Projekt udruge Studentski informativni kutak

Mediatoolkit zanimljivom radionicom otvara drugi dio projekta „Maraton karijera"

Mediatoolkit

Kako bolje najaviti predavanje glavne urednice Tportala.hr Danijele Jozić, nego zanimljivom radionicom o načinima praćenja i organizacije informacija u medijskom svijetu koju će održati Igor Pekija iz Mediatoolkita, tvrtke koja se istaknula svojim nastojanjima da zapošljava mlade ljude i ambiciozne studente.

Druga je postaja zaustavljanja projekta Maraton karijera Fakultet političkih znanosti u Zagrebu gdje je za studente, osim predavanja bivše FPZG-ovke i današnje urednice Tportala.hr Danijele Jozić, organizirana i radionica media monitoringa. Održat će ju Igor Pekija iz tvrtke Mediatoolkit.

Mediatoolkit, kao start-up i sestrinska tvrtka Degordiana, jedne od najuspješnijih digitalnih agencija u regiji, broji oko 30 zaposlenika prosječne starosti oko 26 godina. Sukladno cilju Maratona, drži da interesi i iskustva studenata za vrijeme studiranja trebaju ići dalje od učenja, polaganja ispita i ispijanja kava. I sama se kao tvrtka više puta isticala zapošljavanjem mladih ljudi i studenata te poticanjem istih na stjecanje radnog iskustva, prakse i volontiranja za vrijeme studiranja. Upravo zbog toga što se uklapa u ideje projekta njen će predstavnik 19. travnja održati veoma poučnu i zanimljivu radionicu te pokazati sudionicima vještine koje im mogu pomoći pri razvijanju uspješne profesije u budućnosti. 

Važno je napomenuti da je naziv tvrtke ujedno i naziv alata koji služi za analitičko praćenje informacija na društvenim mrežama i ostalim internetskim stranicama, pretežno se oslanjajući na pretraživanje ključnih riječi. U današnjem medijskom svijetu u kojem nam je svakodnevica preplavljena neprestanim protokom mnoštva informacija, važnost ovakvog alata koji služi za organizaciju, pregled i filtriranje tih informacija očigledna je te najpotrebnija upravo onima koji su u svakodnevnom doticaju s medijskim svijetom. Tako je Mediatoolkit postao skoro neizostavan alat kojim se služe novinari, različiti mediji koji prate svoju čitanost i popularnost te marketinški i PR stručnjaci. 

Sve dodatne informacije nalaze se na Facebook eventu i službenoj stranici Maratona karijera

 

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zadru

Humanitarna božićna akcija

Sveučilište u Zadru za potrebite vukovarskoga kraja

Sveučilište u Zadru sudjeluje u humanitarnoj pomoći za potrebite obitelji vukovarskoga kraja. Prilozi se skupljaju u Studentskom domu u Zadru.

Danska

Javite se koordinatoricama i započnite avanturu

„Study in Denmark”: projekt mobilnosti mladih koji omogućava studiranje u Danskoj

Nastava se izvodi na engleskome jeziku, a svi su studijski programi besplatni.

STUDOM 2017

Sportski studentski turnir

Vatrometna završnica međudomskog turnira STUDOM

Tijekom proteklih mjesec dana u Zagrebu se održao međudomski turnir STUDOM koji je okupio studente s boravištem u zagrebačkim domovima. Studenti su svoje sportske vještine pokazali u košarci, malom nogometu, odbojci i stolnom tenisu, a pritom se i dobro zabavili.

Promocija studenata

Studiranje u Italiji

Naučite sve o financijama na studiju u Trstu

Studirati u Italiji oduvijek je bila tvoja želja? Sada se možeš prijaviti na studij koji je uvršten među top 10 u području osiguranja. Prijave traju do 10. prosinca.

Zajedničkom vožnjom uz BlaBlaCar do popusta

Do jeftinijeg putovanja u nekoliko klikova

Što studenti imaju zajedničko s BlaBlaCarom?

BlaBlaCar zajednica je koja objedinjuje one koji traže suputnike i one koji traže vozače, te omogućuje povoljniju i pouzdaniju vožnju. No, kakve veze to ima sa studentima?