Studentsko natjecanje

Najinovativniji studenti nagrađeni s 10 000 kuna u završnici Case Study Competition-a

Završnica CSC

Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike.

Na svečanoj završnici Case Study Competitiona, proglašeni su najbolji i najinovativniji studentni čija su kreativna rješenja oduševila žiri sastavljen od predstavnika poduzeća za svaki pojedini slučaj. Nagrade su odnijeli studenti, koji su po mišljenju žirija, iznijeli najbolje i najzanimljivije ideje za rješavanje stvarnog poslovnog problema iz prakse.

Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike. Pobjednici su nagrađeni s novčanim iznosom, a neki i praksom kod poduzeća, partnera natjecanja. Svako je poduzeće proglasilo najbolja tri tima, koja su za svoje ideje nagrađena s 10 tisuća kuna za prvo mjesto, 5 tisuća kuna za drugo mjesto te za treće mjesto sa 3 tisuće kuna.

Ovogodišnje poslovne slučajeve zadali su: Adacta (Istraživanje i razvoj nove usluge bazirane na xRM konceptu), Hotel Zlatni jelen (Arhitektonsko - prostorna rješenja hotelskog kompleksa), Hrvatski Telekom (Internet ofThingsu turizmu RH), INA - Industrija nafte (Proces pribavljanja i selekcije pripravnika srednje stručne spreme tehničkog usmjerenja), Novartis (Društvena odgovornost farmaceutske industrije), PLIVA Hrvatska (e-kampanja za Plivinu paletu kontraceptiva), Privredna banka Zagreb (Razvoj odnosa sa studentskim segmentom s naglaskom na Customer Experience), Societe Generale - Splitska banka (Razvoj loyalty programa kartice za mlade Splitske banke), Tisak (Tisak code), Zagrebačka banka (Financiranje projekta vjetroelektrane) i Zagrebačka pivovara (Žuja na INmusic festivalu)

Prijavio sam se jer sam u ZABINOM poslovnom slučaju vidio izazov budući da ima financijski model. Htjeli smo se okušati kakvi smo među drugim studentima, kakvi smo među konkurencijom, vidjeti gdje stojimo. Samo rješavanje poslovnog slučaja nas je potaknulo da dosta toga naučimo na području financija, excela i sl. i da sve to skupa objedinimo u jedan rezultat koji je po našemu mišljenu ispao jako dobar, a i mentori su nas nagradili za to. komentirao je Denis Pavičić, pobjednik ZABA case-a.

Foto: eSTUDENT

Komentari na članak

Vezani članci

Pobjednički trofeji

University Trading Tournament

Oko 1 200 studenata sudjelovalo u trgovanju vrijednosnim papirima

Student Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu pobjednik je drugog izdanja natjecanja University Trading Tournament. Za ostvareni prinos od 2116 posto, uručene su mu vrijedne nagrade.

Studenti potpisali Ugovore o osnivanju novih studentskih poduzeća

Visoka škola „Nikola Šubić Zrinski”

Studenti potpisali Ugovore o osnivanju novih studentskih poduzeća

Studentima je pružena jedinstvena prilika da još za vrijeme studija vode svoja vlastita poduzeća, a kasnije ih bez ikakve naknade mogu i preuzeti.

Mic

Studentsko natjecanje „Pokretač“

Donosimo savjete za uspješan pitch, ali i informacije o prilici za doživjeti ga uživo

Još nas jedan dan dijeli od finala studentskog natjecanja „Pokretač“ na kojemu će svoje poslovne modele predstaviti 10 finalista, odnosno timova. Iako je kratko, u svom prezentiranju finalisti moraju iznijeti najvažnije stavke o svojoj poduzetničkoj ideji, i to na zanimljiv i originalan način koji će zainteresirati publiku za daljnje slušanje.

Košarka ZG 2009/2010

Športska natjecanja sveučilišta u Rijeci

Riječani otvaraju natjecanja za studente u cageballu i košarci

Ovaj vikend započinju UNISPORT RI natjecanja u cageballu i košarci, dok se predviđena kros utrka otkazuje.

Student TTF-a Damir Begović osvojio prestižnu modnu nagradu

Prestižno modno natjecanje

Zagrebački student Damir Begović osvojio prestižnu modnu nagradu u Novom Zelandu

Modna kolekcija inspirirana visokom modom i slavonskom narodnom nošnjom zagrebačkog studenta TTF-a zauzela je prvo mjesto na prestižnom modnom natjecanju.