SN „Dr. Ante Starčević”

Nova procedura otklanjanja kvarova na Šari; studenti i majstori potpisuju Zahtjevnicu

Paviljon na Šari

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka.

Ako živite u Studentskom naselju „Dr. Ante Starčević, postupak prijave kvara od 23. siječnja 2018. godine nešto je drugačiji. Ovaj je studentski dom uveo knjigu Zahtjevnica, tj. novi oblik evidencije otklanjanja kvarova. Na taj se način želi unaprijediti kvaliteta usluge za studente, tj. stanare studentskih domova.

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na recepciji, tj. porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka. Važno je da se stanar potpiše ispod opisa kvara. Daljnja je procedura ta da majstor s jednim primjerkom Zahtjevnice dolazi u sobu kako bi otklonio kvar te obavezno mora navesti datum dolaska. Nakon što ga ukloni, i majstor i student obavezno moraju potpisati primjerak knjige, točnije suglasnost, kojom potvrđuju kako je kvar uklonjen. Navedeno znači da će se student još jednom potpisati na Zahtjevnicu, ali ovaj put u donjem desnom kutu.

Ne bude li student prisutan u sobi tijekom radova, majstor će obrazac Zahtjevnice ostaviti u sobi, a student ju je dužan potpisati i predati upravi doma ili na recepciju, tj. portu doma.

Zahtjevnica, Foto: Facebook / SN „Dr. Ante Starčević

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Ekonomski fakultet III

Portal EduCentar

Istraživanje: Ekonomski i Filozofski fakultet najpoželjniji fakulteti za studiranje

Na koji način mladi donose odluku o izboru studija, koji faktori utječu na njihov odabir i koji im je studij najpoželjniji, istražio je portal EduCentar na više od 300 ispitanika.

Linija u menzi na Cvjetnom

Kvaliteta prehrane zagrebačkih studenata

Studenti otkrivaju koje menze izbjegavaju, a koje rado posjećuju

Ispitali smo zagrebačke studente što misle o menzama u kojima najčešće jedu te se čini da su, u globalu, vrlo zadovoljni.

Neuredna soba

Stan koji izgleda kao da znate biti odrasli

Devet savjeta za osvježenje studentskog stana

Student ste koji se upravo uselio u novi stan? Ili ste se odlučili osamostaliti i uživate u slobodi, a čišćenje vam je kada potrpate sve stvari u ormar? Uskoro vam stižu roditelji ili prijatelji? U nastavku donosimo idealno rješenje za uređenje prostora kako bi vaš stan izgledao ozbiljno!

SPI Split

Sveučilište u Splitu

Postanite dio Studentskog poduzetničkog inkubatora

Studentski poduzetnički inkubator u Splitu prima nove članove i pruža studentima mogućnost sudjelovanja u programu "Student Business Academy".

Studenti uče

Mala pomoć

Savjeti za lakše učenje

Vrijeme kolokvija je sve bliže, a učenje bez pripreme može postati teže. Kako biste bez većih problema svladali gradivo, potrebno je imati kvalitetan plan uz koji će sve biti puno lakše.