Natjecanje za najbolju mikropriču

Napiši 100 riječi i osvoji 20 000 dolara

Pisanje

Fondacija César Egido Serrano otvorila je Peto međunarodno natjecanje za mikropriču. Prvo mjesto donosi čak 20 000 dolara.

Otvorene su prijave za Peto međunarodno natjecanje za najbolju mikropriču (flash fikciju). Fondacija César Egido Serrano kao temu je zadala – Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za sve pisce, no radovi moraju biti napisani na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom jeziku. Same mikropriče moraju biti originalne, nikad objavljivane te mogu imati do 100 riječi.

Glavni pobjednik odnosi nagradu od čak 20 000 dolara za priču na bilo kojem od službenih jezika natjecanja. No, postoje i „utješne“ nagrade i to po 1000 dolara za svaku najbolju priču na preostalim službenim jezicima.

Prijava se podnosi na stranicama fonadacije, gdje se nalaze i dodatne informacije. Zaprimaju se do 23. studenog.

Komentari na članak

Vezani članci

Vikanje u laptop

Programersko natjecanje

Studenti maratonci u 24-satnom Gewathonu

U sklopu splitskog programa GEW-a polaznici će imati priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel-diskusijama, „networking“ događajima i 24-satnom Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon.

FotoMaČak u Čakovcu

Uspješno odrađen prvi FotoMaČak

Četrdesetak zaljubljenika u fotografiju istraživalo ljepote Čakovca

Projekt je zainteresirao brojne sudionike koji su kroz cjelodnevno druženje imali priliku upoznati Čakovec, napraviti odlične fotografije kroz 18 tema i razmijeniti iskustva s drugim profesionalnim i amaterskim fotografima iz cijele Hrvatske.

Society

Učenje o društvenim promjenama

Raznovrstan program na ovogodišnjim Studijima o mladima za mlade; prima se 15 sudionika

Inovativan program provodi se u svrhu obrazovanja mladih u području društvene promjene i organizacije civilnog društva. Prijave se zaprimaju još danas!

FOI CORE 2015

AIESEC Varaždin

Završeno FOI CORE natjecanje

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

MMH - izborni zahtjevi

Mreža mladih Hrvatske

Sudjeluj u debati s političkim strankama o budućnosti mladih!

Uoči parlamentarnih izbora, Mreža mladih Hrvatske organizira debatu na kojoj će sudjelovati predstavnici političkih stranaka, a glavna je tema debate položaj i problemi mladih u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje primaju se do 26. listopada 2015.