Humanitarni koncert u klubu Roko

„Make a wish”: zagrebački studenti ujedinili snage kako bi pomogli nezbrinutoj djeci

Božićni koncert "Make a wish"

Da je prosinac mjesec darivanja i pomaganja drugima znaju i studenti zagrebačkog sveučilišta. Oni su u ovo blagdansko vrijeme odlučili zajedničkim naporima organizirati božićni humanitarni koncert te na taj način pomoći djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Studentska udruga eSTUDENT u suradnji s drugim udrugama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizira božićni koncert pod nazivom Make a wish. Održat će se 18. prosinca u svima dobro poznatom zagrebačkom klubu Roko s početkom u 21 sat. Riječ je o jedinstvenom i hvalevrijednom događaju koji predstavlja spoj glazbe, humanitarne licitacije i tombole, a cilj mu je financijski pomoći udruzi Nova budućnost. Udruga djeluje s plemenitim ciljem, a njezina je glavna vizija nezbrinutoj djeci osigurati topli dom, obrazovanje te sretno i mirno djetinjstvo. 

Promocija i prodaja karata za koncert već je počela, a možete ih nabaviti na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u predvorju Studentskog centra te u studentskim domovima Stjepan Radić, Cvjetno naselje, Dr. Ante Starčević i Lašćina. Cijena karte iznosi simboličnih 10 kuna.

Osim prodajom ulaznica, novčana sredstva prikupljat će se i licitacijom poznatih osoba na Facebook stranici Make a wish te kupnjom tombole u iznosu od 10 kuna na ulazu u klub. Organizatori su pripremili vrijedne nagrade za sve one koji će sudjelovati u tomboli, a među njima su putovanja, različite ulaznice, police putnog osiguranja te članarine u fitness centru.

Za veselu i rasplesanu atmosferu zaduženi su pjevački zbor EFZG-a, zbor MIOC-a, Zdeslav Jukić s bendom, Loud & Found, tamburaški sastav Od srca do srca te mlada pjevačica Lorena Jelusić. Nakon njihovih nastupa zabava se nastavlja do ranojutarnjih sati uz DJ-a.

Pozivamo vas da prije odlaska kućama te slavljenja blagdana s bližnjima dođete i podržite ovaj koncert jer svojim ćete dolaskom pomoći djeci koja su bez odgovarajuće roditeljske skrbi, topline i sigurnosti. Više o ovom događaju možete saznati na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Razgovor za posao

Događanja u Zadru

CINAZ najavljuje radionicu intervjua, pub kviz i koncert

Radionica "Intervju – istakni se i osvoji poslodavca" održat će se 13. veljače, a Erasmus pub kviz i akustični glazbeni koncert Marina Modrića u srijedu, 15. veljače.

Stipendisti Koraka u život

Humanitarna akcija

Ukupno 19 mladih primilo stipendije „Koraka u život”

– Od srca čestitam novoj generaciji stipendista u nadi da će im put u život sada ipak biti lakši. – istaknuo je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol.

Naslovna (srce)

„Warm up“ u Jiggy baru

Let3 Disco zagrijava atmosferu za dugoočekivano Antivalentinovo

Let3 Disco priprema nenadmašnu zabavu u Jiggy baru nakon koje nećete moći dočekati drugo izdanje Antivalentinova.

Božićni pokloni

Humanitarna akcija studenata VERN'a

Mladi za najmlađe

"Mladi za najmlađe" je tradicionalna humanitarna akcija u kojoj VERN'ovi studenti, već treću godinu zaredom prikupljaju igračke za djecu iz bolnica i dječjih domova.

Djed Mraz

Humanitarna akcija

Student Božićnjak već je neko vrijeme na Ekonomskom fakultetu

Kako bi se prikupilo što više prehrambenih i higijenskih potrepština za socijalnu samoposlugu Crvenog križa, na EFZG-u se od 10. do 20. prosinca održava humanitarna akcija Student Božićnjak.