Projekt udruge Studentski informativni kutak

Mediatoolkit zanimljivom radionicom otvara drugi dio projekta „Maraton karijera"

Mediatoolkit

Kako bolje najaviti predavanje glavne urednice Tportala.hr Danijele Jozić, nego zanimljivom radionicom o načinima praćenja i organizacije informacija u medijskom svijetu koju će održati Igor Pekija iz Mediatoolkita, tvrtke koja se istaknula svojim nastojanjima da zapošljava mlade ljude i ambiciozne studente.

Druga je postaja zaustavljanja projekta Maraton karijera Fakultet političkih znanosti u Zagrebu gdje je za studente, osim predavanja bivše FPZG-ovke i današnje urednice Tportala.hr Danijele Jozić, organizirana i radionica media monitoringa. Održat će ju Igor Pekija iz tvrtke Mediatoolkit.

Mediatoolkit, kao start-up i sestrinska tvrtka Degordiana, jedne od najuspješnijih digitalnih agencija u regiji, broji oko 30 zaposlenika prosječne starosti oko 26 godina. Sukladno cilju Maratona, drži da interesi i iskustva studenata za vrijeme studiranja trebaju ići dalje od učenja, polaganja ispita i ispijanja kava. I sama se kao tvrtka više puta isticala zapošljavanjem mladih ljudi i studenata te poticanjem istih na stjecanje radnog iskustva, prakse i volontiranja za vrijeme studiranja. Upravo zbog toga što se uklapa u ideje projekta njen će predstavnik 19. travnja održati veoma poučnu i zanimljivu radionicu te pokazati sudionicima vještine koje im mogu pomoći pri razvijanju uspješne profesije u budućnosti. 

Važno je napomenuti da je naziv tvrtke ujedno i naziv alata koji služi za analitičko praćenje informacija na društvenim mrežama i ostalim internetskim stranicama, pretežno se oslanjajući na pretraživanje ključnih riječi. U današnjem medijskom svijetu u kojem nam je svakodnevica preplavljena neprestanim protokom mnoštva informacija, važnost ovakvog alata koji služi za organizaciju, pregled i filtriranje tih informacija očigledna je te najpotrebnija upravo onima koji su u svakodnevnom doticaju s medijskim svijetom. Tako je Mediatoolkit postao skoro neizostavan alat kojim se služe novinari, različiti mediji koji prate svoju čitanost i popularnost te marketinški i PR stručnjaci. 

Sve dodatne informacije nalaze se na Facebook eventu i službenoj stranici Maratona karijera

 

Komentari na članak

Vezani članci

Večer društvenih igara

SD „Stjepan Radić“

Nedjelja na Savi rezervirana za „Večer društvenih igara“

Studenti na Savi pokazat će tko je zaista najbolji u beli, tko u monopolu ili nekoj drugoj društvenoj igri na „Večeri društvenih igara“ koja će se održati 22. travnja u 18 h u dvorani Pauk.

Studenti

Uz praktično iskustvo do stipendije ili zaposlenja

Prijavite se na četvrtu Styria:SCOOL akademiju

Prijavite se na četvrtu po redu Styria:SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili stalni posao.

Zagreb

Slobodno vrijeme

7 stvari koje svaki brucoš mora napraviti kada dođe u Zagreb

Donosimo ti popis edukativnih i zabavnih ideja za provođenje slobodnoga vremena u Zagrebu.

Dom

Katarina Marjanović

Tamo gdje prestaje kuća i počinje dom

Tamo gdje je vjerojatno jedino mjesto na svijetu na kojemu Božić još uvijek ima šanse bit Božić, s metrom snijega ili bez njega. Tamo gdje ti za Zagreb pošalju tri četvrtine kolača, a sebi ostave jednu. Eto tako, ako se zaželiš slatkog.

Facebook/Scumbag Centar

Urnebesna Facebook stranica

FOTO: Tragikomedija "Scumbag Centra"

Na Facebooku se pojavila stranica koja na sarkastično-duhovit način progovara o problemima koje je Studentski centar priredio stanarima studentskih domova.