Izložba u Galeriji Beck

MMD Kolektiv s Filozofskog omogućava da vaše emocije postanu dijelom izložbe

Post - it papirići

Otvorenje izložbe Emocija / Asocijacija u Galeriji Beck održat će se u četvrtak, 25. siječnja, i to u organizaciji MMD Kolektiva koji će omogućiti posjetiteljima da komuniciraju s umjetnicima papirićima na koje će zapisati asocijacije i emocije na izložena djela.

Jeste li se ikada našli u situaciji da razgledavate najnoviju izložbu u nekom od mnogobrojnih muzeja koje nudi naš glavni grad i pritom komentirate djela? Svako djelo pojedinac vidi na svoj način koji često odudara od mišljenja nekog drugog pojedinca, autora djela ili skupine ljudi. Dok šećete, glavom vam se roje misli koje naizgled nemate s kime podijeliti. No vrijeme je da takvim scenarijima dođe kraj.

MMD Kolektiv koji je nastao 2017. godine u sklopu kolegija Kustoske prakse pri Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu donosi rješenje na gore postavljeni i, sigurni smo, vrlo učestali problem. Naime, organizira interaktivnu izložbu na kojoj posjetitelji na papiriće zapisuju asocijacije i emocije na izložena djela te na taj način komuniciraju s umjetnicima. Spomenute misli napokon imaju sigurnu luku, a vi kao posjetitelji dobivate novu ulogu – sastavnog dijela same izložbe.

Izložba Emocija / Asocijacija otvorit će se u četvrtak, 25. siječnja, u 19 sati u Galeriji Beck te će biti dostupna sve do 30. siječnja. Riječ je o nesvakidašnjem postavu čiji autori vizualnim identitetima pokušavaju utjecati na pojedinca, a naposljetku i na samo društvo. 

Autori izložbe su Martina Bobinac, Marino Mihalj, Dora Vuković, dok popis izlagača i detalje možete pogledati na poveznici

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

poslovni

Poslovne vode

Atlantic Grupa raspisala natječaj za plaćenu ljetnu praksu

Naučite, zaradite i upoznajte kompaniju koja stvara neke o vaših najdražih brendova, neovisno o studiju koji pohađate.

Izložba "Apartment"

Mladi izlažu

U Split stižu fotografije stana koje su obišle Srbiju, Singapur, Rusiju, Englesku i Južnu Koreju

– Splitskoj publici predstavljam se izložbom koju čine četiri serije fotografija koje koriste kontekst stana za prikazivanje različitih ideja od kojih su mnoge vrlo osobne. – najavljuje Andrea Knezović.

Padel

Sportski centar na Velesajmu

Padel, najbrže rastući sport na svijetu, prikupio simpatije hrvatskih sportaša

Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, doveli su svjetski hit sport u Zagreb. Zaigrajte i vi sa svojom ekipom i zagrijte se za sportski kviz.

Skupljene stvari X

Odazovite se i pomozite koliko možete!

FOTO: Humanitarni studenti iz Slavonske udruge studenata uspješno započeli akciju prikupljanja pomoći

Odaziv studenata je izvan svih očekivanja, saznajte kako se uključiti u humanitarnu akciju.

Central European University

Međunarodno sveučilište u Budimpešti

Stipendije za studij na „Central European Universityju”

Prijavite se za stipendije za diplomske i poslijediplomske stipendije do 1. veljače.