Sveučilište u Osijeku

Niz aktivnosti koje će ih uvesti u poslovni svijet očekuje studente na Tjednu karijera

Isto

Sveučilište u Osijeku organizira Tjedan karijera od 13. do 17. svibnja. Obuhvatit će aktivnosti poput radionica, okruglih stolova, tribina, speed dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima te će sveukupno biti prisutno 30-ak tvrtki koje surađuju sa Sveučilištem.

U periodu od 13. do 17. svibnja na Sveučilištu u Osijeku održat će se Tjedan karijera kako bi se studentima omogućio razvoj njihovih budućih karijera te kako bi ih se povezalo s poslovnim sektorom. Planirane su aktivnosti poput radionica, okruglih stolova, tribina, speed dating aktivnosti i predavanja namijenjenih studentima u suorganizaciji svih znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.

Središnja događanja jesu: otvaranje Tjedna karijera i uvodna motivacijska tribina (Robert Seligman) u ponedjeljak, 13. svibnja, u 10 sati, središnja motivacijska tribina (Ivan Meštrović) na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u srijedu, 15. svibnja, u 12 sati te Karijerni korzo 15. svibnja od 10 do 14 sati na šetnici ispred Novog studentskog doma. Na Karijernom korzu naći će se štandovi potencijalnih poslodavaca, niz povratnih sadržaja zanimljivih studentima te sveukupno 30-ak uspješnih tvrtki koje surađuju sa Sveučilištem.

Dodatne informacije možete pronaći na stranici Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

VuBass

Festival u Vukovaru

Glasno, glasnije, 6. VuBass

VuBass OpenAir Festival spreman je po šesti put pokazati zašto je najglasniji festival u Slavoniji. Započinje 9. lipnja u centru Vukovara, a 10. se lipnja seli u park-šumu Adica.

fakultet

Promjene interkulturne klime

Na ljetnoj školi u Pečuhu učite o interkulturnoj klimi i prikupite dodatne ECTS-e

Prijave su otvorene do 18. lipnja, a Sveučilište pokriva troškove školarine, smještaja, hrane i društvenih aktivnosti.

Film "Konjske grudi"

Filmovi u MM centru

Besplatne projekcije četiriju filmova o tajnama životinjskog svijeta u Savskoj 25

Filmovi „Konjske grudi“, „Pogrešna revizija“, „Marsa Abu Galawa“ i „Kapucin“ prikazat će se ovog četvrtka u 19:30, ulaz je besplatan.

Sudionici

Iskustva studenata

Upoznaj poslodavce i pronađi posao prije roka na Career Boot Campu!

Sudjelovanje na svemu u potpunosti je besplatno, a ako se dvoumite je li ovaj projekt za vas, pročitajte iskustva bivših polaznika Career Boot Campa!

Film "Žuti mjesec"

Projekt „Kratke slike”

Besplatna projekcija triju filmova u MM centru uz razgovor s redateljem Jurićem

O snazi tišine u filmskom jeziku, kao i o mogućnosti slike da prenese ono neizrecivo, nakon projekcije filmova „Žuti mjesec“, „Bijela“ i „Nebo ispod Osijeka“, filmska kritičarka Višnja Vukašinović razgovara s redateljem Zvonimirom Jurićem.