Dan otvorenih vrata

Na Geotehničkom fakultetu svira se na glazbalima napravljenim od elektroničkog otpada

Varaždinski Korzo

Posjetitelji će se moći upoznati s radom Geotehničkog fakulteta u Varaždinu 8. travnja. Prilika je to za razgledavanje fakulteta i isprobavanje brojnih pokusa i raznih elektroničkih uređaja.

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. godine, od 9 do 16 sati na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu održat će se Dan otvorenih vrata. Tema je ovogodišnje manifestacije obrazovanje za zanimanja budućnosti. U današnje se vrijeme, naime, otvara puno radnih mjesta u području okoliša, njegove zaštite i industrijske revolucije koja za sobom povlači inovacije i upotrebu novih tehnologija.

Organizatori su pripremili zanimljiv program na kojem će posjetitelji moći isprobati mnoštvo pokusa, svirati na glazbalima napravljenim od elektroničkog otpada, vidjeti unutrašnjost elektroničkih uređaja, izmjeriti buku, vidjeti koji su to dijelovi odlagališta i pročišćivača za otpadne vode i razne druge zanimljivosti. Više informacija o Danu otvorenih vrata možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Voogle konferencija u Varaždinu 2014.

Iskoristite priliku i sudjelujte na Voogle konferenciji

Voogle konferencija u Varaždinu 2014.

Sudionici mogu prisustvovati zanimljivim i inspirarajućim prezentacijama i panel-raspravama koje će održati neki od vodećih stručnjaka iz IT biznisa, transfera tehnologije i srodnih poduzetničkih područja.

Studentski restoran u Varaždinu

Otvorenje u Varaždinu

FOTO: U Varaždinu uskoro gotov novi studentski restoran

Otvara se još jedan studentski restoran koji će se prostirati na više od tisuću kvadratnih metara.

Špancirfest 2016.

Najkreativniji hrvatski festival

FOTO: Kreativnost, razigranost i pozitivna energija obilježile 18. Špancirfest

Studenti i mladi kreativnim su radionicama i projektima obogatili osamnaesto izdanje Špancirfesta. U Varaždinu ih možete posjetiti još samo danas!

FOI Varaždin

Proslavljena 42. godišnjica fakulteta

Svečano obilježen Dan Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu

Dekanovu nagradu je za uspjeh u studiranju u 2015/2016. primilo 13 studenata, dok je za postignute rezultate, doprinos prepoznatljivosti i ugledu Fakulteta organizacije i informatike nagrađeno 17 studenata. Ove je godine prvi put događanje je bilo popraćeno glazbenim programom Akademskog zbora fakulteta organizacije i informatike.

Otvorena 20. Škola dr. Ante Peterlić

Edukativni program u Varaždinu

Započeo najopširniji izvaninstitucionalni filmski obrazovni program – Škola „Dr. Ante Peterlić”

Od 18. do 28. kolovoza u Varaždinu nas očekuje brdo radionica, predavanja i učenja o filmu uz sjajne predavače 20. Škole medijske kulture „Dr. Ante Peterlić”.