LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
START UP udruga poziva studente i mlade

Objavljen natječaj za „Regional Case Study”

Prijavi se na natječaj, riješi poslovni slučaj, stekni novo iskustvo, a uz malo sreće i zaradi nešto!

Prijavi se na natječaj, riješi poslovni slučaj, stekni novo iskustvo, a uz malo sreće i zaradi nešto!

START UP Udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih ljudi raspisala je natječaj za sudjelovanje u projektu Regional Case Study 2014.

Projekt Regional Case Study održat će se u Puli od 11. studenog 2014. do 12. prosinca 2014. godine Natječaj za sudionike objavljen je na web stranicama Start-Up udruge, a rok za prijavu je 11. studeni 2014.

Mlade će osobe imati priliku rješavati poslovne slučajeve (case study) poduzeća iz različitih djelatnosti. U obliku partnerstva i/ili sponzorstva u projekt su uključeni: Infobip d.o.o., Adris Grupa, Prestige d.o.o., UTE d.o.o., Kakanj cement, Heidelberg Cement Group, Rockwool Adriatic d.o.o., Uniline d.o.o., Pietas Julia, Glavani Park, HBOR, HAMAG-BICRO, IDA, Istarska županija, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET „Dr. Mijo Mirković“ u Puli, Studentski Centar Pula, Studentski zbor Pula.

U sklopu projekta, studenti i mlade osobe imati će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati case-ove iz različitih djelatnosti. Osim samog natjecanja, održati će se i predavanja/radionice predavača iz prakse (npr. iz financija, informatike, marketinga, turizma, PR-a, poslovnih planova, EU fondova), posjete poduzećima, institucijama i organizacijama te panel diskusije.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti viših godina studija različitih struka poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih znanosti i dr. (druga i  treća godina prediplomskog studija te prva i druga godina diplomskog studija) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 15.000 kn. Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise (do 3 stranice) na e-mail adresu regionalcasestudy@gmail.com. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati poduzeća čije će poslovne slučajeve rješavati.

Više informacija o natječaju i načinu prijava možete pronaći na web stranici udruge, Facebook stranici natjecanja regionalcasestudy@gmail.com.

FOTO: START UO UDRUGA