LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pripremite se, odbrojavanje počinje

LJETNA PAUZA: Ali i dalje radno!

Uzimamo kratku stanku kako bismo u novu akademsku godinu ušli bolji i uspješniji!

Uzimamo kratku stanku kako bismo u novu akademsku godinu ušli bolji i uspješniji!

Za drugi rođendan našega portala odlučili smo sami sebi nešto pokloniti. Iako ne poričemo da nam ne bi odgovarao, ne radi se o godišnjem odmoru. U novu je akademsku godinu ekipa portala Studentski.hr odlučila ući s novim, puno ljepšim portalom.

Kako bi novi, redizajnirani portal izgledao baš kako treba, ekipa portala, nažalost, mora uzeti mjesec dana pauze od objavljivanja velikoga broja članaka svakoga dana. Od 1. kolovoza do 1. rujna radit ćemo na tehničkoj nadogradnji novoga portala te će se svi objavljeni članci naći u novom okruženju.

No, to ne znači da se članci neće i dalje objavljivati. Zavirite svaki dan kako biste saznali najvažnije studentske vijesti, i, naravno, zanimljivosti koje vam svakodnevno donosimo!

Osim toga, naša će Community Management ekipa putem naše Facebook stranice, Twitter profila i Instagrama svakodnevno donositi odlične starije članke kojih se svakako vrijedi prisjetiti.

U sklopu projekta objavljeno je preko 5 tisuća članaka, a trenutno na njemu radi više od 120 osoba. Iako su volonteri, svoj posao obavljaju s velikom dozom profesionalnosti, a od 1. rujna pokrenut ćemo i novu regrutaciju! Tako je! I vi ćete moći postati dio našega tima koji studentima donosi najvažnije informacije za njihovo studiranje, ali i zanimljive članke za slobodno vrijeme.

Na portalu ćemo odbrojavati do dana kada ćete pristupiti našoj novoj naslovnici koja će vas zaista iznenaditi. Zasad nećemo otkrivati previše detalja.

Ovaj portal ne bi postojao bez vas pa vam zahvaljujemo na odanosti i nadamo se da ćemo od 1. rujna na još bolji i zanimljiviji način biti dio vaše svakodnevnice.

Dok ulazimo u zadnji radni tjedan, predstavljamo vam najposjećenije članke u zadnje dvije godine

1. Jedna vježba, četiri minute, 28 dana, novo tijelo

2. Pitanja koje tetovirane osobe više ne žele čuti

3. Za studentski džep: gdje u Zagrebu jesti jeftino, a fino?

4. Ne nasjedajte na ovo!

5. Osam neugodnih pitanja o seksu – odgovoreno!

6. Seks u studentskom domu

7. Izdržite cijelu noć u štiklama, evo kako!

8. 9 društvenih igara za cuganje

9. 22-godišnji student s londoskom adresom rasturio Potjeru

10. Žena, majka, glupača

Osim ovih članaka i kolumni, podsjećamo vas da ćete i tijekom naše kratke ljetne pauze i dalje moći dodavati novi sadržaj na Materijalima i Oglasniku, kao i pristupiti Ponudi poslova te Udrugama.

FOTO: DANIJEL ŽGANEC