Mala ljetna scena smijeha

Mađioničarskom predstavom započinje „Ljeto u Ludensu”; SC Varaždin osigurao studentske popuste

Ludens teatar

Ovogodišnje „Ljeto u Ludensu” otvara Luka Vidović, a uz njegovu predstavu koprivničku publiku tijekom srpnja čekaju još tri. U prodaji će se naći studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni.

Osmo izdanje male ljetne scene smijeha Ljeta u Ludensu, u Atriju Doma mladih, otvara Luka Vidović svojim Magic showom za cijelu obitelj. Predstava je na rasporedu u srijedu, 4. srpnja, u 21:00, a namijenjena je svim uzrastima. 

Magic family show fantastična je predstava ispunjena smijehom i nevjerojatnim trikovima. Na sceni je prisutna već gotovo 20 godina. 

Nakon ove publiku čekaju još tri predstave u sklopu ovog, osmog po redu, izdanja manifestacije. Ljeto nastavlja Dragan Marinković Maca s predstavom Macaglu 10. srpnja, dok će predstava Nemreš pobjeć od nedjelje biti izvedena 18. srpnja. Vlatko Štampar i njegov Bratec je trd nastupit će 25. srpnja.

U uredu Ludens teatra može se kupiti paket ulaznica za sve predstave po cijeni od 130 kuna, dok će se pojedinačne ulaznice prodavati po cijeni od 40 kuna ili 50 kuna, ovisno o predstavi. Cijena je ove predstave 40 kuna. Također, za ovo će Ljeto biti moguće kupiti i studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni uz predočenje studentskih isprava u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih. Projekt Želiš kartu – uzmi index sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 ulaznica. 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Bakhe"

Kazališne izvedbe

Euripidove „Bakhe“ ovog vikenda na sceni ZKM-a; ulaznice za subotu samo 20 kn

12 žena koje se nalaze na grupnoj psihoterapiji, svaka sa svojim teretom i žudnjama, stižu na ZKM-ovu scenu ovog vikenda. Ulaznice za subotnju izvedbu prodaju se po cijeni od 20 kuna.

Ljetni vrt u Vintageu

Vintage ljetni vrt

Zdenka Kovačiček i Branko Bogunović Pif otvaraju „Jazz garden”

Premijerni nastup u programu „Jazz garden” održat će se legendarna dama domaće „jazz” i „rock” scene uz pratnju vrsnog gitarista.

piling

Prirodna kozmetika

Izradite sami: Idealni ljetni piling za njegu lica i tijela

U ljetnim mjesecima koža je izrazito sklona isušivanju pa ju je iznimno važno njegovati na ispravan način, a u tome vam mogu pomoći jednostavni pilinzi koje možete napraviti pomoću sastojaka iz kuhinje.

Ljeto

Njega kose ljeti

Savjeti uz koje će kosa zadržati ljepotu u ljetnim vrućinama

Donosimo savjete koji će vam pomoći u njezi kose tijekom ljetnih mjeseci. Priuštite ovog ljeta ne samo sebi, već i svojoj kosi savršen i bezbrižan odmor u samo petminutnoj dnevnoj rutini.

Osijek

Kultura za sve

Osječko ljeto kulture najveća je kulturna manifestacija u istočnoj Hrvatskoj; pogledajte što donosi

Da su ljetne vrućine odličan spoj s kulturom dokaz je 19. Ljeto kulture u Osijeku. Manifestacija je to koja obuhvaća sva područja umjetnosti i za sve je uzraste.