SN „Dr. Ante Starčević”

Nova procedura otklanjanja kvarova na Šari; studenti i majstori potpisuju Zahtjevnicu

Paviljon na Šari

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka.

Ako živite u Studentskom naselju „Dr. Ante Starčević, postupak prijave kvara od 23. siječnja 2018. godine nešto je drugačiji. Ovaj je studentski dom uveo knjigu Zahtjevnica, tj. novi oblik evidencije otklanjanja kvarova. Na taj se način želi unaprijediti kvaliteta usluge za studente, tj. stanare studentskih domova.

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na recepciji, tj. porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka. Važno je da se stanar potpiše ispod opisa kvara. Daljnja je procedura ta da majstor s jednim primjerkom Zahtjevnice dolazi u sobu kako bi otklonio kvar te obavezno mora navesti datum dolaska. Nakon što ga ukloni, i majstor i student obavezno moraju potpisati primjerak knjige, točnije suglasnost, kojom potvrđuju kako je kvar uklonjen. Navedeno znači da će se student još jednom potpisati na Zahtjevnicu, ali ovaj put u donjem desnom kutu.

Ne bude li student prisutan u sobi tijekom radova, majstor će obrazac Zahtjevnice ostaviti u sobi, a student ju je dužan potpisati i predati upravi doma ili na recepciju, tj. portu doma.

Zahtjevnica, Foto: Facebook / SN „Dr. Ante Starčević

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Ulaz

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

Papirologija

Novi Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata

Za varanje na ispitu pismena opomena, za zlouporabu indeksa teža kazna

Najviše novosti odnosi se na stegovni postupak. Rok za pisanu prijavu produžen je s tri dana na čak šest mjeseci. Ovom odredbom nastoji se stati na kraj svima koji naprave težu povredu obveze iz Pravilnika, a kazna može biti zabrana polaganja ispita, te privremeno ili trajno isključenje sa studija.

Šarijada 2015., FOTO: Facebook

Omiljeni „party” svih zagrebačkih studenata

Ne propustite Šarijadu 2015!

Šarijadom studenti slave blagdan svetog Ante, a ove se godine savršeno poklopilo da je Šarijada u subotu.

Studentsko natjecanje u programiranju

Studentsko natjecanje

„Code Quest": prvo sveučilišno prvenstvo u programiranju – uskoro

Ako posjeduješ zavidne programerske vještine, a kodiranje ti je u malom prstu, razmisli o prijavljivanju na „Code Quest", prvo sveučilišno prvenstvo u studentskom programiranju. Pobjeda na natjecanju može ti donijeti vrlo atraktivne nagrade, kao i laskavu titulu sveučilišnog prvaka u programiranju!

SOME

STUDENTI INŽENJERSTVA MATERIJALA

Upoznajte SOME, udrugu studenata s FSB-a koja pruža više od učenja iz knjige u četiri zida

Začetnici i članovi udruge SOME kolegama sa svog smjera i ostalim zaljubljenicima u materijale žele pružiti priliku za socijalizaciju i ostvarivanje kontakata u industriji, omogućiti pristup dodatnim informacijama i praktično usavršavanje u području njihova studija.