LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

LOCO inc. pobjednici Call of Duty 2 turnira

U napetom završetku pobijedili su članovi tima LOCO inc.

U napetom završetku pobijedili su članovi tima LOCO inc.

1. veljače održan je nesvakidašnji turnir na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku. Radi se o Call of duty 2 turniru.

Na turnir se prijavilo 27 ekipa, a do finala su dogurale dvije ekipe: Team Calamity, u sastavu Rikard Baranac, Ivan Mandić, Mato Mišković, Antonio Musladin, Kristian Baranac te LOCO inc. u sastavu Tomi Tepšić, Ivan Zvonimir Kukurika, Maro Zvone, Mario Pejar, Luka Palameta, Jakov Nikolić. U napetom završetku pobijedili su članovi tima LOCO inc. 

Turnir je popraćen negativnim tonom iz razloga što organizatori na plakatima nisu naglasili kako u turniru mogu sudjelovati stariji od 16 godina te su plakate za događaj lijepili po osnovnim i srednjim školama.

''Nažalost, na plakatima koji su poslani u osnovne i srednje škole nije istaknuto da je igra namijenjena samo djeci starijoj od 16 godina, pa su priređivači igre poslali ispriku ravnateljima osnovnih škola. I ovim se putem Sveučilište u Dubrovniku ispričava za neugodnosti koje su prouzročene nepažnjom.'' izjavila je Sandra Buratović, glasnogovornica Sveučilišta u Dubrovniku za DuList.

FOTO: DULIST