LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt ZŠEM-a

„New Europe Business Forum“

New Europe Business Forum događaj je koji okuplja govornike iz čitavog svijeta kako bi raspravljali o različitim temama poput znanosti, biznisa, umjetnosti i sporta.

New Europe Business Forum događaj je koji okuplja govornike iz čitavog svijeta kako bi raspravljali o različitim temama poput znanosti, biznisa, umjetnosti i sporta.

New Europe Business Forum (NEBF) interdisciplinarni je događaj koji organizira Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM).

Projekt okuplja predstavnike iz različitih područja kao što su znanost, umjetnost, politika, sport, biznis itd.

Jednom godišnje okupljanje predstavnika održava se u Hrvatskoj, gdje se raspravlja o vodstvu, poduzetništvu i inovacijama u području znanosti, trendovi u makroekonomiji te geopolitički događaji.

Glavna zadaća ovog projekta je pomoći sudionicima da se što bolje nose s izazovima globalnog poslovnog okruženja upoznavajući ih s novim načinima razmišljanja. Isto tako, NEBF želi na sve sudionike prenijeti inspirativno i transformacijsko iskustvo učenja.

Ove godine projekt će se održavati 21. i 22. svibnja u Zagrebu, a među govornicima će biti: Einars Repše, bivši latvijski premijer i ministar financija, Didier Sornette, profesor odjela za upravljanje na Fakultetu tehnologije i ekonomije u Zurichu, Robert Swan, prvi čovjek koji je prehodao oba pola, te mnogi drugi.

Zainteresirani studenti mogu se do 25. ožujka prijaviti na New Europe Business Forum Challenge, koji se održava u sklopu projekta NEBF, jer kao glavnu nagradu osvajaju ulaznice za ovaj događaj. Ostali zainteresirani mogu kupiti karte po cijeni od 350 eura.

Za više informacije posjetite službenu internetsku stranicu NEBF-a.

 

FOTO: FACEBOOK.COM