Volontiranje u SIK-u

Nudimo ti praksu u upravljanju ljudskim resursima

Tražimo HR-ovce

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Ako želiš postati njegovim dijelom te i sam steći brojna nova znanja, prijavi se za praksu do 21. listopada.

Oduvijek sanjaš o svijetu HR-a? Pun si dobrih ideja, a ni kreativnost ti nije strana? Osoba si koja podiže raspoloženje u svakom društvu? Voliš tablice, vođenje evidencija i stvaranje to-do lista? Ako si potvrdno odgovorio na ova pitanja, na dobrom si mjestu jer baš tebe tražimo! Naime, u tijeku su prijave novih volontera za praksu u svim timovima udruge Studentski informativni kutak koji rade na portalu Studentski.hr i drugim njenim projektima.

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Sastoji se uglavnom od studenata psihologije, ali ti, ako se odlučiš prijaviti, možeš nam doći i s bilo kojeg drugog fakulteta.

Od tebe očekujemo da si proaktivna i organizirana osoba koja ima hrpu novih ideja i spremna ih je provesti u djelo. Zauzvrat ti nudimo da sva znanja stečena na fakultetu iskusiš u praksi sudjelovanjem u osmišljavanju plana za traženje novih suradnika, osmišljavanju i provođenju selekcijskog postupka, uvođenju novih suradnika u rad, ažuriranju i provođenju procesa evaluacije suradnika te organizaciji sastanaka i radionica.

Ako ti je ovo do sada zanimljivo i volio bi postati naš novi član HR tima, imamo za početak nekoliko zadataka za tebe. Uključi maštu, zamisli da radiš u udruzi Studentski informativni kutak te nam daj odgovore na sljedeća pitanja:

  • Što bi učinio kako bi povećao motivaciju i radnu angažiranost među volonterima?
  • Osmisli načine na koje bi poboljšao atmosferu i koheziju unutar pojedinog tima, ali nam napiši i kako postići da se članovi različitih timova bolje povežu. Imaj na umu da nam se volonteri nalaze diljem Hrvatske.
  • Trebaju li postojati kazne i nagrade ovisno o (ne)izvršavanju zadataka? Iznesi svoje mišljenje i napiši nekoliko dobrih argumenata zašto (ne) trebaju postojati kazne/nagrade.

Dovoljno je da na svako pitanje odgovoriš maksimalno jednom karticom teksta. Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo zajedno s odgovorima na naša pitanja na adresu ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim biti HR-ovac! do 21. listopada 2018. u 23:59 h. Ako se pak želiš priključiti nekom od drugih timova, baci oko na njihov popis i zadatke koji te očekuju.

Komentari na članak

Vezani članci

Mediatoolkit

Mediatoolkit na konferenciji "Should I Stay or Should I go?"

Sve društvene mreže ujedinjuju se na Zeedu

Suradnja Mediatoolkita i portala Studentski.hr i dalje cvate i daje pozitivne rezultate. Ovaj put iz nje se razvio zanimljiv i neobičan projekt koji bi trebao dati uvid u percepciju mladih kada je u pitanju poduzetništvo u Hrvatskoj.

West House Reunion Festival

Studentski.hr i SUS nagrađuju

Osvoji karte za West House Reunion Festival!

Osvoji karte za open air festival elektronske glazbe ovoga vikenda u West Gateu!

Tražimo community managere

Volonterska praksa u SIK-u

Studente koji strastveno koriste društvene mreže pretvaramo u profesionalce

Ako i ti s užitkom neprestano visiš na društvenim mrežama, imamo par zadataka za tebe koje moraš izvršiti do 21. listopada. A onda ćemo te uvesti u digitalni svijet u kojem ćeš naučiti koristiti razne „social media management“ alate i razvijati komunikacijske planove.

Slika 10

Jelena Gašpar

Kako je sve počelo

Moram priznat' da sam prva osoba na projektu koja je dobila otkaz (prvi put na današnji dan prije 4 godine jer sam "seljanka", a drugi put jer je zbilja bilo vrijeme da mlađi preuzmu posao). Ipak, i dalje ga ne mogu skroz pustiti. Još uvijek škicnem na Analytics da vidim kakvo je stanje, ulogiram se u sučelje, nemam srca maknut' se iz grupa.

Đorđe Kukuljica i Martina Čvek

Kazališna manifestacija

Gavella Fair: Studentski.hr odabrao – „Sjećanje šume“ najbolja je ovogodišnja predstava

„Složenost scenskog izraza iznesena je s lakoćom uz glazbu i ples šume koji su se stopili s pričom. Gledatelje u jednom trenutku nasmijava, dok u drugom rastužuje – oba puta do suza.“ – objašnjava žiri.