Predavanje u organizaciji udruge eSTUDENT

Najbolji student u povijesti Arhitektonskog fakulteta savjetuje studente

Alen Žunić

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina?

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom Alen Žunić u dvorani 317 Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu održat će predavanje pod nazivom Arhitektura vlastitog puta, koje organizira eSTUDENT. Događaj je namijenjen studentima arhitekture i svima zainteresiranima, a zakazan je za 15. svibnja.

Alen Žunić najbolji je student Arhitektonskog fakulteta u povijesti i dobitnik dviju Rektorovih nagrada. Nakon završenog studija u Zagrebu svoje je obrazovanje nastavio na Harvardu.

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige? Na temelju svog osobnog iskustva mladi arhitekt će na predavanju odgovoriti na ova pitanja te će posjetiteljima pokazati koji su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici i Facebooku.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje, univerzalna slika

Sveučilište u Rijeci

Poznata hrvatska političarka govorit će o odnosima s javnošću studentima u Opatiji

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki održat će predavanje političarka i profesorica na VERN'u Mirela Holy na temu odnosa s javnošću. Pozivaju se svi zainteresirani studenti da se pridruže predavanju.

Ljepota lica

Istraživanje o utjecaju medija na mlade

„Najveća važnost se pridaje vanjskom izgledu, a ostale stvari su skoro nebitne“

– Mediji, kao što su internet, televizija, reklame i oglasi, nude savjete kako izgledati savršeno i imati savršeno tijelo; samo takvo tijelo je formula za sretan i ispunjen život. – objašnjava Zvonimir Parać iz udruge Imaginacija.

Urbano vrtlarstvo - naslovna

Udruga CINAZ Zadar

Saznajte o urbanom vrtlarstvu u Info centru za mlade Zadar

U četvrtak na besplatnom predavanju u Info centru za mlade saznajte kako imati svoju malu zelenu oazu!

Novi studentski dom u Varaždinu

Predavanje i izložba u Oris Kući arhitekture

Studentski dom i restoran varaždinskog kampusa u fokusu su izložbe Identitet i zajedništvo

– Ritam punih i ostakljenih ploha kao modulacija dinamičnih korpusa čimbenik je jednog arhitektonskog izraza koji je suzdržan i umjeren, no svojom samorazumljivom pojavnošću definira sliku gradskog ruba, a isto tako svojim korisnicima pruža mogućnost identifikacije. – iz teksta o domu i restoranu kampusa u Varaždinu.

Split noću

Info zona poziva

Razglednice iz splitske kulture: predavanja o Splitu u Info zoni

Drugo predavanje (25. 9.) posvećeno je veduti grada, početku turizma i konzervatorske djelatnosti u Splitu, a treće (26. 9.) arhitekturi 20. stoljeća u Splitu.