LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Studenti za studente Split

„No stress siječanj“ za lakši studentski život

Svjesni činjenice da je siječanj najstresniji mjesec u životu prosječnog studenta, udruga S4S pokrenula je projekt „No stress siječanj“. O čemu se radi i što su sve pripremili saznajte na linku!

Svjesni činjenice da je siječanj najstresniji mjesec u životu prosječnog studenta, udruga S4S pokrenula je projekt „No stress siječanj“. O čemu se radi i što su sve pripremili saznajte na linku!

Od 22. siječnja 2015. godine do 28. siječnja 2015. godine održati projekt „No stress siječanj“ u organizaciji udruge S4S.

U studentskom je svijetu, bez obzira na današnje probleme nezaposlenosti, krize, korupcije, beznađa i svega ostaloga, siječanj najstresniji mjesec. Studenti u veljaču uđu isfrustrirani i nepripremljeni na ispite te su konstantno pod stresom.

Upravo iz tog razloga, s ciljem lišavanja studenata od predispitnog stresa, ukazivanja na najbolji pristup ispitnim rokovima i poticanje motivacije te naposlijetku otvaranja prostora za zabavu udruga S4S pokreće projekt "No stress siječanj".

Cilj projekta je animirati prosječnog studenta da ispitnim rokovima pristupi opušteno te da siječanj provede bez stresa, organiziran i motiviran. Osim toga, cilj je ukazati na vrijednost Centra za savjetovanje Sveučilišta u Splitu, koji studentima može i mora biti od velike koristi. Naposlijetku, party-em u O'Hare ćemo započeti ispitne rokove opušteno i bez stresa.

U četvrtak, 22. siječnja u 18.00 sati, u Klubu mladih Split, održat će se predstavljanje Centra za savjetovanje Sveučilišta u Splitu. Gosti večeri bit će stručnjaci iz Centra, zajedno s Goranom Kardumom, profesorom na Filozofskom fakultetu u Splitu i pročelnikom Centra za savjetovanje. Osim što će se predstaviti djelatnosti Centra i ukazati na mogućnosti koje studentima pruža, pozivaju se svi zainteresirani studenti na diskusiju o tekućim problemima vezanima uz ispitne rokove čija rješenja će iznaći upravo Centar za savjetovanje.

U  srijedu, 28. siječnja s početkom u 22 sata započet će No stress party u splitskom klubu O'Hara. Party tematskog karaktera, koji će obilježiti početak ispitnih rokova prava je prilika za studente da zajednički proslave posljednje dane slobode i početak zamornih ispitnih rokova.

Osim toga, u suradnji s O'Harom dogovoren je i happy hour posebno za studente u trajanju od 22 do 00 sati. U sklopu happy hour-a očekuje vas besplatan ulaz uz x-icu, pivo po akcijskoj cijeni od 10 HRK i rakije od 5 HRK.

FOTO: S4S