LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Adria Student Innovation contest

Međunarodni natječaj za studente

Ovogodišnja tema natječaja je " Inovativna hotelska aplikacija".

Ovogodišnja tema natječaja je " Inovativna hotelska aplikacija".

Osnivač studentskog natječaja "Adria Student Innovation contest" je Adria Hotel Forum (Proficiscor d.o.o.). Adria Hotel Forum je stručna konferencija na temu Investicija u hotelskoj industriji koja se po četvrti put održava u veljači 2016. godine u partnerstvu s Udruženjem poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) i Horwath HTL-om.

​Natječaj je međunarodni, ali tema je uvijek vezana uz Adria regiju. Natječaj se organizira kako bi se najbolje ideje i timovi prezentirali stručnjacima iz struke.

Konferencijom se želi potaknuti diskusija unutar sektora, umrežiti informacije i potaknuti brži i kvalitetno usmjeren razvoj na hotelsku industriju. Tema Adria Hotel Foruma 2016. godine je “Investments in hotel industry: Shaping the future ”.

Natječaj potiče ideje koje su uzbudljive i inovativne te kojima je cilj podizanje kvalitete proizvoda i usluga u turizmu te potaknuti produktivnost u turizmu. Ideje koje će određeno područje/ regiju/državu predstaviti kao zanimljivu destinaciju.

Ovogodišnja tema natječaja je " Inovativna hotelska aplikacija". Gotovo se svaka industrija nalazi u procesu promjena povodom novih tehnoloških pomaka i u tom pogledu hotelijerska se industrija nimalo ne razlikuje. Postoje brojna rješenja koja su već počela mijenjati način poslovanja, odnosno postavljaju se novi temelji za mijenjanje poslovanja u bliskoj budućnosti. Zajednički nazivnik jest činjenica da svi ti novi načini omogućavaju kompanijama i poslovnim grupacijama povoljniji, informiraniji te samim time vrjedniji odnos s klijentima.

Više o natječaju možete pročitati ovdje.

FOTO: FLICKR