Otvoreni dan

Na Pomorskom fakultetu pruža se prilika za razgledavanje laboratorija i najvećeg sustava simulatora na ovim prostorima

https://www.pfst.unist.hr/images/galerije/nav_simulator_deaa9.jpg

27. rujna možete posjetiti Pomorski fakultet i upoznati se s radom najvećeg sustava simulatora na ovim prostorima – predstavit će se njihov rad i razgledati laboratoriji u kojima su smješteni.

Pomorski fakultet u suorganizaciji sa Sveučilištem u Splitu provodi Otvoreni dan simulatora. Zakazan je za 27. rujna, s početkom u 11 sati. 

Taj se dan odvija u sklopu projekta Funkcionalne integracije Sveučilišta u Splitu, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Pomorskog fakulteta te Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu. Namijenjen je svakome tko želi upoznati najveći sustav simulatora na ovim prostorima.

FOTO: Pomorski fakultet u Splitu

Detalje o laboratorijima kao i informacije o održavanju Otvorenoga dana možete pronaći na službenoj stranici Sveučilišta u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Festival znanosti u Rijeci

FOTO: Dan otvorenih vrata Odjela za biotehnologiju

U sklopu Festivala znanosti koji je obilježen diljem Hrvatske mnogi fakulteti održali su Dan otvorenih vrata. Među njima je Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci gdje su posjetitelji mogli vidjeti laboratorije i doznati čime se bave profesori i studenti.

http://www.unist.hr/Portals/0/EasyDNNNews/11728/1920900p2423EDNmainDE8A5161.jpg?w=880&mode=crop

Jesenski upisni rok

660 slobodnih mjesta za sveučilišne studije u Splitu, popunjene kvote za Medicinski fakultet

Na splitskim je fakultetima ostalo 1257 slobodnih mjesta od ukupne kvote 3721. Tako je njih 660 rezervirano za sveučilišne studije, a 597 za stručne. Najviše mjesta za upis redovnih studenata broji FESB, dok su kvote za Medicinski fakultet u potpunosti popunjene.

Pisanje; izvor: https://unsplash.com/photos/y02jEX_B0O0

Mjesec hrvatske knjige

Nagrađuje se najbolja pjesma studenata splitskog sveučilišta

Povodom Mjeseca hrvatske knjige otvoren je nagradni natječaj Pošalji svoju pjesmu u čijem se sklopu nagrađuje najbolja pjesma. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Splitu, i to do 31. listopada.

Sveučilište u Splitu

Sjednica Senata Sveučilišta u Splitu

Rektor Anđelinović manipulacijama smijenio člana Upravnog vijeća SC-a, studenti ostali bez prava glasa

– Studenti su odlučili otići sa sjednice jer ne žele sudjelovati u cirkusu. – ističe Petar Ramljak, predsjednik Hrvatskog studentskog zbora i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Putovanje

Studentska mobilnost

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za Erasmus+

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2017./18. Natječaj je otvoren do isteka sredstava.