Radionica na FER-u

Mladi inženjeri postaju konkurentniji na tržištu pohađanjem EESTEC-ove radionice

Zgrada fakulteta

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb ponovno organizira radionicu o ugradbenim sustavima od 15. do 26. svibnja. Prijave za sudjelovanje visoko motiviranih studenata traju do 5. svibnja.

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj s problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s partnerima, odlučila se na organizaciju druge po redu radionice o ugradbenim sustavima Workshop on Embedded Systems (WES). Tema ovogodišnjeg izdanja je FPGA, a riječ je o događaju koji traje dva tjedna, i to u razdoblju od 15. do 26 svibnja. Održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), a na njoj će sudjelovati visoko motivirani studenti koji će se odabrati selekcijskom postupkom te će se podijeliti u timove po tri člana.

Radionica se sastoji od dva dijela. Prvi dio obuhvaća predavanja koja će održati profesori s FER-a, prof. dr. sc. Mladen Vučić i prof. dr. sc. Davor Petrinović sa Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI), i inženjeri iz partnerskih tvrtki. U drugom, praktičnom dijelu, studenti će rješavati zadatak koji će postaviti Xylon, ovogodišnji zlatni partner događaja.

Ne propustite ovo motivirajuće iskustvo, poradite na sebi i prijavite se do 5. svibnja. Po završetku događaja svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim očekuju vrijedne nagrade.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje u Klubu Zona

Program Kluba Zona

Besplatna uvodna radionica arapskog jezika

– Sudionici će, osim predstavljanja pisma i govora, čuti ponešto i o tradiciji i običajima Jordana, a druženje će se nastaviti uz slastice isprepletene mirisom mente i kardamona. –

teh

Radionica o računalnoj sigurnosti

Studenti iz EESTEC-a pomažu drugim studentima zaustaviti hakere

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Zagrebu da se pridruže radionici te da nauče koristiti sve osnovne alate za ofenzivno i defenzivno testiranje aplikacija te računalnih sustava i mreža. Prijave se zaprimaju do 12. ožujka.

Ljudi pričaju

Međunarodna i međukulturološka razmjena

AIESEC ovog ljeta nudi stručnu i volontersku praksu

Trenutno je fokus na kampanji naziva 1+1 koja omogućava osobama da odu na volontersku praksu i ostvare popust od 25% na praksu ako sa sobom dovedu/povedu prijatelja, poznanika itd., neovisno o tome idu li na istu ili sasvim različitu praksu.

Studenti

Volonterski angažman

ESN Rijeka traži nove buddyje; studente uz praksu očekuju i putovanja

Putovanja u druge države, CV koji više nije samo običan papir, praksa rada u udruzi – tek su neki od benefita koji očekuju studente koji se odvaže na volonterski angažman, odnosno na ulogu buddyja u riječkom ESN-u.

Društvena suradnja - naslovna

Volonterska praksa u SIK-u

Ako su vam društvenost i svestranost najveće kvalitete, ovo je prilika da ih obogatite konkretnim vještinama

Nemate iskustva, a zaista biste se htjeli okušati u javnom govorništvu, pisanju, upravljanju društvenim mrežama i ponekada se jednostavno malo družiti? Prijavite se do 14. listopada 2018. i svojim afinitetima pridružite adekvatna znanja.