LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na hrvatskom tržištu na raspolaganju i specijalni napredni certificirani programi

Londonska škola za odnose s javnošću upisuje 30. generaciju polaznika

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) upisuje već 30. generacije polaznika. Sa početkom 15. travnja u Sveučilištu Vern u Zagrebu, 15-modularni i 45-satni program odvija se u suradnji sa stručnjacima na području odnosa s javnošću, komunikacija, interneta i srodnih disciplina.

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) upisuje već 30. generacije polaznika. Sa početkom 15. travnja u Sveučilištu Vern u Zagrebu, 15-modularni i 45-satni program odvija se u suradnji sa stručnjacima na području odnosa s javnošću, komunikacija, interneta i srodnih disciplina.

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR), koja u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine i putem koje je međunarodnu diplomu LSPR primilo već oko 520 polaznika, upisuje već 30. generacije polaznika. Sa početkom 15. travnja u Sveučilištu Vern u Zagrebu, 15-modularni i 45-satni program odvija se u suradnji sa stručnjacima na području odnosa s javnošću, komunikacija, interneta i srodnih disciplina, kao što su John Dalton, LSPR, Aleksandra Kolarić (HUOJ), Krešimir Macan (Manjgura),  Davor Stanković (HRT), Miroslav Varga (Escape).

Program „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“ obuhvaća tradicionalne module osnove odnosa s javnošću, krizno komunciranje, odnosi s medijima, planiranje odnosa s javnošću, upravljanje događanjima i druge, koji se završava s projektnom zadaćom i ispitom. Program je namjenjen početnicima u odnosima s javnošću i svima koji žele sistematizirati svoje znanje i pridobiti zadnje primjere prakse odnosa s javnošću. U 2014. LSPR Hrvatska će ponuditi još dodatne oblike obrazovanja za one, koje žele unaprijediti svoje znanje ili se specijalizirati za određene teme, kao što su „Krizno komuniciranje i upravljanje rizicima“ i „Marketing i komunikacija na društvenim mrežama (i tražilici Google)“. Svi programi su certificirani od strane LSPR-a, a prilagodit će se potrebama hrvatskog tržišta.

LSPR će se u Hrvatskoj odvijati u organizaciji tvrtke specijalizirane za digitalno komuniciranje i marketing Escape u suradnji s agencijom SPEM Komunikacije iz Slovenije, koja je zastupnik LSPR-a za regiju.

“LSPR je iznimno važna suradnja za nas,“ izjavio je Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape te dodao: “U Escape-u imamo višegodišnje iskustvo u organizaciji i držanju raznih vrsta edukacija, također smo tvrtka, koja ima Google certificiranog trenera, partnera Miroslava Varga. Vjerujemo, da kao digitalna agencija možemo ponuditi inovativne i kvalitetne sadržaje, koji će dopuniti postojeće programe, jer budućnost u komuniciji je digitalna.“


Sir Željko Riha koji će voditi edukaciju izjavio je: “Iznimno sam ponosan što ćemo nastaviti tradiciju LSPR-a u Hrvatskoj koju su u SPEM-u započeli. Za ovu godinu imamo izvrsne planove, od novih edukacijskih programa do nastavka LSPR Alumni kluba i događanja. Također nastavljamo suradnju sa Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, jer želimo zadovoljiti trenutne zahtjeve tržišta rada te PR profesionalcima omogućiti napredak u privatnim i javnim organizacijama u Hrvatskoj.”

Londonska Škola za Odnose s Javnošću (London School of Public Relations; skraćeno LSPR) osnovana je 1992. godine Osnovao ju je g. John Dalton, a u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine LSPR je priznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom te marketingom. Primarna misija LSPR-a je pružiti polaznicima najbolja znanja iz odabranih područja te od njih načiniti profesionalce spremne za sve izazove s kojima se mogu susresti na svom profesionalnom putu.

Prijave i informacije o programima dostupni su na novoj stranici škole.

FOTO: LSPR