Projekt udruge SKAC_ST

Ljetna škola dizajna na splitskom FESB-u

Summer School of Visual Identity and Graphic Design

Sudjelovati mogu svi ljubitelji grafičkog dizajna, „web”-stranica i vizualnih identiteta. Prijavite se što prije jer predavanja i radionice traju od 23. srpnja do 27. srpnja 2018.

Summer School of Visual Identity and Graphic Design projekt je za sve ljubitelje grafičkog dizajna, web-stranica i vizualnih identiteta. Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, studentska udruga SKAC_ST organizira radionice i predavanja u kojima će polaznici moći savladati područje koje ih zanima.

Radionice i predavanja bit će otvorenog tipa, a održavat će se na hrvatskom jeziku od 23. srpnja do 27. srpnja u vremenu od 9 do 14 sati. Osim učenja, kroz petodnevnu radionicu polaznici će steći brojna poznanstva koja bi im mogla poslužiti u daljnjem napredovanju.

Teme edukativnih aktivnosti vezane su uz spomenuta područja grafičkog i web-dizajna. Osim toga, zainteresirani će moći naučiti osnove Adobe Photoshopa koji će omogućiti još veću kreativnost. Uz to mogu očekivati natjecanja i nagrade.

Prijave su besplatne, a zaprimaju se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Projekt „Most prema uspjehu”

Besplatne radionice razvoja poduzetničkih vještina namijenjene mladima

U sklopu projekta „Most prema USPJEHU” sudionici će steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća. Prijave za prvi susret otvorene su do 7. ožujka.

Znanost

Festival znanosti Sveučilišta u Splitu

Kroz radionice uđite u svijet znanosti

Ako se nalazite u Splitu ili njegovoj neposrednoj blizini, a želite naučiti nešto više o znanosti, svakako se pridružite Festivalu znanosti koji i ove godine održavaju Sveučilište u Splitu i Umjetnička akademija.

Ljetna škola o poreznom sustavu

Ljetna škola

Rasvjetljavanje trendova u međunarodnom poreznom sustavu u dubrovačkom Kampusu

Budući da porezni sustav predstavlja važan segment financijske stabilnosti zemlje, ali i pravednosti u društvu, posvećana mu je petodnevna ljetna škola koja se ovih dana održava u Dubrovniku.

Summer University 2017.

Predstavljanje ljetnih škola

AEGEE-Zagreb poziva te na 65 ljetnih avantura diljem Europe

Putuj Transsibirskom željeznicom, pleši salsu na španjolskim plažama ili bicikliraj kroz Nizozemsku i Belgiju! Ako želiš provesti dva tjedna s ekipom iz cijele Europe, dođi na predstavljanje ljetnih škola i saznaj kako.

Računalo, tablet, mobitel

„Magento2.0 NightClass”

Besplatne stručne radionice o programiranju za studente

„Magento2.0 NightClass” je set radionica namijenjen studentima. Kroz dva mjeseca imaju priliku proširiti svoja teoretska i praktična znanja o programiranju, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.