Projekt udruge SKAC_ST

Ljetna škola dizajna na splitskom FESB-u

Summer School of Visual Identity and Graphic Design

Sudjelovati mogu svi ljubitelji grafičkog dizajna, „web”-stranica i vizualnih identiteta. Prijavite se što prije jer predavanja i radionice traju od 23. srpnja do 27. srpnja 2018.

Summer School of Visual Identity and Graphic Design projekt je za sve ljubitelje grafičkog dizajna, web-stranica i vizualnih identiteta. Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, studentska udruga SKAC_ST organizira radionice i predavanja u kojima će polaznici moći savladati područje koje ih zanima.

Radionice i predavanja bit će otvorenog tipa, a održavat će se na hrvatskom jeziku od 23. srpnja do 27. srpnja u vremenu od 9 do 14 sati. Osim učenja, kroz petodnevnu radionicu polaznici će steći brojna poznanstva koja bi im mogla poslužiti u daljnjem napredovanju.

Teme edukativnih aktivnosti vezane su uz spomenuta područja grafičkog i web-dizajna. Osim toga, zainteresirani će moći naučiti osnove Adobe Photoshopa koji će omogućiti još veću kreativnost. Uz to mogu očekivati natjecanja i nagrade.

Prijave su besplatne, a zaprimaju se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Završetak projekta

ISUM-ov projekt „Mali pokretači promjena”

Završio projekt „Mali pokretači promjena”

Projekt Instituta za stručno usavršavanje mladih „Mali pokretači promjena” došao je do svoga kraja. ISUM je poručio kako treba učiniti sve da se čuje glas djece kako bi i oni postali pokretači promjena.

Isto

Edukacije

Besplatne studentske radionice o korištenju najpoznatijih multimedijskih alata

Radionice će u okviru svog petosatnog programa podučiti studente dodatnim vještinama o korištenju multimedijskih alata te im tako omogućiti lakše snalaženje u njima.

Projekt "My Future Career"

Predavanja o zapošljavanju

Projektom „My Future Career" do pronalaska stručne prakse i budućeg zaposlenja

Pozivaju se svi studenti ekonomskih usmjerenja na sudjelovanje u projektu „My Future Career", koji će im otvoriti vrata poslovnog svijeta i pružiti izvanrednu priliku za upoznavanje s predstavnicima uspješnih hrvatskih poduzeća, koja im u skoroj budućnosti potencijalno ponude i mjesto za razvoj te izgradnju perspektivne profesionalne karijere.

Zagreb Fantasy Convention 2016.

Zagreb Fantasy Convention

Zakoračite s vilenjacima, patuljcima, ratnicima i magovima u oživjeli svijet fantazije

Zagreb Fantasy Convention nezaboravan je događaj na kojem vas očekuju natjecanja u videoigrama i cosplayu, društvene igre, radionice, igraonice za djecu, vitezovi te kuhinja s autentičnom srednjovjekovnom hranom.

Radionica, "Most prema uspjehu"

Edukativne radionice

„Most prema USPJEHU”: bez radnog iskustva do društvenog poduzetništva

Kroz projekt udruge OAZA polaznici će moći saznati što to zapravo znači biti poduzetnik, zašto je važno poznavati svoje strasti ili talente te tipove osobnosti, kako se financirati iz svojih snova, zašto je društveno poduzetništvo važno za razvoj društva i koje su navike potrebne za stvaranje društvenog poduzetnika.