Ambidekster klub

Na edukativnoj radionici naučite kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima

Razgovor za posao

Radionica je namijenjena mladima koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina.

Uskoro završavaš srednju školu ili faks? U potrazi si za svojim prvim poslom ili želiš promijeniti trenutni? Misliš da ti treba pomoć oko usavršavanja životopisa i pisanja molbe? Volio/la bi naučiti kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima?

Ako je tvoj odgovor na bilo koje od ovih pitanja da, prijavi se na radionicu Razvojem vještina do uspjeha koju organizira Ambidekster klub. Radionica se održava u sklopu projekta Korak dalje koji je pokrenut s ciljem osnaživanja, osposobljavanja i motiviranja mladih za aktivno uključivanje na tržište rada.

Namijenjena je općoj populaciji mladih koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina s naglaskom na vještinama samoprezentacije.

Održat će se u srijedu, 21. lipnja 2017. od 15:00 do 19:00 sati u prostoru Gradskog društva Crvenog križa na adresi Ilica 223 u Zagrebu.

Prijave za sudjelovanje vrše se na poveznici. Za dodatne informacije možeš se javiti na e-mail aleksandra@ambidekster.hr i na telefon 099 457 54 44 ili sve možeš pratiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija posao

Zapošljavanje

Par trikova za traženje posla kad vam je CV siromašan

Krajnje je vrijeme da se osamostalite i počnete živjeti od vlastitoga rada. Premda nemate iskustva, ne gubite nadu u pronalazak posla. Potrebno je samo malo upornosti i lukavstva.

Pisanje

Časopis Udruge „Futuri Magistri”

Studenti kreiraju novi broj „Foo2rame", prijave radova u tijeku

Do 20. lipnja zaprimaju se studentski radovi koji će biti objavljeni u novom broju časopisa „Foo2rama". Naglasak je stavljen na kritičko promišljanje o odgojno-obrazovnome sustavu.

World in The City u Osijeku

Tečaj stranih jezika

AIESEC dovodi svijet u Osijek

Ako želite učiti neke od jezika koji su klasificirani kao jezici ljubavi, najrasprostranjeniji jezik svijeta, jezik najveće zemlje na planeti ili jednostavno želite razumjeti svoje najdraže turske sapunice bez podnaslova, prijavite se na radionice projekta "World in The City."

knjiga

Javni natječaj

Nagrada od 100 000 kuna za najbolji neobjavljeni roman

Natječaj za najbolji neobjavljeni roman, kojime se želi potaknuti na pisanje i čitanje, otvoren je do 15. siječnja. V.B.Z. će na koncu roman objaviti, a autoru dodijeliti novčanu nagradu od 100 000 kuna.

Izvor: Pixabay, Financije

Financijska pismenost

Zahvaljujući HUM-u svaki student može biti FIN student

HUM se hvata u koštac s poražavajućim rezultatima istraživanja o razini financijske pismenosti u Hrvatskoj. Stoga u sklopu projekta FIN student – financijski obrazovan student priprema još tri modula dvodnevnih radionica za 300 mladih.