SN „Dr. Ante Starčević”

Nova procedura otklanjanja kvarova na Šari; studenti i majstori potpisuju Zahtjevnicu

Paviljon na Šari

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka.

Ako živite u Studentskom naselju „Dr. Ante Starčević, postupak prijave kvara od 23. siječnja 2018. godine nešto je drugačiji. Ovaj je studentski dom uveo knjigu Zahtjevnica, tj. novi oblik evidencije otklanjanja kvarova. Na taj se način želi unaprijediti kvaliteta usluge za studente, tj. stanare studentskih domova.

U slučaju da primijetite kvar u svojoj sobi, morat ćete potražiti knjigu Zahtjevnica na recepciji, tj. porti doma. Prijavu kvara evidentira student u numeriranoj Zahtjevnici u dva primjerka. Važno je da se stanar potpiše ispod opisa kvara. Daljnja je procedura ta da majstor s jednim primjerkom Zahtjevnice dolazi u sobu kako bi otklonio kvar te obavezno mora navesti datum dolaska. Nakon što ga ukloni, i majstor i student obavezno moraju potpisati primjerak knjige, točnije suglasnost, kojom potvrđuju kako je kvar uklonjen. Navedeno znači da će se student još jednom potpisati na Zahtjevnicu, ali ovaj put u donjem desnom kutu.

Ne bude li student prisutan u sobi tijekom radova, majstor će obrazac Zahtjevnice ostaviti u sobi, a student ju je dužan potpisati i predati upravi doma ili na recepciju, tj. portu doma.

Zahtjevnica, Foto: Facebook / SN „Dr. Ante Starčević

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Projekt „Hrvatska pamet Hrvatskoj”

Sudjelujte u projektu Poslovnog dnevnika i osvojite do 63 000 kuna

Cilj projekta Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj” je nagraditi izvrsnost hrvatskih studenata te potaknuti njihovo lakše uključivanje u sustav nacionalne ekonomije.

Sandra Petra Pintarić i Renata Sopek

„Aktivna Hrvatska”

Kineziološki fakultet osmislio treninge koji će nas razbuditi na otvorenim lokacijama, uključili se i studenti

– Kroz „Aktivnu Hrvatsku” ovog ćemo ljeta educirati diljem obale. Pozivam sve da nam se pridruže u nekom od gradova u koji dolazimo. – istaknuo je kineziolog Ivan Antunović.

Natpis Šara

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu

Otvorene prijave za ljetni smještaj za zagrebačke studente

Uz informacije o ljetnom smještaju, na snagu je stupio i novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje.

Hrvatski Bitcoin Portal

Intervju: Luka Klancir

Studenti FOI-a pokrenuli Hrvatski Bitcoin Portal

Studenti Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, Luka Klancir i Filip Rafajec pokrenuli su Hrvatski Bitcoin Portal. Portal je službeno pokrenut 1. ožujka 2014., a što je to Bitcoin, koji je krajni cilj portala te kako ga je javnost prihvatila, pročitajte u intervjuu s Lukom Klancirom.

studentski dom

Zgrada nekadašnje psihijatrije prenamijenit će se u studentski dom

Studenti u Pakracu dobivaju dom!

Studentski dom trebao bi zbrinuti oko 100 studenata koji će biti smješteni u 43 dvokrevetne i 15 jednokrevetnih soba s pripadajućim kupaonicama.