Slavlje u zagrebačkoj katedrali

Nadbiskup Bozanić predvodi svetu misu za početak 350. akademske godine

foto

Tradicionalna sveta misa kojom se obilježava početak akademske godine služit će se 18. listopada u zagrebačkoj katedrali, a predvodit će je nadbiskup Josip Bozanić.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i dekan Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta prof. dr. sc. Mario Cifrak uputili su poziv studentima i nastavnicima za svečanu svetu misu Veni Sancte Spiritus povodom početka 350. akademske godine (2018/2019). Zakazana je za četvrtak, 18. listopada 2018. u 18 sati.

Misu će predvoditi zagrebački nadbiskup Josip Bozanić i to u zagrebačkoj katedrali. Poziv je na svojim mrežnim stranicama uputio i Studentski zbor KBF-a. 

Komentari na članak

Vezani članci

Graduation

Novi semestar, novi početak

Prednosti nove studentske godine

Iako vam se možda tako ne čini, novi semstar ima puno prednosti, zato ne plačite za ljetom, već zgrabite i iskoristite nove prilike koje čekaju iza ugla.

Index

Spremno dočekajte nove izazove

Deset savjeta koji će vam olakšati nadolazeću akademsku godinu

Pročitajte naše savjete i pripremite se za sve izazove u nadolazećoj akademskoj godini!

9 zanimljivosti o Zagrebu

Moj Zagreb, tak imam te rad!

9 zanimljivosti o Zagrebu za sveznalice

Jeste li se već vozili treskom, posjetili zagrebački Stonehenge i prošetali Zelenom potkovom? U nastavku vam donosimo nekoliko manje poznatih činjenica o Zagrebu gradu.

RIBRO

Sveučilište u Rijeci

Kamp "RIBROO" priprema brucoše za uspješan početak akademske godine

Kamp je edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine s iste sastavnice jer program prolaze u istom timu.

desk

Ususret predavanjima

5 predmeta koje svaki student treba imati

Pripremite se za novu akademsku godinu uz pet neophodnih predmeta za jednostavniji studentski život. O kojima se točno radi, provjerite u članku.