Predavanje u organizaciji udruge eSTUDENT

Najbolji student u povijesti Arhitektonskog fakulteta savjetuje studente

Alen Žunić

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina?

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom Alen Žunić u dvorani 317 Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu održat će predavanje pod nazivom Arhitektura vlastitog puta, koje organizira eSTUDENT. Događaj je namijenjen studentima arhitekture i svima zainteresiranima, a zakazan je za 15. svibnja.

Alen Žunić najbolji je student Arhitektonskog fakulteta u povijesti i dobitnik dviju Rektorovih nagrada. Nakon završenog studija u Zagrebu svoje je obrazovanje nastavio na Harvardu.

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati s 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige? Na temelju svog osobnog iskustva mladi arhitekt će na predavanju odgovoriti na ova pitanja te će posjetiteljima pokazati koji su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici i Facebooku.

Komentari na članak

Vezani članci

Petra Podobnik

Intervju: Petra Podobnik

'' U eSTUDENTu te stalno gura entuzijazam okoline, a to je ono što nas sve drži povezanima i motiviranima!''

U ovom intervjuu vam predstavljamo predsjednicu jedne od najaktivnijih studentskih udruga, eSTUDENTa, Petru Podobnik. Saznajte kako se snalazi u ulozi predsjednice, kako je raditi u eSTUDENTu i koji su sljedeći projekti Udruge!

pisanje

Snalaženje u bilježnici

Nekoliko savjeta za organizaciju razbacanih bilješki

Kako biste unaprijedili svoje organizacijske sposobnosti, ali i metode učenja, važno je da za vrijeme predavanja i sastanaka vodite bilješke. Da bi vam one kasnije doista koristile, trebate ih promišljeno slagati.

Mozgalo, završnica

Studentsko natjecanje

Najboljima na Mozgalu uručena nagrada u iznosu od 12 tisuća kuna

– Dosta smo se dobro snašli s ovom temom, puno smo toga isprobali baš zbog različitih iskustava i, eto, već smo dobili nekoliko mailova od potencijalnih poslodavaca. – ističu pobjednici.

Toranj

Na današnji dan

Eiffel slavi 130 godina otkako je niknuo u srcu Pariza

„Upravo sam doživio veliko zadovoljstvo – postavljanje naše nacionalne zastave na najvišu građevinu koju je čovjek ikada izgradio“, rekao je Gustave Eiffel na današnji dan, kada je simbol Grada Ljubavi niknuo u njegovom središtu.

Dubrovnik

eSTUDENT

Međunarodna ljetna škola o intelektualom kapitalu i upravljanju znanjem u Dubrovniku

Dubrovnik Summer School, dosad poznat kao IC Future Seminar, međunarodna je ljetna škola o intelektualnom kapitalu i upravljanju znanjem, koja je čvrsto povezana s gradom Dubrovnikom i njegovom baštinom.