Studentsko natjecanje

Najinovativniji studenti nagrađeni s 10 000 kuna u završnici Case Study Competition-a

Završnica CSC

Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike.

Na svečanoj završnici Case Study Competitiona, proglašeni su najbolji i najinovativniji studentni čija su kreativna rješenja oduševila žiri sastavljen od predstavnika poduzeća za svaki pojedini slučaj. Nagrade su odnijeli studenti, koji su po mišljenju žirija, iznijeli najbolje i najzanimljivije ideje za rješavanje stvarnog poslovnog problema iz prakse.

Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike. Pobjednici su nagrađeni s novčanim iznosom, a neki i praksom kod poduzeća, partnera natjecanja. Svako je poduzeće proglasilo najbolja tri tima, koja su za svoje ideje nagrađena s 10 tisuća kuna za prvo mjesto, 5 tisuća kuna za drugo mjesto te za treće mjesto sa 3 tisuće kuna.

Ovogodišnje poslovne slučajeve zadali su: Adacta (Istraživanje i razvoj nove usluge bazirane na xRM konceptu), Hotel Zlatni jelen (Arhitektonsko - prostorna rješenja hotelskog kompleksa), Hrvatski Telekom (Internet ofThingsu turizmu RH), INA - Industrija nafte (Proces pribavljanja i selekcije pripravnika srednje stručne spreme tehničkog usmjerenja), Novartis (Društvena odgovornost farmaceutske industrije), PLIVA Hrvatska (e-kampanja za Plivinu paletu kontraceptiva), Privredna banka Zagreb (Razvoj odnosa sa studentskim segmentom s naglaskom na Customer Experience), Societe Generale - Splitska banka (Razvoj loyalty programa kartice za mlade Splitske banke), Tisak (Tisak code), Zagrebačka banka (Financiranje projekta vjetroelektrane) i Zagrebačka pivovara (Žuja na INmusic festivalu)

Prijavio sam se jer sam u ZABINOM poslovnom slučaju vidio izazov budući da ima financijski model. Htjeli smo se okušati kakvi smo među drugim studentima, kakvi smo među konkurencijom, vidjeti gdje stojimo. Samo rješavanje poslovnog slučaja nas je potaknulo da dosta toga naučimo na području financija, excela i sl. i da sve to skupa objedinimo u jedan rezultat koji je po našemu mišljenu ispao jako dobar, a i mentori su nas nagradili za to. komentirao je Denis Pavičić, pobjednik ZABA case-a.

Foto: eSTUDENT

Komentari na članak

Vezani članci

FER pogled sa ulice

Predavanje na FER-u

Predstavnici renomiranih hrvatskih tvrtki na otvorenju Elektroboja

Jedinstveno natjecanje u osmišljanju praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike započinje predavanjem koje će studentima olakšati sudjelovanje. Govorit će predstavnici RIMAC Automobila, Telegre, Global Logica i drugi.

Realizator 2018: pobjednici

Studentsko natjecanje

Realizator 2018: Za rješenja poslovnih slučajeva studentima dodijeljeno ukupno 35 000 kn

Čak je 35 000 kuna dodijeljeno studentima Sveučilišta u Rijeci koji su uz podršku stručnih edukatora rješavali stvarne poslovne slučajeve.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Međunarodno natjecanje

PMKS: 32 studenta Medicine i Farmacije u borbi za glavnu nagradu u iznosu od 3000 kuna

Budući da je primarna zdravstvena zaštita temelj zdravlja pacijenta, u fokusu je međunarodnog natjecanja studenata Medicine i Farmacije čija je suradnja na tom području itekako važna. Uz rješavanje zadataka čija će se uspješnost novčano nagraditi, događaj obuhvaća edukativne, humanitarne i turističke sadržaje.

Zlatni index 2017

Nagrada poduzećima

Predstavnici studentskih zborova i udruga odlučuju kome u ruke ide Zlatni indeks

Najaktivniji studentski zborovi i udruge poslat će svoje predstavnike u Zagreb kako bi formirali Povjerenstvo koje će odlučiti kojima će se poduzećima dodijeliti nagrada Zlatni indeks u sljedećim kategorijama: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te imidž.

Novci

STUDENTSKO NATJECANJE POKRETAČ

Imate li rješenje za svjetske ekonomske probleme?

S ekonomskim se poteškoćama, kao što su razlika između bogatih i siromašnih, različiti gospodarski i tržišni problemi, sve veća nezaposlenost, neuspješna ulaganja i pad populacije, suočavaju ne samo Republika Hrvatska već i zemlje diljem svijeta. Prijavom svog inovativnog poslovnog modela u kategoriji ekonomije imate priliku doprinijeti rješavanju navedenih poteškoća.