Projekt Ekonomske klinike

Međunarodnim treningom „Facilitate NOW" studenti uče koristiti modele komunikacije

Volonteri

Tijekom sedmodnevnog treninga Ekonomske klinike studenti iz nekoliko država stječu vrlo važna znanja i vještine. Također, upoznaju se s modelima komunikacije, kreacijskim metodama i treningom kroz iskustvene okvire.

Ekonomska klinika organizirala je u Zagrebu međunarodni trening pod nazvom Facilitate NOW pod pokroviteljstvom Erasmus+ programa. Započeo je 28. ožujka, a trajat će do 5. travnja. Na događaju sudjeluju 32 sudionika iz Hrvatske, Turske, Švedske, Nizozemske, Portugala, Španjolske, Češke, Danske, Estonije i Austrije. On će im omogućiti da steknu nove vještine, znanja, kompetencije, praktično iskustvo u vođenju te, najvažnije, da zadobiju samopouzdanje koje će im olakšati donošenje odluka.

Tijekom sedmodnevnog treninga polaznici će naučiti koristiti i modele komunikacije, kreacijske metode, učenje i trening kroz iskustvene okvire i još mnogo toga. Neki su od ciljeva razmjena korisnih praksi i diskutiranje o prijašnjim iskustvima, prilika sudionicama za vođenje radionica, poticanje na razvojanje kompetencija za vodstvo te njegovanje uzajamnog razumijevanja.

Ekonomska klinika neprofitna je organizacija proaktivnih studenata koji u suradnji s mentorima i vanjskim partnerima žele pomoći društvu i zajednici u kojoj žive. Svrha udruge je besplatno savjetovanje privatnim osobama, neprofitnim organizacijama i poduzetnicima s naglaskom na mlade te socijalne poduzetnike. Njene aktivosti obuhvaćaju savjetovanja, stručne radionice, edukacije, konferencije i specijalizirane publikacije. Dio aktivnosti namijenjen je širokoj javnosti, dok je dio aktivnosti namijenjen samo članovima volonterima kako bi se poboljšale njihove kompetencije i osigurala najveća kvaliteta savjetovanja i djelovanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Trening udruge Modla

Regionalni susret udruge Modla

„Neprestano ulaganje u sebe ključ je uspjeha u svakome poslu"

Tijekom rujna na zagrebačkom se Sljemenu održao projekt „Find Your Potential". Na petodnevni trening pristiglo je 20 polaznika iz zemalja regije.

Pripadnice ljepšeg spola oslobođene članarine za učenje ratničkih vještina

Bujinkan Seishin Dojo Split

Mjesec besplatnog treninga ratničkih vještina za pripadnice ljepšeg spola

U tijeku su upisi novih članova u klub Bujinkan Seishin Dojo Split. Prvi trening je besplatan za sve, a žene su ovog ožujka oslobođene članarine.

Spektar novčanica

Financijska podrška

Provjereno može li se istovremeno koristiti državna stipendija i financijska potpora za Erasmus+ praksu

Planirate sudjelovati na natječaju za obavljanje stručne prakse u okviru programa Erasmus+, ali bojite se da biste zbog toga mogli ostati bez gradske, državne ili braniteljske stipendije? Na pravom ste mjestu jer donosimo vam detaljne informacije i odgovore na sve nedoumice.

Agencija 404

Predavanje i diskusija u Sveučilišnom centru Varaždin

Bivši studenti Sveučilišta Sjever govore o budućnosti (vizualnih) komunikacija

Alumni Sveučilišta Sjever koji danas rade u agenciji 404 govorit će o svom profesionalnom putu, ali i o tome kako kreativno (ne)komunicirati pred svima zainteresiranima u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.

Erasmus+ Sport

Poticanje veće sportske aktivnosti kod Europljana

Predstavljen program Erasmus+ Sport

Čak 39% Europljana prema istraživanju iz 2013. izjasnilo se kako se ne bavi sportom. Programom Erasmus+ Sport žele se smanjiti te brojke.