LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Subvencije studentima „podstanarima“

MZOS-ov natječaj za subvencioniranje troškova u privatnom smještaju traje do 17.11.

Natječaj je raspisan s ciljem subvencioniranja troškova studenata u privatnom smještaju.

Natječaj je raspisan s ciljem subvencioniranja troškova studenata u privatnom smještaju.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je natječaj za subvencioniranje troškova u privatnom smještaju. Prednost kod prava na potporu za smještaj Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta imat će:

1. Studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih, kratkih stručnih ili preddiplomskih stručnih studija koji imaju prosjek svih položenih kolegija veći od 4.49 i najmanje 55 ECTS bodova

2. Studenti prve godine sveučilišnog, kratkog stručnog ili preddiplomskog stručnog studija koji imaju prosjek ocjena svih položenih kolegija veći od 4.69 i najmanje 55 ECTS bodova

3. Studenti koji prvi put upisuju prvu godinu diplomskog sveučilišnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija, a koji imaju prosjek ocjena 4.49 i najmanje 55 ECTS bodova.

Ostale osnove prednosti možete pročitati na stranicama zagrebačkog Sveučilišta.

Prijave za dobivanje subvencije za smještaj moraju se podnijeti od 3. do 17. studenog 2014. svakim radnim danom od 8 do 15 sati na adresu Savska cesta 25.

Pri podnošenju prijave potrebno je ispuniti obrazac.  Konačni rezultati natječaja bit će objavljeni na stranicama zagrebačkog SC-a, a žalbe se mogu podnijeti u roku od 8 dana od donošenja konačne odluke na istu adresu na koju se dostavljaju prijave za smještaj.

FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR