Tehničke poteškoće

Ministarstvo moli za strpljenje zbog tehničkih poteškoća prilikom prijave za stipendiju

Stipendija grada Zagreba

Prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju već je prvoga dana natječaja došlo do tehničkih poteškoća, no Ministarstvo znanosti i obrazovanja tvrdi da nema razloga za brigu.

Natječaj za dodjelu 10 000 državnih stipendija započeo je jučer, o čemu više možete pronaći na poveznici, a već po njegovu raspisivanju nastale su i tehničke poteškoće.

Prilikom prijave na natječaj za stipendiju studenti se prijavljuju svojim AAI korisničkim podacima te se tako podaci poput imena, prezimena, adrese i slično automatski povuku iz sustava u zatamnjena polja. S druge strane, bijela polja popunjavaju sami, no problem je nastao kada su nekim studentima zatamnjena polja ostala prazna, a njih nije moguće samostalno unijeti niti ih mijenjati. Na upit o problemu iz Ministarstva znanosti i obrazovanja dobili smo sljedeći odgovor:

– Zbog velikog broja prijava, moguće je da dolazi do tehničkih poteškoća. U sustavu je vidljivo da je do 9 sati preko 800 studenta uspješno završilo prijavu, a da je preko 2800 studenata započelo prijavu. S obzirom na to da natječaj traje sve do 6. studenoga 2018. godine, nema razloga za zabrinutost. Studente se moli da ukoliko istog trena nisu uspjeli pristupiti bazi ili im se pojedini podaci nisu povukli iz sustava da malo pričekaju, te da kasnije ponove prijavu u sustav putem svog AAI računa. Ukoliko se problem nastavi, Ministarstvo im stoji na raspolaganju za sve upite

Dakle, ako imate problem s prijavom koja ni nakon ponovljenih pristupa stranici ne radi ispravno ili, recimo, neki od vaših podataka nisu ispravni, potrebno je kontaktirati Ministarstvo na broj koji se nalazi ovdje.


Objavljen natječaj za dodjelu 10 tisuća državnih stipendija


 

Komentari na članak

Vezani članci

Sto kuna

Financijska podrška

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija djeci hrvatskih branitelja

Mjesečno će stipendija iznositi 500 kuna, a naknade dijelova troškova školarine poslijediplomskih studija isplaćivat će se jednokratno te će iznositi i do 6000 kuna. Prijave traju do 22. prosinca.

naslovna, e-mail

STUDENTSKI POSLOVI

Donosimo savjete kako napisati „e-mail” za prijavu za posao

Pokazalo se da su brojni oni koji doista ne znaju što treba napisati u „e-mailu” kada se prijavljuju za posao. Ovaj dio prijave za posao jednako je važan kao i svi ostali, a ono na što najviše morate paziti jest preglednost, pravopis i gramatika. 

Novac

Nova znanja i iskustva

Nude se stipendije od 950 eura mjesečno za diplomski studij u Nizozemskoj

Do 1. prosinca primaju se prijave za studiranje na Tehnološkom sveučilištu u Delftu, kao i za stipendije od 950 eura mjesečno koje pokrivaju školarinu i troškove života.

Umjetnost1

Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata iz područja kulture i umjetnosti

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci ohrabruje sve studente da se prijave na natječaj za dodjelu pozamašnih financijskih sredstava kojima će se omogućiti realizacija inovativnih studentskih umjetničkih projekata, koji će uvelike obilježiti i obogatiti riječku kulturnu scenu u 2018. godini.

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Financijska podrška

Vlada Mađarske raspisala natječaj za dodjelu stipendija

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. godine do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata.