Ohrabrivanje studenata

Nagradno putovanje za sudionike projekta "Od studenta do poduzetnika"

Sveučilišna knjižnica u Splitu

Aktivne sudionike dvaju dana održavanja projekta "Od studenta do poduzetnika" očekuje nagradno vikend putovanje u Osijek, u sklopu posjeta Osječkom software cityju.

Idućeg utorka i srijede, 24. i 25. listopada, tradicionalno se nastavlja s projektom Od studenta do poduzetnika kako bi se ohrabrili studenti koji žele izraziti svoju kreativnost, pokazati svoja znanja i vještine u poduzetništvu. Organiziraju ga dvije studentice splitskog Ekonomskog fakulteta – Gabriela Prtajin i Ivana Ruščić – koje su nam otkrile najvažnije detalje o njegovom drugom izdanju.

Projekt se ove godine održava dva dana na splitskom Sveučilištu?

Tako je, prvi dan određen je za predavanja mladih koji su nedavno bili studenti, a danas su poduzetnici, odnosno poslodavci. Oni će ispričati svoja iskustva i, nadamo se, motivirati studente da realiziraju svoje poduzetničke ideje. Drugi dan namijenjen je radionici platna poslovnog modela, gdje će studenti, između ostalog, imati priliku osvojiti nagradno putovanje.

Recite nam malo više o samim predavačima.  

Predavači su redom mladi poduzetnici koji dolaze iz različitih branši pa tako imamo predstavnike IT industrije, dečka iz Consulting poduzeća, curu iz popularne modne linije, mladi par iz prehrambene industrije te još nekoliko zanimljivih gostiju.

Foto: Gabriela Prtajin i Ivana Ruščić

Projekt je predviđen za utorak i srijedu?

Pozivamo sve studente željne znanja i novih iskustava da nam se pridruže u utorak u 10 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice, lako ćete prepoznati naše volontere. Predavanja će završiti oko 13 sati. Drugog dana radionica počinje također u 10 sati.

Spomenuli ste nagradno putovanje?

U pravu ste, nagradno vikend putovanje u Osijek, u sklopu posjeta Osječkom software cityju, za studente koji će doći oba dana i aktivno sudjelovati.

Potvrdite i vi svoj dolazak na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

FOI - zgrada fakulteta

Festival znanosti u Varaždinu

FOI otvorio vrata budućim studentima

U sklopu Festivala znanosti na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike održao se Dan otvorenih vrata. Zanimljiv program privukao je 70-ak posjetitelja iz cijele Hrvatske.

somnomed.com

Za sve putoholičare

Ne želite putovati sami? Potražite suputnika!

Stranica idealna za sve putoholičare željne dobrih preporuka te zanimljivih putopisa.

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

Godišnja nagrada „Luka Ritz”

Učenicima dodijeljene nagrade za promicanje tolerancije i nenasilnog ponašanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodijelilo je i ove godine Godišnje nagrade „Luka Ritz” za promicanje tolerancije i škole bez nasilja.

SCZG dvorište

Studentski centar u Zagrebu

SC dodjeljuje privremene AAI identitete u sklopu natječaja za smještaj u domove

Pravo na privremeni pristup možete ostvariti osobnim dolaskom u Poslovnicu za smještaj ili slanjem e-poruke na adresu poslovnica@sczg.hr. Brucoši se prijavljuju AAI računom koji su dobili u srednjoškolskoj ustanovi.

SCool Fest

SD dr. Stjepan Radić

Ugledni gosti i odličan program „Radićevih dana“ otvaraju SCool Fest

Centar Zagreba od sutra postaje središte najvećeg studentskog događaja godine. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr najavljuju SCool Fest 2016: festival znanja, sporta i zabave koji ne smije propustiti nijedan zagrebački student. Festival traje ukupno devet dana, od 20. do 28. svibnja.