Predavanje u organizaciji udruge eSTUDENT

Najbolji student u povijesti Arhitektonskog fakulteta savjetuje studente

Alen Žunić

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina?

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom Alen Žunić u dvorani 317 Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu održat će predavanje pod nazivom Arhitektura vlastitog puta, koje organizira eSTUDENT. Događaj je namijenjen studentima arhitekture i svima zainteresiranima, a zakazan je za 15. svibnja.

Alen Žunić najbolji je student Arhitektonskog fakulteta u povijesti i dobitnik dviju Rektorovih nagrada. Nakon završenog studija u Zagrebu svoje je obrazovanje nastavio na Harvardu.

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige? Na temelju svog osobnog iskustva mladi arhitekt će na predavanju odgovoriti na ova pitanja te će posjetiteljima pokazati koji su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici i Facebooku.

Komentari na članak

Vezani članci

Business Plan Contest

Za sve s malo poduzetničkog duha

Studentsko natjecanje Business Plan Contest

Ako mislite da imate genijalnu ideju, a u vama čuči poduzetnički duh, prijavite se na Business Plan Contest, studentsko natjecanje u organizaciji eSTUDENT-a. Kroz edukativna predavanja možete usavršiti svoju ideju, a novim znanjima možda i realizirati.

Consalting day 2015

Konferencija Financijskog kluba

Consulting Day 2015: „Digital strategy” i „innovation consulting” novi su trendovi industrije

Na panel raspravi, predstavnici PwC-a, EY-a i Deloitte-a složili su se da je konkurencija na hrvatskom tržištu velika.

Sinapsa savjetovalište

Kako psiholog može pomoći?

U Balama se održava Dan otvorenih vrata psihološkog savjetovališta Sinapsa

Zanima li vas kako psiholog može unaprijediti vaše poslovanje, povećati motivaciju zaposlenika ili njihove vještine prodaje? Kako psiholog može unaprijediti studenta?

Studentski kongres „Djeca u središtu zdravstvene skrbi“

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske

Studentski kongres „Djeca u središtu zdravstvene skrbi“

Kongres će okupiti 180 studenata biomedicinskog područja. Sudionici će prvenstveno biti studenti farmacije i medicinske biokemije Sveučilišta u Zagrebu, no i gosti iz Splita i inozemni uzvanici te članovi drugih studentskih udruga biomedicinskih znanosti.

pivo zg

Klub mladih „KLOOZ”

Dan poduzetništva mladih: „Crowdfunding"

O važnosti poduzetničkog pothvata ovog će četvrtka u Klubu mladih „KLOOZ” govoriti dvije pokretačice proizvodnje „craft” piva iza kojih je uspješna „crowdfunding" kampanja.