Panel diskusija

MeetUp „Kad sam bio mlad” iznosi ključne razlike u poslovanju nekada i danas

MeetUp "Kad sam bio mlad"

Kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od današnjeg, otkrijte 1. listopada u Swanky Monkey Gardenu. Ulaz je slobodan.

Ekonomska klinika je neprofitna organizacija koja okuplja tim proaktivnih studenata čiji je cilj podizanje opće pismenosti, ali i poduzetničke klime. Prvog dana listopada organizira MeetUp pod nazivom Kad sam bio mlad. Događaj je zamišljen kao panel diskusija poduzetnika različitih generacija, s naglaskom na starije poduzetnike, koji će prenijeti svoja zanimljiva iskustva, savjete i priče mlađim generacijama.

Dolaskom možete saznati kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od dosadašnjeg. Ivan Brkan (Netokracija), moderator panel diskusije poduzetnicima će postavljati intrigantna pitanja i tako začiniti atmosferu. Jedan od panelista bit će Davorin Štetner koji je sa svojih 20 godina u Zagrebu pokrenuo prvi projekt KREATORstudio za dizajn i promociju. Početkom 2011. krenuo je u pregovore za dobivanje medijskih prava prvenstva Formule 1™ , što rezultira time da je potpisao ugovor s Berniem Ecclestoneom, a daljnji razvoj karijere otkriva na MeetUp-u.

Bernarda Cecelja dokaz je upješne poslovne žene, a ujedno je i jedna od panelista. Proglašena je menadžericom godine u kategoriji srednjih poduzeća, a nagrade je već osvajala u kategorijama projekt menadžera i menadžera godine malih tvrtki. Nakon panela slijedi druženje i networking s panelistima i gostima u opuštenoj atmosferi.

Najbolji način za saznati ključne razlike u poslovanju nekada i danas te zanimljive odgovore panelista jest doći ove subote u Swanky Monkey Garden. Ulaz je slobodan, a predviđene su i promotivne cijene pića. Više informacija potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Good Vibrations - 14. listopada

Dođite na proslavu 3. rođendana Good Vibrationsa!

U novoj sezoni Good Vibrationsa održavat će se panel-diskusija i glazbeni buvljak

Na završetku cjelotjedne proslave 3. rođendana Good Vibrationsa, u srijedu, 14. listopada, održat će se panel-diskusija „Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“. Zatim će se održati mali glazbeni buvljak s nekoliko izlagača.

Plakat za regrutaciju

Budi i ti dio proaktivnog tima

Ekonomska klinika traži nove članove!

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

CB

Završio prvi Career Booster Zagreb

Tri dana puna ideja, kreativnosti, zanimljivih predavanja i poslovnih slučajeva

Career Booster Zagreb odvijao se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu. Sudionici su imali priliku rješavati pet poslovnih slučajeva različitih kompanija.

Kasica prasica

Financijska pismenost

Ekonomska klinika lansirala istoimenu edukativnu aplikaciju

Članovi Ekonomske klinike napravili su velik iskorak u podizanju standarda formalnog obrazovnog sustava u osnovnim školama diljem Hrvatske pružajući mogućnost usvajanja osnovnog znanja o financijskim pojmovima za vrijeme školske nastave.

Ekonomska klinika Zagreb

Neprofitan projekt studenata diplomskog studija

Otvorena Ekonomska klinika u Zagrebu

Projekt koji okuplja proaktivne studente koji, uz potporu mentora i vanjskih suradnika iz poslovnog okruženja, imaju za cilj doprinijeti općem boljitku društva kroz podizanje svijesti o važnosti ekonomske pismenosti.