Ohrabrivanje studenata

Nagradno putovanje za sudionike projekta "Od studenta do poduzetnika"

Sveučilišna knjižnica u Splitu

Aktivne sudionike dvaju dana održavanja projekta "Od studenta do poduzetnika" očekuje nagradno vikend putovanje u Osijek, u sklopu posjeta Osječkom software cityju.

Idućeg utorka i srijede, 24. i 25. listopada, tradicionalno se nastavlja s projektom Od studenta do poduzetnika kako bi se ohrabrili studenti koji žele izraziti svoju kreativnost, pokazati svoja znanja i vještine u poduzetništvu. Organiziraju ga dvije studentice splitskog Ekonomskog fakulteta – Gabriela Prtajin i Ivana Ruščić – koje su nam otkrile najvažnije detalje o njegovom drugom izdanju.

Projekt se ove godine održava dva dana na splitskom Sveučilištu?

Tako je, prvi dan određen je za predavanja mladih koji su nedavno bili studenti, a danas su poduzetnici, odnosno poslodavci. Oni će ispričati svoja iskustva i, nadamo se, motivirati studente da realiziraju svoje poduzetničke ideje. Drugi dan namijenjen je radionici platna poslovnog modela, gdje će studenti, između ostalog, imati priliku osvojiti nagradno putovanje.

Recite nam malo više o samim predavačima.  

Predavači su redom mladi poduzetnici koji dolaze iz različitih branši pa tako imamo predstavnike IT industrije, dečka iz Consulting poduzeća, curu iz popularne modne linije, mladi par iz prehrambene industrije te još nekoliko zanimljivih gostiju.

Foto: Gabriela Prtajin i Ivana Ruščić

Projekt je predviđen za utorak i srijedu?

Pozivamo sve studente željne znanja i novih iskustava da nam se pridruže u utorak u 10 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice, lako ćete prepoznati naše volontere. Predavanja će završiti oko 13 sati. Drugog dana radionica počinje također u 10 sati.

Spomenuli ste nagradno putovanje?

U pravu ste, nagradno vikend putovanje u Osijek, u sklopu posjeta Osječkom software cityju, za studente koji će doći oba dana i aktivno sudjelovati.

Potvrdite i vi svoj dolazak na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

zdrava hrana

Zaboravite na klasične sendviče

Pet jednostavnih recepata za zdrav ručak

Isprobajte ove brze i jednostavne recepte i sigurno nećete požaliti.

Noć muzeja u Zagrebu

Noć muzeja 2014

Ponuda iza osječkih vrata

Noć muzeja ove godine se održava 31. siječnja, a u njoj sudjeluje preko 70 muzeja sa svojim stalnim i izvanrednim postavima. Donosimo vam kratki pregled osječkih muzejskih programa, koje ćete moći besplatno posjetiti.

Seth Meyers kao voditelj Emmysa

66. dodjela nagrada

Dodjela Emmy nagrada: Breaking bad i Modern family dominirali

Nakon sinoćnje, 66. po redu dodjele nagrada Emmy, svi pričaju o strastvenoj "žvaki" koju je Bryan Cranston uvalio Juliji Louis-Dreyfus, te emotivnom govoru Billyja Crystala koji je odao počast Robinu Williamsu.

kofer

Informativno događanje

Živa info knjižnica: Mogućnosti i iskustva učenja uz putovanja

Srednjoškolac koji je iskoristio stipendiju i treći razred završio u Americi, student koji je studirao u Velikoj Britaniji, srednjoškolac koji besplatno putuje Europom i uči – tek su neki od sudionika nadolazećeg informativnog događanja u prostorijama Kluba „Zona”.

Djevojka s laptopom

Natječaj tvrke Five

Ljetna praksa za 16 studenata u digitalnoj industriji

Studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka Five birati samo najbolje od najboljih.