LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni centar Koprivnica

Najboljim studentima Sjevera dodijeljene Rektorove nagrade

Rektor Sveučilišta Sjever dodijelio je povelje i novčane nagrade za najbolje studentske radove i postignuti akademski uspjeh.

Rektor Sveučilišta Sjever dodijelio je povelje i novčane nagrade za najbolje studentske radove i postignuti akademski uspjeh.

U četvrtak, 26. siječnja 2017. godine, u prostorijama Sveučilišnog centra Koprivnica održana je druga po redu dodjela Rektorovih nagrada od osnivanja Sveučilišta. Nakon sjednice Senata rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je sedam nagrada za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. i dvije nagrade za najbolji rad studenata u akademskoj godini 2015./2016. Dobitnicima su uručene povelje i novčane nagrade.

Nagradu za najbolji akademski uspjeh dobili su: Dora Mesić s Novinarstva, Tomislav Mravičić s odjela Medijski dizajn, Vlatka Kordoš s odjela Poslovanje i menadžment, Lorenzo Cetina s odjela Multimedije, oblikovanja i primjene, Aleš Stančić sa Strojarstva, Dragana Bogdan s Biomedicinske znanosti te Kristina Markota s odjela Komunikologija i odnosi s javnošću.

Nagradu za najbolji rad studenata dobili su: Jakov Soldić za rad MAGREG – elektromagnetski akcelerator i regenerativna kočnica pod mentorskim vodstvom dr. sc. Zlatka Botaka te Dominik Sever za rad Res Verae, glazbeni video spot pod mentorskim vodstvom dr. sc. Roberta Logožara, mr. sc. Dragana Matkovića i doc.dr.sc. Darija Čerepinka.

Svečanosti dodjele Rektorove nagrade, osim rektora, nazočili su prorektori, pročelnici odjela Sveučilišta Sjever te drugi uzvanici.

FOTO: SVEUČILIŠNI CENTAR KOPRIVNICA