Predavanje u organizaciji udruge eSTUDENT

Najbolji student u povijesti Arhitektonskog fakulteta savjetuje studente

Alen Žunić

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina?

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom Alen Žunić u dvorani 317 Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu održat će predavanje pod nazivom Arhitektura vlastitog puta, koje organizira eSTUDENT. Događaj je namijenjen studentima arhitekture i svima zainteresiranima, a zakazan je za 15. svibnja.

Alen Žunić najbolji je student Arhitektonskog fakulteta u povijesti i dobitnik dviju Rektorovih nagrada. Nakon završenog studija u Zagrebu svoje je obrazovanje nastavio na Harvardu.

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige? Na temelju svog osobnog iskustva mladi arhitekt će na predavanju odgovoriti na ova pitanja te će posjetiteljima pokazati koji su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici i Facebooku.

Komentari na članak

Vezani članci

Street-art haiku u Zagrebu - plakat

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca

FOTO: Street-art haiku u Zagrebu

U prostoru Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u Zagrebu 4. studenoga i 1. prosinca 2015. organizirana je večer razgovora, prezentacija i diskusija o povijesti grafita i street-arta.

DNK

Predavanje o evolucijskoj psihologiji

Evolucija nam je ostavila adaptivnu kutiju s alatom

Zašto muškarci preferiraju žene s manjim strukom, zašto su žene izbirljivije prilikom odabira svog partnera i kakve veze evolucija ima s tim, otkrio je evolucijski psiholog Igor Mikloušić.

HUM - Klub mladih

Hrvatska udruga za mirenje

Zajedničkim rješenjem do sretnijeg rješenja

Mirno rješavanje sporova čini obje strane zadovoljnijima.

Aplikacije

Motiviranje studenata

Ususret App Start Contestu: predavanje o developmentu, a zatim i o redizajnu iOS i Android aplikaciji

Prvo predavanje pod nazivom Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta održat će Ian Rumac, dok će drugo predavanje Measure twice, cut once održati Krešimir Mudrovčić.

Rad na laptopu

Obrazovanje novih generacija

Mitovi i prednosti „online“ učenja

Postoje mnogi mitovi i prednosti „online“ učenja. Jedna je od najvećih prednosti zasigurno ta što iz udobnosti vlastitoga kreveta možete slušati predavanja najpoznatijih svjetskih fakulteta kao što su MIT, Harvard i Oxford.