Javni poziv

MUP prima 200-tinjak osoba na stručno osposobljavanje

MUP

Do 8. srpnja otvoren je Javni poziv Ministarstva unutarnjih poslova koje prima dvjestotinjak kandidata na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Kao što je i uobičajeno, osposobljavanje traje 12 mjeseci te se radi puno radno vrijeme.

U Pozivu je vidljivo da je raspoloživo oko 200 mjesta. Radi se o različitim stručnim područjima djelatnosti, ali i o različitim lokacijama odrađivanja SOR-a –diljem Hrvatske.

Prijave kandidata zaprimaju se do 8. srpnja, a trebaju sadržavati životopis, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja, potvrdu o podacima evidentiranima u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, dokaz državljanstva, presliku uvjerenja da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak te uvjerenje HZZ-a o trajanju nezaposlenosti. 

Uvjeti prijave i sve druge informacije dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

odijelo

Nedoumice SOR-ovaca

Godišnji odmor prema iskustvima sudionika stručnog osposobljavanja plaćen, HZZ tvrdi drugačije

Hrvatski zavod za zapošljavanje tvrdi da godišnji odmor korisnicima mjere stručnog osposobljavanja nije plaćen, dok sami SOR-ovci tvrde drugačije. Evo što HZZ kaže!

Obrazac

Stručno (ne)osposobljavanje

„HZZ se bavi snimanjem promotivnih spotova s Lanom Jurčević, a za mlade "kao" nemaju novca“

Nezaposleni mladi više od pedeset dana čekaju odgovor na zahtjeve za stručnim osposobljavanjem. U HZZ-u kažu kako se zahtjevi još uvijek obrađuju. Mjere stručnog osposobljavanja provode se i dalje kroz dva projekta.

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Financiranje projekata udruga koje pružaju usluge pomoćnika u nastavi

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je javni poziv za prijavu projekata udruga koje pružaju usluge pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju za 2017./2018. školsku godinu.

Projekt "Komadić Zagreba"

Javni poziv kreativcima

Pokrenut "Komadić Zagreba", projekt stvaranja kolekcije autentičnih suvenira

Traže se pripadnici zagrebačke kreativne zajednice za osmišljavanje i stvaranje autentičnih zagrebačkih suvenira čime će se povećati vidljivost grada na europskom nivou.

novac

Pomoć dijaspori

U tijeku prijave na Javni poziv za financijsku potporu projektima usmjerenima interesu Hrvata izvan RH

Do 9. studenoga 2018. godine zaprimaju se prijave posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan RH. Pravo na financijsku podršku mogu ostvariti neprofitne organizacije, fizičke osobe i pripadnici hrvatskog naroda s prebivalištem izvan domovine.