Otvoreni dan

Na Pomorskom fakultetu pruža se prilika za razgledavanje laboratorija i najvećeg sustava simulatora na ovim prostorima

https://www.pfst.unist.hr/images/galerije/nav_simulator_deaa9.jpg

27. rujna možete posjetiti Pomorski fakultet i upoznati se s radom najvećeg sustava simulatora na ovim prostorima – predstavit će se njihov rad i razgledati laboratoriji u kojima su smješteni.

Pomorski fakultet u suorganizaciji sa Sveučilištem u Splitu provodi Otvoreni dan simulatora. Zakazan je za 27. rujna, s početkom u 11 sati. 

Taj se dan odvija u sklopu projekta Funkcionalne integracije Sveučilišta u Splitu, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Pomorskog fakulteta te Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu. Namijenjen je svakome tko želi upoznati najveći sustav simulatora na ovim prostorima.

FOTO: Pomorski fakultet u Splitu

Detalje o laboratorijima kao i informacije o održavanju Otvorenoga dana možete pronaći na službenoj stranici Sveučilišta u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Splitu

Splitsko Sveučilište

Otvoren Centar izvrsnosti u Splitu

Na splitskom je Sveučilištu otvoren Centar izvrsnosti za znanost i tehnologiju koji će voditi profesorica Vlasta Bonačić-Koutecky. Svrha ovog Centra je da privuče mlade hrvatske znanstvenike i studente te da im pruži sve potrebne resurse za rad i razvoj.

http://www.unist.hr/Portals/0/EasyDNNNews/11728/1920900p2423EDNmainDE8A5161.jpg?w=880&mode=crop

Jesenski upisni rok

660 slobodnih mjesta za sveučilišne studije u Splitu, popunjene kvote za Medicinski fakultet

Na splitskim je fakultetima ostalo 1257 slobodnih mjesta od ukupne kvote 3721. Tako je njih 660 rezervirano za sveučilišne studije, a 597 za stručne. Najviše mjesta za upis redovnih studenata broji FESB, dok su kvote za Medicinski fakultet u potpunosti popunjene.

Laptop i naočale

The Distributed Little Red Hen Lab

FFZG postao član međunarodne sveučilišne mreže koja doprinosi radu globalnog laboratorija

Filozofski fakultet u Zagrebu postao je članom međunarodne mreže fakulteta i sveučilišta koja sudjeluju u radu globalnog laboratorija pod nazivom The Distributed Little Red Hen Lab. Sadržaj arhiviran u laboratoriju moći će se upotrebljavati u različite svrhe, ponajprije u znanstvene.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Dan otvorenih vrata

Posjetite mini pivovaru na zagrebačkom PBF-u

Na zagrebačkom Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu 23. travnja održava se Dan otvorenih vrata. Očekuju vas zanimljiva predavanja, radionice i pokloni.

Pomorski fakultet

70. rođendan

Na riječkom Pomorskom fakultetu obrazovali se brojni velikani; provjerite o kome se radi

Među poznatim bivšim studentima jest najmlađi zapovjednik LNG broda, zatim zapovjednik koji je prvi preplovio Arktik, samostalno i bez ledolomaca, nadalje, prvi zapovjednik najvećeg kontejnerskog broda na svijetu te potpredsjednik jedne od najvećih svjetskih kompanija za prijevoz kontejnera, ali diplome riječkog Fakulteta posjeduju i brojne osobe iz javnog života, ravnatelji lučkih uprava, svjetski menadžeri, zapovjednici na najskupljim putničkim brodovima...