Natjecanje za najbolju mikropriču

Napiši 100 riječi i osvoji 20 000 dolara

Pisanje

Fondacija César Egido Serrano otvorila je Peto međunarodno natjecanje za mikropriču. Prvo mjesto donosi čak 20 000 dolara.

Otvorene su prijave za Peto međunarodno natjecanje za najbolju mikropriču (flash fikciju). Fondacija César Egido Serrano kao temu je zadala – Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za sve pisce, no radovi moraju biti napisani na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom jeziku. Same mikropriče moraju biti originalne, nikad objavljivane te mogu imati do 100 riječi.

Glavni pobjednik odnosi nagradu od čak 20 000 dolara za priču na bilo kojem od službenih jezika natjecanja. No, postoje i „utješne“ nagrade i to po 1000 dolara za svaku najbolju priču na preostalim službenim jezicima.

Prijava se podnosi na stranicama fonadacije, gdje se nalaze i dodatne informacije. Zaprimaju se do 23. studenog.

Komentari na članak

Vezani članci

Nizozemska

University of Twente

Ugrabi stipendiju za diplomski studij u Nizozemskoj

Oduvijek sanjaš o upoznavanju države tulipana, klompi i vjetrenjača? Donosimo ti informacije kako vidjeti sve te ljepote u ulozi studenta.

Erasmus Cafe

Predavanje u udruzi CINAZ

Ako razmišljate o studentskoj razmjeni, ne propustite „Erasmus Cafe”

Predavanje pod nazivom „Erasmus Cafe” održat će se 7. ožujka u udruzi CINAZ. Vodit će ga članovi zadarskog ESN-a – Josipa Friščić i Filip Cirkvenčić.

Univerzijada

Veliko natjecanje

Otvorena ljetna Univerzijada u Gwangjuu

Hrvatski predstavnici natjecat će se u gimnastici, judu, veslanju te atletici i taekwondou, a svoje prve nastupe zabilježit će već danas.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Career Speed Dating

Career Speed Dating

Impresionirajte potencijalne poslodavce u osam minuta

Jedinstveni spoj razgovora za posao i „speed datinga“ održat će se 15. prosinca 2016. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.