Natjecanje za najbolju mikropriču

Napiši 100 riječi i osvoji 20 000 dolara

Pisanje

Fondacija César Egido Serrano otvorila je Peto međunarodno natjecanje za mikropriču. Prvo mjesto donosi čak 20 000 dolara.

Otvorene su prijave za Peto međunarodno natjecanje za najbolju mikropriču (flash fikciju). Fondacija César Egido Serrano kao temu je zadala – Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za sve pisce, no radovi moraju biti napisani na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom jeziku. Same mikropriče moraju biti originalne, nikad objavljivane te mogu imati do 100 riječi.

Glavni pobjednik odnosi nagradu od čak 20 000 dolara za priču na bilo kojem od službenih jezika natjecanja. No, postoje i „utješne“ nagrade i to po 1000 dolara za svaku najbolju priču na preostalim službenim jezicima.

Prijava se podnosi na stranicama fonadacije, gdje se nalaze i dodatne informacije. Zaprimaju se do 23. studenog.

Komentari na članak

Vezani članci

StES konferencija

Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

321 Dizajniraj!

Izložba u Klubu mladih Split

Miš za pobjednika natjecanja „3,2,1 – Dizajniraj!”, a torta posjetiteljima

Otvorenje izložbe radova nastalih na natjecanju u grafičkom dizajnu koje je organizirao Klub mladih Split zakazano je za 23. siječnja u 18 sati. Proglasit će se pobjednik te će mu se dodijeliti nagrada, a pridružiti se mogu svi zainteresirani.

EuroZagreb 2016

Međunarodni studentski turnir

Priključite se mladim sportskim entuzijastima na EuroZagrebu 2016.

Traže se mladi ljudi koji žele podići EuroZagreb na višu razinu. Prijavite se za volontiranje do kraja svibnja i postanite dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom.

Isto

Financijska podrška

Dodjeljuje se istraživačka stipendija na škotskom Sveučilištu Strathclyde

Istraživačka stipendija uključuje troškove svake godine studija te godišnju nagradu od 10 000 američkih dolara. Rok za prijavu je 30. svibnja 2018. godine.

Radionice debatiranja u KMS-u

Radionice u KMS-u

Besplatno naučite kako dokazati da ste u pravu!

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.