Ambidekster klub

Na edukativnoj radionici naučite kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima

Razgovor za posao

Radionica je namijenjena mladima koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina.

Uskoro završavaš srednju školu ili faks? U potrazi si za svojim prvim poslom ili želiš promijeniti trenutni? Misliš da ti treba pomoć oko usavršavanja životopisa i pisanja molbe? Volio/la bi naučiti kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima?

Ako je tvoj odgovor na bilo koje od ovih pitanja da, prijavi se na radionicu Razvojem vještina do uspjeha koju organizira Ambidekster klub. Radionica se održava u sklopu projekta Korak dalje koji je pokrenut s ciljem osnaživanja, osposobljavanja i motiviranja mladih za aktivno uključivanje na tržište rada.

Namijenjena je općoj populaciji mladih koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina s naglaskom na vještinama samoprezentacije.

Održat će se u srijedu, 21. lipnja 2017. od 15:00 do 19:00 sati u prostoru Gradskog društva Crvenog križa na adresi Ilica 223 u Zagrebu.

Prijave za sudjelovanje vrše se na poveznici. Za dodatne informacije možeš se javiti na e-mail aleksandra@ambidekster.hr i na telefon 099 457 54 44 ili sve možeš pratiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje "Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?"

Predavanje za mlade Splićane

Klub mladih Split otkriva kako do posla nakon faksa ako nemate vezu

Za novu sezonu, Klub mladih Split priprema mnoštvo zanimljivosti. Rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – „Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?“.

Projekt "Budi mRAK"

Edukacija o prevenciji bolesti

Studenti medicine: „Nitko od naših vršnjaka više ne mora oboljeti od raka uzrokovanog HPV-om.”

Edukacijama po školama diljem Hrvatske budući liječnici bore se protiv predrasuda i neznanja, informirajući mlade o sigurnoj i besplatnoj prevenciji čak šest vrsta raka.

Antonov

Krešo Celić

Mladi u ekonomskom progonstvu: uzalud nam trud svirači

Šizofrenost naše društvene situacije svakim danom postaje sve očitija, diskrepancija između onih koji jesu i onih koji nisu (uspješni, poduzetni, optimistični, zadovoljni ili tobože ostvareni) svodi se na puku činjenicu iznosa novca na računu.

Škola G. Vrapče

Natječaj za volontere

ISUM traži volontere na projektu „Mali pokretači promjena“

Volonteri će sudjelovati u pripremi i provedbi literarnih radionica „Govor ljubavi“, u prikupljanju i sortiranju pristiglih radova u sklopu natječaja za najbolji rad „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom“ te u izradi priručnika „Surfanje s osmijehom“.

Erasmus Cafe

Predavanje u udruzi CINAZ

Ako razmišljate o studentskoj razmjeni, ne propustite „Erasmus Cafe”

Predavanje pod nazivom „Erasmus Cafe” održat će se 7. ožujka u udruzi CINAZ. Vodit će ga članovi zadarskog ESN-a – Josipa Friščić i Filip Cirkvenčić.