Sveučilište u Rijeci

Objavljen natječaj za dodjelu nagrade najuspješnijem studentu ili studentici s invaliditetom

Sveučilište

Osobe s invaliditetom i drugim poteškoćama prijavom na natječaj do 20. studenog 2019. godine u mogućnosti su dobiti novčanu nagradu u iznosu od 1000 kuna.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu nagrade najuspješnijem studentu ili studentici s invaliditetom i drugim teškoćama u akademskoj godini 2018/2019. U pitanju je novčana nagrada u iznosu od 1000 kuna, a dodjeljuje se s ciljem poticanja njihove izvrsnosti i boljih postignuća.

Rok za podnošenje prijava je do srijede, 20. studenog 2019. godine, a one se mogu dostaviti redovnom poštom, elektroničkom poštom ili osobno. Rezultati će se objaviti na mrežnim stranicama Sveučilišta i Ureda najkasnije 3. prosinca 2019. godine povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, kada će se održati i svečana dodjela nagrade.

Dodatne informacije nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Zlatni indeks

Udruga eSTUDENT okupila predstavnike studentskih udruga i zborova iz cijele Hrvatske

Potraga za Povjerenstvom Zlatnog indeksa je završena!

Zlatni indeks je nagrada poduzećima koja su značajno doprinijela poboljšanju studentskog života u svim njegovim aspektima, od dodjeljivanja stipendija do organiziranja i sudjelovanja na studentskim projektima.

FOTO

Intervju s Davorom Novevskim

Nedavno je diplomirao, a napisao je dvije knjige, pokrenuo blog i želi kreirati svoj svijet

Davor je nedavno diplomirao na dubrovačkom sveučilištu, pokretač je bloga koji opisuje putovanja i daje savjete osobama s invaliditetom, a autor je i jednog romana te zbirke pripovjetki. Porazgovarali smo s njim i pitali ga što ga pokreće i gdje vidi svoju budućnost!

Knjiga.

Sveučilište u Rijeci

Dodjeljuju se Rektorove nagrade za sport, volontera godine, aktivizam i za stručni/znanstveni/umjetnički rad

Dodjeljuju se Rektorove nagrade u kategorijama: sport, studentski aktivizam, stručni/znanstveni/umjetnički rad i student volonter godine. Na natječaje se zainteresirani studenti Sveučilišta u Rijeci mogu prijaviti do 8. travnja (ponedjeljak) u 12 sati.

https://www.facebook.com/hendicappo/photos/a.191226151486714/259885197954142/?type=3&theater

Intervju s Dominikom Janovićem

Upoznajte HendiCappa, studenta koji razbija predrasude o osobama s invaliditetom

„Mi možda i jesmo inspirativni, ali nismo samo invaliditet, mi smo identitet. Izađite, napijte se, priđite djevojci/dečku, pokažite da i vi to možete, pokažite da zaista jeste jednaki.”

Projekt Realizator nagrade

Riječko sveučilišno case study natjecanje

Nagrađeni pobjednici projekta Realizator 2016

Najbolji timovi nagrađeni su novčanim nagradama u iznosu od 2 000 kn za prvo, 1 000 kuna za drugo te 500 kuna za treće mjesto za svaki poslovni slučaj.