Dan otvorenih vrata

Na Geotehničkom fakultetu svira se na glazbalima napravljenim od elektroničkog otpada

Varaždinski Korzo

Posjetitelji će se moći upoznati s radom Geotehničkog fakulteta u Varaždinu 8. travnja. Prilika je to za razgledavanje fakulteta i isprobavanje brojnih pokusa i raznih elektroničkih uređaja.

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. godine, od 9 do 16 sati na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu održat će se Dan otvorenih vrata. Tema je ovogodišnje manifestacije obrazovanje za zanimanja budućnosti. U današnje se vrijeme, naime, otvara puno radnih mjesta u području okoliša, njegove zaštite i industrijske revolucije koja za sobom povlači inovacije i upotrebu novih tehnologija.

Organizatori su pripremili zanimljiv program na kojem će posjetitelji moći isprobati mnoštvo pokusa, svirati na glazbalima napravljenim od elektroničkog otpada, vidjeti unutrašnjost elektroničkih uređaja, izmjeriti buku, vidjeti koji su to dijelovi odlagališta i pročišćivača za otpadne vode i razne druge zanimljivosti. Više informacija o Danu otvorenih vrata možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Špancirfest 2016.

Najkreativniji hrvatski festival

FOTO: Kreativnost, razigranost i pozitivna energija obilježile 18. Špancirfest

Studenti i mladi kreativnim su radionicama i projektima obogatili osamnaesto izdanje Špancirfesta. U Varaždinu ih možete posjetiti još samo danas!

Laboratorij

SVEČANOST U VARAŽDINU

Geotehnički fakultet slavi svoj dan

Geotehnički fakultet u samom je početku nastanka bio Visoka škola, a tek je 20-ak godina nakon osnutka dobio današnji naziv. 20. prosinca slavi svoj dan.

https://pixabay.com/en/classroom-guiyang-tables-textbooks-2787754/

Upoznavanje fakulteta i studentskog života

Dan otvorenih vrata Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“

Svi zainteresirani studenti, profesori i učenici moći će dobiti uvid u aktivnosti Fakulteta ekonomije i turizma na „Danu otvorenih vrata" u srijedu, 28. ožujka.

Naslovna

Alternativna scena

INTERVJU: Hipnotizirajući novi bend iz Varaždina

Predstavljamo vam novi varaždinski pop/alternative/electro bend Sowas!

Trash film festival broj 9

Trash film festival

Deveti Trash film festival u rujnu u Varaždinu, zgrabite priliku za ulogom u filmu!

Legendarna Ella te kultni Let 3 i Električni Orgazam bit će glavne zvijezde 9. Trash film festivala koji će se u Varaždinu održati od 10. do 13. rujna.