Animirani filmovi

Međunarodna radionica sa svjetskim majstorima animacija na Visu; pokriveni troškovi boravka

http://zagrebfilm.hr/natjecaj-za-sudjelovanje-na-medunarodnoj-radionici-animiranog-filma/

Prijavite se na ovogodišnju međunarodnu radionicu animiranih filmova koju će voditi Tim Allen. Prijave traju do 1. rujna 2018, a broj polaznika je ograničen.

Zagreb film organizira međunarodnu radionicu animiranih filmova. Ovo je deveta godina da se održava, a ovog puta smještena je u Komiži na otoku Visu.

Cilj je omogućiti studentima, mladim profesionalcima i profesionalcima rad sa svjetskim majstorima animacije. Radionicu će voditi Tim Allen, britanski animator lutaka koji ima bogato iskustvo u kratkometražnim i dugometražnim filmovima među kojima je i Pseći otok Wesa Andersona. 

Prijaviti se za sudjelovanje na radionici mogu svi zainteresirani, aktivni sudionici u proizvodnji animiranog filma. Prijava mora sadržavati CV i motivacijsko pismo, a potrebno je poslati ih mailom na adresu zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 1. rujna 2018.

Troškove boravka i radionice snosi organizator radionice dok putne troškove snose polaznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Ples

Kreativna radionica

Plesom izrecite svoju vlastitu istinu

U Zadru se održava plesna radionica na kojoj će se sudionici upoznati s mudrošću vlastitog tijela i duha. Vodit će je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge.

Film

Umjetnost i film

Otvorene prijave za devetu međunarodnu radionicu animiranog filma na Visu

Ljubitelji animiranih filmova i oni koji ih vole stvarati mogu se prijaviti na međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se održati krajem rujna na otoku Visu. Organizatori u sklopu radionice nude rad s vrhunskim profesionalcima, a u sklopu prijave treba poslati životopis i motivacijsko pismo.

25 FPS

Sudjelujte u organizaciji filmskog festivala u SC-u

25 FPS traži volontere!

Postanite dio jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstvene intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 24. do 27. rujna.

Science Fiction Day

Na današnji dan

"Science Fiction Day" - praznik znanstvene fantastike

Drugi dan u godini rezerviran je za budućnost. SF knjige, filmovi i serije - sve je dozvoljeno i poželjno kako bi se odala počast jednom od najvećih pisaca tog žanra, Isaacu Asimovu.

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival

Poetična „Noć na zemlji” pretposljednja je skrivena projekcija na tajnoj lokaciji

„Noć na zemlji” je omnibus sastavljen od pet priča, pet taksista i njihovih pet mušterija u pet gradova diljem svijeta. Film se prikazuje na tajnoj zagrebačkoj lokaciji kao dio zagrijavanja za Motovun Film Festival.