Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Marko Mesarić ne ostaje do kraja mandata u Zboru; funkciju zamjenice predsjednice preuzela Tea Dimnjašević

rijeka

Na 14. sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Tea Dimnjašević preuzela je mandat zamjenice predsjednice Pegi Pavletić. Obnašat će ga do kraja rujna.

Budući da je Marko Mesarić uspješno završio studij, prestao je s obnašanjem funkcije zamjenika predsjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Na njegovo je mjesto izabrana studentica Filozofskog fakulteta – Tea Dimnjašević

Nova će zamjenica predsjednice Pegi Pavletić obnašati i funkciju zamjenice predstavnice u Hrvatskom studentskom zboru. Mandat joj traje do kraja rujna. 

Novo imenovanje doneseno je na 14. sjednici Skupštine Studentskog zbora koja se održala 18. srpnja 2019. Uz navedeno, raspravljalo se o Sporazumu sa Studentskim centrom Rijeka, o imenovanjima u povjerenstva, o izmjeni Pravilnika o radu ureda SZSUR-a, RiBROO kampu za brucoše i Javnom pozivu za odabir članova domskih odbora.

 

Komentari na članak

Vezani članci

kgk

Rupa u pravilniku

Odbijen prigovor na provedbu studentskih izbora na PMF-u, sveučilišni Zbor želi promjenu Pravilnika

Upućen je prigovor o kršenju predizborne šutnje i predstavljanju kandidata za vrijeme seminara na PMF-u, no Povjerenstvo za prigovore odbija ga jer Pravilnikom koji regulira izbore nisu definirana mjesta za oglašavanje, kao ni sama izborna šutnja.

STIFF - Međunarodni festival studentskog filma

Od 1. do 3. listopada

U Rijeci počinje drugi Međunarodni studentski filmski festival – STIFF

Festival se odvija se u Art-kinu Croatia, Gradskom kazalištu lutaka Rijeka i OKC-u Palach, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Sveučilišta u Rijeci i Turističke zajednice grada Rijeke.

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Sveučilište u Rijeci

Zbor raspisao Natječaj za financiranje studentskih programa u 2019.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci ovim natječajem želi dati doprinos kvaliteti studentskoga života studenata Sveučilišta u Rijeci te ih potaknuti na sudjelovanje i informiranje.

Studenti 3

AZVO najavio

Sveučilište u Rijeci prvo u Hrvatskoj otvara elektroničke prijave za diplomske studije

Sustav će razmjenjivati podatke o rezultatima i ostale potrebne podatke s preddiplomskih studija s informacijskim sustavima visokih učilišta.

uniri

Sveučilište u Rijeci

Novi projekt namijenjen studentima: Znanje dolazi u kuću

Rijeka je pokrenula novi način daljnjeg obrazovanja od kuće koji će mnogima dati priliku za dodatno usavršavanje.