Panel diskusija

MeetUp „Kad sam bio mlad” iznosi ključne razlike u poslovanju nekada i danas

MeetUp "Kad sam bio mlad"

Kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od današnjeg, otkrijte 1. listopada u Swanky Monkey Gardenu. Ulaz je slobodan.

Ekonomska klinika je neprofitna organizacija koja okuplja tim proaktivnih studenata čiji je cilj podizanje opće pismenosti, ali i poduzetničke klime. Prvog dana listopada organizira MeetUp pod nazivom Kad sam bio mlad. Događaj je zamišljen kao panel diskusija poduzetnika različitih generacija, s naglaskom na starije poduzetnike, koji će prenijeti svoja zanimljiva iskustva, savjete i priče mlađim generacijama.

Dolaskom možete saznati kako je ulazak u poduzetničke vode izgledao prije i po čemu se razlikuje od dosadašnjeg. Ivan Brkan (Netokracija), moderator panel diskusije poduzetnicima će postavljati intrigantna pitanja i tako začiniti atmosferu. Jedan od panelista bit će Davorin Štetner koji je sa svojih 20 godina u Zagrebu pokrenuo prvi projekt KREATORstudio za dizajn i promociju. Početkom 2011. krenuo je u pregovore za dobivanje medijskih prava prvenstva Formule 1™ , što rezultira time da je potpisao ugovor s Berniem Ecclestoneom, a daljnji razvoj karijere otkriva na MeetUp-u.

Bernarda Cecelja dokaz je upješne poslovne žene, a ujedno je i jedna od panelista. Proglašena je menadžericom godine u kategoriji srednjih poduzeća, a nagrade je već osvajala u kategorijama projekt menadžera i menadžera godine malih tvrtki. Nakon panela slijedi druženje i networking s panelistima i gostima u opuštenoj atmosferi.

Najbolji način za saznati ključne razlike u poslovanju nekada i danas te zanimljive odgovore panelista jest doći ove subote u Swanky Monkey Garden. Ulaz je slobodan, a predviđene su i promotivne cijene pića. Više informacija potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Cenzura

Sloboda govora: pravo ili obveza pisca?

„Postoji razlika između onoga što se objavljuje i onoga što se misli, a to je, jednom riječju – cenzura“

Na ljetnoj pozornici MUO-a u sklopu Zagreb Book Festivala Edo Popović, Slađana Bukovac i Franz Hammerbach raspravljali su o cenzuri, slobodi govora i mišljenja te današnjem statusu novinara i književnika u društvu.

Naslovna

Povezivanje studenata s poslodavcima

Prvo zagrebačko izdanje projekta „Career Booster" rezultiralo velikim odazivom

U sklopu prvog dana Career Boostera Zagreb predavanja su održali Eli Novaković (Acro), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Kristina Ercegović (Business Cafe) i Ana Šimunović (Ciceron komunikacije), a predstavljena su i dva izrazito zanimljiva poslovna slučaja – Acro i fresh Island.

Ulaz

Regrutacija članova

Ekonomska klinika u potrazi za novim studentima za savjetovanje građana, poduzeća i organizacija

Novi članovi Ekonomske klinike pružat će usluge savjetovanja uz mentorstvo stručnjaka iz različitih ekonomskih područja, a očekuju ih i razni projekti te interne i eksterne edukacije.

Mladi ljudi

Obrazovni program Ekonomske klinike

Nakon uspjeha na EFZG-u Akademija za OPG seli se u Đurđevac

Nakon uspješne trogodišnje organizacije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zbog velike potražnje za ovakvom vrstom edukacija, Ekonomska klinika širi svoje znanje u Đurđevcu gdje će se održati novo izdanje Akademije za OPG.

EU zastava

Konferencija „Moj glas u EU”

Ekonomska klinika reagira na zabrinjavajuće stanje informiranosti o Europskoj uniji

– Na temelju prethodnih iskustava i projekata i različitih izvora informacija koji upućuju na uistinu zabrinjavajuće stanje javne svijesti i znanja o načinima donošenja odluka i prilika za potpore unutar EU-a te o EU-u općenito, odlučili smo adresirati probleme i nastojati pridonijeti njihovom rješavanju. – ističe Ema Skupnjak, voditeljica projekta „Moj glas u EU”.