Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Objavljene liste kandidata s prihvaćenim prigovorima na rezultate natječaja za dodjeljivanje državne stipendije

foto

Ministarstvo znanosti i obrazovanja zaprimilo je ukupno 415 prigovora na rezultate natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2017/2018, a prihvaćeno ih je 45. Studenti čiji prigovori nisu prihvaćeni bit će obaviješteni o razlogu neprihvaćanja u roku od 14 dana od dana objave rezultata.

Na temelju prihvaćenih prigovora i provedenoga javnog natječaja za dodjeljivanje 10 000 državnih stipendija svim redovitim studentima, studentima s invaliditetom te studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi poslijediplomskih sveučilišnih studija u Republici Hrvatskoj za akademsku godinu 2017/2018, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je dodatne liste studenata s ostvarenim uvjetima za dodjeljivanje državne stipendije.

Ministarstvo je zaprimilo ukupno 415 prigovora, a prihvaćeno ih je 45. Ističu se: lista studenata s prihvaćenim prigovorom i ostvarenim pravom na stipendiju s prebivalištem u RH za E kategoriju, lista studenata s prihvaćenim prigovorom i ostvarenim pravom na stipendiju s prebivalištem izvan RH za E kategoriju te lista studenata s prihvaćenim prigovorom bez ostvarenog prava na stipendiju s prebivalištem izvan RH za E kategoriju.

Također, pravo na državnu stipendiju temeljem promjene praga stekli su studenti na sljedećim listama: listi studenata s ostvarenim pravom na stipendiju temeljem promjene praga s prebivalištem u RH za E kategoriju te listi studenata s ostvarenim pravom na državnu stipendiju temeljem promjene praga s prebivalištem izvan RH za E kategoriju.

Svi studenti koji su stekli pravo na državnu stipendiju za ovu akademsku godinu pozivaju se da u Sustavu državnih stipendija pomoću opcije „Izbornik'' na poveznici „Ostvareno pravo na stipendiju'' unesu ispravan IBAN i potvrde prihvaćanje uvjeta stipendiranja. Prilikom izvođenja ovoga postupka, studenti se trebaju prijaviti svojim AAI korisničkim računima na isti način kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju.

Studenti čiji prigovori nisu prihvaćeni bit će obaviješteni e-mailom o razlogu neprihvaćanja u roku od 14 dana od dana objave rezultata. Više o samim listama te odluci o dodjeli državnih stipendija na temelju prihvaćenih prigovora moguće je doznati na mrežnim stranicama Ministarstva.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Sea Star festival 2017.

Rezultati istraživanja

Sea Star donio Hrvatskoj više od 60 milijuna kuna

– Nakon izuzetnog starta Sea Star festivala, koji je premašio sva očekivanja, kreirala se povijesna šansa da Sea Star izraste u jedan od najznačajnijih glazbenih festivala Mediterana i jedan od najznačajnijih brendova Umaga, Istre, ali i cijele regije – rekao je direktor EXIT-a Dušan Kovačević.

Rezultati VND-a 2

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Mladi ne priznaju ni kilometre ni studentski budžet kad je ljubavna veza u pitanju

Provjerite koliko su daleko hrvatski studenti spremni ići da održe vezu na daljinu. Posvećujemo tekst svima koji se pitaju kako u takvoj vezi sačuvati ljubav.

veš

Teorija o studentskoj higijeni

Jesu li studenti doista tako prljavi?

Proizvođač deterdženata proveo je istraživanje o studentskoj higijeni. Rezultati su šokantni.

Predstavljanje istraživanja o (ne)odgovornom spolnom ponašanju u Info zoni

Reproduktivno zdravlje mladih grada Splita

Predstavljanje istraživanja o (ne)odgovornom spolnom ponašanju

Provedeno je istraživanje o reproduktivnom zdravlju Splićanki i Splićana. U Info zoni će se u ponedjeljak, 15. veljače predstaviti rezultati.

MZOS logo

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za državnu stipendiju

Objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu državnih stipendija. Prigovore možete uputiti do 18. travnja.