SN „Dr. Ante Starčević”

Nova procedura otklanjanja kvarova na Šari; studenti i majstori potpisuju Zahtjevnicu

Paviljon na Šari

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka.

Ako živite u Studentskom naselju „Dr. Ante Starčević, postupak prijave kvara od 23. siječnja 2018. godine nešto je drugačiji. Ovaj je studentski dom uveo knjigu Zahtjevnica, tj. novi oblik evidencije otklanjanja kvarova. Na taj se način želi unaprijediti kvaliteta usluge za studente, tj. stanare studentskih domova.

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na recepciji, tj. porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka. Važno je da se stanar potpiše ispod opisa kvara. Daljnja je procedura ta da majstor s jednim primjerkom Zahtjevnice dolazi u sobu kako bi otklonio kvar te obavezno mora navesti datum dolaska. Nakon što ga ukloni, i majstor i student obavezno moraju potpisati primjerak knjige, točnije suglasnost, kojom potvrđuju kako je kvar uklonjen. Navedeno znači da će se student još jednom potpisati na Zahtjevnicu, ali ovaj put u donjem desnom kutu.

Ne bude li student prisutan u sobi tijekom radova, majstor će obrazac Zahtjevnice ostaviti u sobi, a student ju je dužan potpisati i predati upravi doma ili na recepciju, tj. portu doma.

Zahtjevnica, Foto: Facebook / SN „Dr. Ante Starčević

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Note

Ususret blagdanima

Zadarski studenti pozivaju te na svoj Božićni koncert

Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru s a capella grupom A.K.A. Crescendo ove će srijede održati Božićni koncert.

foto

Financijska potpora

Stipendije za učenike i studente s prebivalištem na dubrovačkom području

Državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Grada Dubrovnika mogu ostvariti stipendiju u iznosu od 320 do 1000 kuna. Prijave se zaprimaju do 14. studenoga 2017. godine.

Noć muzeja 2016

Noć muzeja 2016.

Studenti osmislili zanimljive programe za jedanaestu Noć muzeja

Ako još uvijek niste sigurni što posjetiti u ovogodišnjoj Noći muzeja, izdvojili smo nekoliko zanimljivih programa koje su vaši kolege pripremili u muzejima, fakultetima i akademijama.

naslovna

Razbijanje mitova

Otkrivamo što su nam sve govorili o seksu, a što je istina

Seks više nije tabu tema, ali čini se kako su brojne činjenice o njemu podosta iskrivljene ili uvriježene. Donosimo vam neke od njih.

stres

Briga za zdravlje

U pet jednostavnih koraka do smanjenja blagdanskog stresa

Iako lijepo, blagdansko razdoblje sa sobom donosi i mnogo stresa. Uz nervozu oko sitnica poput odabira darova za najmilije, za studente su tu i akademske obaveze koje su se odjednom nagomilale. Ako vam je dosta svega i trebate pomoć kako biti opušteniji i zdraviji, ovo je tekst za vas.