Od danas možete rezervirati sobu u novim paviljonima na Cvjetnom i Savi

Jednostavnim postupkom svoju staru sobu, odnosno onu u kojoj ste boravili prošle akademske godine, rezervirate 21. prosinca od 8:00 do 22. prosinca u 14:00. Sve ostale možete birati od 23. do 28. prosinca.

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu

Na Cvjetnom nije moguće rezervirati staru sobu

Bivši stanari Cvjetnog će se morati strpiti do 23. prosinca, kad će od 8:00 biti moguća rezervacija "novih soba".

Najbolje objave u domskim grupama

Od Biblije do vadičepa

FOTO: Sjaj i bijeda domskih Facebook grupa vol. 2

Najbrži i najlakši način da studenti saznaju sve što ih zanima domske su grupe na Facebooku koje su zbog toga pune zanimljivih objava. Neke od njih donosimo u fotogaleriji.

https://pixabay.com/en/laptop-office-hand-writing-3196481/

Studentski rad

Riječki student servis upozorava: potrebna su dva ugovora za studeni ili ništa od isplate

Za rad u studenom bit će vam izdana dva ugovora – prvi za razdoblje do 8. studenog, a drugi za ostatak mjeseca. U slučaju da ne uzmete oba, a radili ste u oba perioda, isplata neće biti moguća.