Volontiranje u SIK-u

Nudimo ti praksu u upravljanju ljudskim resursima

Tražimo HR-ovce

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Ako želiš postati njegovim dijelom te i sam steći brojna nova znanja, prijavi se za praksu do 21. listopada.

Oduvijek sanjaš o svijetu HR-a? Pun si dobrih ideja, a ni kreativnost ti nije strana? Osoba si koja podiže raspoloženje u svakom društvu? Voliš tablice, vođenje evidencija i stvaranje to-do lista? Ako si potvrdno odgovorio na ova pitanja, na dobrom si mjestu jer baš tebe tražimo! Naime, u tijeku su prijave novih volontera za praksu u svim timovima udruge Studentski informativni kutak koji rade na portalu Studentski.hr i drugim njenim projektima.

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Sastoji se uglavnom od studenata psihologije, ali ti, ako se odlučiš prijaviti, možeš nam doći i s bilo kojeg drugog fakulteta.

Od tebe očekujemo da si proaktivna i organizirana osoba koja ima hrpu novih ideja i spremna ih je provesti u djelo. Zauzvrat ti nudimo da sva znanja stečena na fakultetu iskusiš u praksi sudjelovanjem u osmišljavanju plana za traženje novih suradnika, osmišljavanju i provođenju selekcijskog postupka, uvođenju novih suradnika u rad, ažuriranju i provođenju procesa evaluacije suradnika te organizaciji sastanaka i radionica.

Ako ti je ovo do sada zanimljivo i volio bi postati naš novi član HR tima, imamo za početak nekoliko zadataka za tebe. Uključi maštu, zamisli da radiš u udruzi Studentski informativni kutak te nam daj odgovore na sljedeća pitanja:

  • Što bi učinio kako bi povećao motivaciju i radnu angažiranost među volonterima?
  • Osmisli načine na koje bi poboljšao atmosferu i koheziju unutar pojedinog tima, ali nam napiši i kako postići da se članovi različitih timova bolje povežu. Imaj na umu da nam se volonteri nalaze diljem Hrvatske.
  • Trebaju li postojati kazne i nagrade ovisno o (ne)izvršavanju zadataka? Iznesi svoje mišljenje i napiši nekoliko dobrih argumenata zašto (ne) trebaju postojati kazne/nagrade.

Dovoljno je da na svako pitanje odgovoriš maksimalno jednom karticom teksta. Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo zajedno s odgovorima na naša pitanja na adresu ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim biti HR-ovac! do 21. listopada 2018. u 23:59 h. Ako se pak želiš priključiti nekom od drugih timova, baci oko na njihov popis i zadatke koji te očekuju.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub za mlade Zagreb

Besplatan prostor za organizaciju i provedbu aktivnosti

Otvoren Klub za mlade Zagreb

– Pozivamo sve mlade da nam se priključe u osmišljavanju aktivnosti Kluba za mlade Zagreb - kakvu god ideju imate, što god vas zanima, slobodno nam javite. – poručuje Danijela Bujević, voditeljica projekta

Financijska slika

Veliko istraživanje studentskih financija

Hrvatska poštanska banka i Studentski.hr istražuju financijsku sliku hrvatskog studenta

Sudjeluj u istraživanju i osvoji super nagrade!

Praksa te čeka_tebe tražimo

Prijave za volontersku praksu

Da, tebe tražimo, i to do 15. listopada!

Praktična znanja ono su što te razlikuje od tvojih vršnjaka. Ako za koju godinu želiš raditi kao novinar, PR-ovac, community manager, grafičar, lektor ili se pak želiš baviti marketingom, iskoristi priliku koju ti nudi Studentski.hr i postani novi volonter ovog portala.

FOTO

Intervju s Patricijom Panić

„Definitivno je riječ o iskustvu kojega ćete se za deset godina nostalgično prisjećati”

Patricija Panić volontira na našem portalu od veljače 2017. U razgovoru s njom provjerili smo koji su razlozi da se baš i ti priključiš veselom redakcijskom timu portala i tako obogatiš svoj životopis – ali još važnije, svoj svakodnevni život.

Toni Ganjto

Intervju: Toni Ganjto

„Čvrsto držim da politika nema što raditi u studentskom predstavljanju što dokazujem i kroz svoj rad u Vijeću"

U intervjuu za Studentski.hr, Toni Ganjto nam je otkrio kako je protekao rad Vijeća u 2013. te što možemo očekivati u 2014. po pitanju poboljšanja studentskog standarda.