Animirani filmovi

Međunarodna radionica sa svjetskim majstorima animacija na Visu; pokriveni troškovi boravka

http://zagrebfilm.hr/natjecaj-za-sudjelovanje-na-medunarodnoj-radionici-animiranog-filma/

Prijavite se na ovogodišnju međunarodnu radionicu animiranih filmova koju će voditi Tim Allen. Prijave traju do 1. rujna 2018, a broj polaznika je ograničen.

Zagreb film organizira međunarodnu radionicu animiranih filmova. Ovo je deveta godina da se održava, a ovog puta smještena je u Komiži na otoku Visu.

Cilj je omogućiti studentima, mladim profesionalcima i profesionalcima rad sa svjetskim majstorima animacije. Radionicu će voditi Tim Allen, britanski animator lutaka koji ima bogato iskustvo u kratkometražnim i dugometražnim filmovima među kojima je i Pseći otok Wesa Andersona. 

Prijaviti se za sudjelovanje na radionici mogu svi zainteresirani, aktivni sudionici u proizvodnji animiranog filma. Prijava mora sadržavati CV i motivacijsko pismo, a potrebno je poslati ih mailom na adresu zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 1. rujna 2018.

Troškove boravka i radionice snosi organizator radionice dok putne troškove snose polaznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Ambafrance

Mjesec frankofonije 2016.

Ožujak ispunjen francuskim filmovima, glazbom i degustacijama piva

Mjesec frankofonije obilježavat će se tijekom ožujka u 15 hrvatskih gradova s više od 150 događanja.

SIA

Social Impact Award

Posljednja radionica Impact Huba Zagreb

Radionica započinje u petak u 18 sati

druženje u kafiću

Edukacija mladih

VANG priprema besplatnu radionicu novinarske forme u radijskom programu

Budući da je komunikacija na medijskim platformama rezultirala pojavom građanskog novinarstva, udruga VANG odlučila je poraditi na kvaliteti djelovanja mladih i to pomoću besplatne radionice koja će se održati od 3. do 5. prosinca.

Info zona

Info zona u sklopu 8. tjedna psihologije

Radionica „Nasilje u bliskim vezama"

Povodom 8. tjedna psihologije, mladi psiholozi Marija Biuk i Nikola Erceg održat će radionicu na temu nasilja u bliskim vezama.

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.