LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AMAC-UK 2015.

Natječaj za dodjelu akademske nagrade AMAC-UK 2015.

Natječaj za nagradu u vrijednosti od 1000 funti za projekte iz područja znanosti ili kulture povezane sa znanstvenom ustanovom u Velikoj Britaniji

Natječaj za nagradu u vrijednosti od 1000 funti za projekte iz područja znanosti ili kulture povezane sa znanstvenom ustanovom u Velikoj Britaniji

AMAC-UK raspisuje natječaj za nagradu u vrijednosti od 1000 funti za projekte iz područja znanosti ili kulture povezane sa znanstvenom ustanovom u Velikoj Britaniji. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilista u Hrvatskoj koji studiraju na preddiplomskoj, diplomskoj ili postdiplomskoj razini. 

Kandidat mora biti sadašnji ili bivši student jednog od sveučilišta Republike Hrvatske, mora imati državljanstvo Republike Hrvatske i stalni boravak i/ili radni odnos u Republici Hrvatskoj.

Prijavi je potrebno priložiti kratak životopis i bibliografiju te prijedlog za projekt s osnovnim informacijama. Osnovne informacije su institucija ili mjesta gdje se program želi provesti, vrijeme trajanja projekta, svrha projekta, procjenu kako će boravak doprinijeti kandidatovoj akademskoj karijeri, ocjenu u kojoj mjeri je projekt značajan za promicanje hrvatske znanosti i kulture te obrazloženje kako sredstva nagrade sudjeluju u troškovima čitavog projekta.

Također, od uspješnog kandidata se očekuje da po završetku projekta napiše izvještaj koji će se objaviti na web stranici AMAC-UK te da obrazloži troškove.

Natječaj je otvoren do 24. travnja 2015., a godišnje se otvara od 1995., i to kako bi se dala potpora manjim istraživačkim projektima u Hrvatskoj. Prijavnice se mogu naći na web stranici AMAC-UK. 

FOTO: AMAC-UK