Sveučilište u Osijeku

Niz aktivnosti koje će ih uvesti u poslovni svijet očekuje studente na Tjednu karijera

Isto

Sveučilište u Osijeku organizira Tjedan karijera od 13. do 17. svibnja. Obuhvatit će aktivnosti poput radionica, okruglih stolova, tribina, speed dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima te će sveukupno biti prisutno 30-ak tvrtki koje surađuju sa Sveučilištem.

U periodu od 13. do 17. svibnja na Sveučilištu u Osijeku održat će se Tjedan karijera kako bi se studentima omogućio razvoj njihovih budućih karijera te kako bi ih se povezalo s poslovnim sektorom. Planirane su aktivnosti poput radionica, okruglih stolova, tribina, speed dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima u suorganizaciji svih znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.

Središnja događanja jesu: otvaranje Tjedna karijera i uvodna motivacijska tribina (Robert Seligman) u ponedjeljak, 13. svibnja, u 10 sati, središnja motivacijska tribina (Ivan Meštrović) na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u srijedu, 15. svibnja, u 12 sati te Karijerni korzo 15. svibnja od 10 do 14 sati na šetnici ispred Novog studentskog doma. Na Karijernom korzu naći će se štandovi potencijalnih poslodavaca, niz povratnih sadržaja zanimljivih studentima te sveukupno 30-ak uspješnih tvrtki koje surađuju sa Sveučilištem.

Dodatne informacije možete pronaći na stranici Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica pisanja eseja u Klubu mladih Klooz

Klub mladih KLOOZ

Besplatno savladajte vještine pisanja u Udruzi CINAZ

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu pisanja eseja u Udruzi CINAZ. Prijaviti se možete do 8. ožujka.

SCool Fest

Zagrebački Project-X

Dođite na legendarnu Šarijadu, najjači studentski party u Zagrebu

Jedan od najstarijih studentskih tuluma za sve stanare popularne "Šare" i sve željne izvrsne zabave.

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

Besplatan ulaz u Backo Mini Express i izbor za lokomotivu godine

Backo Mini Express, najveća maketa željeznice jugoistočne Europe, na radost domaćih i stranih, malih i velikih ljubitelja željeznice poklanja jedinstveni sadržaj i ugođaj – besplatni posjet i razgled makete te provodi izbore za najlokomotivu godine.

Razgovor za posao

Poslovni izazovi

InnovMatch u izgradnji inteligentnog poslovanja

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – ističe Simon Kaluža.

Posao

Istraživanje EduCentra

Čak 55% ispitanika ne radi u struci

Više od polovice ispitanika koji su sudjelovali u anketi Educentra ne radi u području za koje su se školovali, točnije njih 55%. Kao glavni razlog ističu da nema posla u struci, a dio je njih nezaposlen.