Mala ljetna scena smijeha

Mađioničarskom predstavom započinje „Ljeto u Ludensu”; SC Varaždin osigurao studentske popuste

Ludens teatar

Ovogodišnje „Ljeto u Ludensu” otvara Luka Vidović, a uz njegovu predstavu koprivničku publiku tijekom srpnja čekaju još tri. U prodaji će se naći studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni.

Osmo izdanje male ljetne scene smijeha Ljeta u Ludensu, u Atriju Doma mladih, otvara Luka Vidović svojim Magic showom za cijelu obitelj. Predstava je na rasporedu u srijedu, 4. srpnja, u 21:00, a namijenjena je svim uzrastima. 

Magic family show fantastična je predstava ispunjena smijehom i nevjerojatnim trikovima. Na sceni je prisutna već gotovo 20 godina. 

Nakon ove publiku čekaju još tri predstave u sklopu ovog, osmog po redu, izdanja manifestacije. Ljeto nastavlja Dragan Marinković Maca s predstavom Macaglu 10. srpnja, dok će predstava Nemreš pobjeć od nedjelje biti izvedena 18. srpnja. Vlatko Štampar i njegov Bratec je trd nastupit će 25. srpnja.

U uredu Ludens teatra može se kupiti paket ulaznica za sve predstave po cijeni od 130 kuna, dok će se pojedinačne ulaznice prodavati po cijeni od 40 kuna ili 50 kuna, ovisno o predstavi. Cijena je ove predstave 40 kuna. Također, za ovo će Ljeto biti moguće kupiti i studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni uz predočenje studentskih isprava u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih. Projekt Želiš kartu – uzmi index sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 ulaznica. 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Nemreš pobjeć od nedjelje"

Kazališne izvedbe u Ludens teatru

Nakon tri godine ponovno „Nemreš pobjeć od nedjelje”

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha.

Studentski stan

Drugačije kazališno iskustvo

Predstave će se prikazivati u stanovima gledatelja!

Homesick festival Zagreb posjetit će 15 stanova, a umjetnici inspirirani vlastitom poviješću, djetinjstvom, svakodnevnim životom, željama ili snovima u vašem će stanu izvesti po dvije nove predstave suvremenog kazališta.

Naslovna 2

Savjeti za optimizam

Deset koraka do pozitivnog raspoloženja

Jesenji blues se prikrao i ranije nego što smo očekivali. Donosimo deset koraka kako postati i ostati sretan.

Fitness

Mo Farah vam neće biti ravan

Najbolje besplatne aplikacije za tjelovježbu

Ništa ne nedostaje ugodno popunjenim ljepoticama i ljepotanima, ali za sve koji su si obećali skinuti višak kilograma, donosimo popis aplikacija koje bi mogle pomoći u ostvarivanju tog cilja.

Mamma Mia!

Kazališne izvedbe

Ljeto u Komediji u znaku najgledanijih satiričkih djela i mjuzikala

U narednom će se periodu na pozornici Komedije prikazati „Mamma mia“, „Opet on“, „Aida“, „Revizor“, „Alphonsine“ i „Čarobni Broadway“.