Studiranje u inozemstvu

Moskovsko državno sveučilište nudi mogućnost upisa jednom hrvatskom državljaninu

ruski jezik
IZVOR: https://pixabay.com/illustrations/board-flag-wood-text-translate-1072568/

Moskovsko državno sveučilište međunarodnih odnosa (MGIMO) nudi mogućnost upisa na prvu godinu preddiplomskog ili diplomskog studija u akademskoj godini 2019/2020. jednom državljaninu Republike Hrvatske. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji prima dokumente i prijave do 25. svibnja.

Uz neki od stranih jezika znate i ruski? Zanimaju vas međunarodni odnosi, političke znanosti, međunarodno novinarstvo, primijenjena ekonomija i trgovina ili neko drugo srodno znanstveno područje? Moskovsko državno sveučilište međunarodnih odnosa (MGIMO) nudi mogućnost upisa na prvu godinu preddiplomskog ili diplomskog studija u akademskoj godini 2019/2020. jednom državljaninu Republike Hrvatske. 

Otvorene su mogućnosti studiranja na sljedećim fakultetima: Fakultetu međunarodnih odnosa, Fakultetu međunarodnog prava, Fakultetu međunarodnih ekonomskih odnosa, Fakultetu političkih znanosti, Fakultetu međunarodnog novinarstva, Fakultetu međunarodnog biznisa i poslovne administracije, Fakultetu primijenjene ekonomije i trgovine te Fakultetu europskih studija.

Kako bi vaš upis bio moguć, morate poznavati ruski i još jedan strani jezik za koje će se održati ispiti provjere znanja jezika na MGIMO-u (za ruski 5. srpnja, a za strani jezik 9. srpnja), a za studij ekonomije preporučuje se srednjoškolsko obrazovanje matematičkog smjera. Također, kandidati za diplomski studij moraju predati dokumente magistrature prijemnoj komisiji i položiti prijemne ispite predodređene Pravilima prijema iz 2019. godine

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji prima dokumente kandidata do 25. svibnja. Na stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja nalaze se detalji o slanju dokumenata i kontakti. 

 

Komentari na članak

Vezani članci

skripte učenje

Akademsko usavršavanje

U tijeku upisi na doktorske studije fakulteta u Opatiji; traži se prosjek od minimalno 3,6

Za sve zainteresirane za nastavak obrazovanja na polju održivog razvoja i ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji nudi sjajnu priliku.

Lav Tolstoj

Na današnji dan

Obljetnica smrti Lava Nikolajeviča Tolstoja

Autor romana „Rat i mir” i „Ana Karenjina” umro je prije točno 105 godina na željezničkoj postaji Astapovo.

Dream foundation

Želite studirati u inozemstvu?

Dream Foundation ostvaruje vaše snove

Dream Foundation nudi vam mogućnost studiranja u inozemstvu te upis na više od 3500 studijskih programa.

Studiranje u inozemstvu

Integral edukacijski programi

Najbolja europska sveučilišta gostuju u Hrvatskoj

U sklopu "Top Education Toura" u Hrvatskoj predstavnici prestižnih britanskih, švicarskih i nizozemskih sveučilišta gostuju u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Studenti

Radionice i probni test za studiranje u inozemstvu

British Council organizira IELTS Days u Splitu i Zagrebu

British Council organizira razne radionice i probni test IELTS koji je potreban svima koji planiraju studirati u inozemstvu na područjima u kojima se nastava održava na engleskom jeziku – bilo da se radi o SAD-u, Europi, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili Novom Zelandu.