Izložba u Galeriji Beck

MMD Kolektiv s Filozofskog omogućava da vaše emocije postanu dijelom izložbe

Post - it papirići

Otvorenje izložbe Emocija / Asocijacija u Galeriji Beck održat će se u četvrtak, 25. siječnja, i to u organizaciji MMD Kolektiva koji će omogućiti posjetiteljima da komuniciraju s umjetnicima papirićima na koje će zapisati asocijacije i emocije na izložena djela.

Jeste li se ikada našli u situaciji da razgledavate najnoviju izložbu u nekom od mnogobrojnih muzeja koje nudi naš glavni grad i pritom komentirate djela? Svako djelo pojedinac vidi na svoj način koji često odudara od mišljenja nekog drugog pojedinca, autora djela ili skupine ljudi. Dok šećete, glavom vam se roje misli koje naizgled nemate s kime podijeliti. No vrijeme je da takvim scenarijima dođe kraj.

MMD Kolektiv koji je nastao 2017. godine u sklopu kolegija Kustoske prakse pri Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu donosi rješenje na gore postavljeni i, sigurni smo, vrlo učestali problem. Naime, organizira interaktivnu izložbu na kojoj posjetitelji na papiriće zapisuju asocijacije i emocije na izložena djela te na taj način komuniciraju s umjetnicima. Spomenute misli napokon imaju sigurnu luku, a vi kao posjetitelji dobivate novu ulogu – sastavnog dijela same izložbe.

Izložba Emocija / Asocijacija otvorit će se u četvrtak, 25. siječnja, u 19 sati u Galeriji Beck te će biti dostupna sve do 30. siječnja. Riječ je o nesvakidašnjem postavu čiji autori vizualnim identitetima pokušavaju utjecati na pojedinca, a naposljetku i na samo društvo. 

Autori izložbe su Martina Bobinac, Marino Mihalj, Dora Vuković, dok popis izlagača i detalje možete pogledati na poveznici

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski.hr

Pripremite se, odbrojavanje počinje

LJETNA PAUZA: Ali i dalje radno!

Uzimamo kratku stanku kako bismo u novu akademsku godinu ušli bolji i uspješniji!

SIK: zgrada

SIK u ZIP-u

Studentski informativni kutak od svibnja na novoj lokaciji; približio se studentima

Studentski informativni kutak približio se zagrebačkim studentima i studentskim domovima. Pridružite nam se u novom prostoru u infocentru ili na jednoj od sljedećih aktivnosti.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Predstavljanje Programa postakademskoga samozapošljavanja na Sveučilištu u Zagrebu

Riječ je o potpuno novom i inovativnom pristupu u stvaranju, selektiranju i praćenju mladih poduzetnika, koji započinje već upisom studenata na fakultet.

Ekonomski fakultet III

Portal EduCentar

Istraživanje: Ekonomski i Filozofski fakultet najpoželjniji fakulteti za studiranje

Na koji način mladi donose odluku o izboru studija, koji faktori utječu na njihov odabir i koji im je studij najpoželjniji, istražio je portal EduCentar na više od 300 ispitanika.

o

Financijska podrška

U tijeku je natječaj za tri vrste stipendija za studijski boravak u Makedoniji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuju natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomsko, diplomsko i studijsko usavršavanje u Makedoniji. Nude tri vrste stipendija, a prijave traju do 20. ožujka!