Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Ljekarne Prima Pharma nude sjajnu stipendiju i siguran posao zagrebačkim studentima

Laboratorij

Iznos je stipendije 2 000 kuna, a isplaćuje se do završetka studija.

Otvoren je natječaj ljekarni Prima Pharma koji nude stipendiju i siguran posao studentima i studenticama četvrte i pete godine Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu. Iznos je stipendije 2000 kuna, a isplaćuje se do završetka studija.

Studente poslije studija čeka posao prvenstveno u Ličko-senjskoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj i Osječko-baranjskoj županiji, ali i na drugim lokacijama gdje bude trebalo magistara farmacije.

Natječaj traje do 1. ožujka 2017. godine do kada treba poslati potvrdu o statusu redovitog studenta, prosjek ocjena, kopiju domovnice i osobne iskaznice te izjavu da ne primate drugu stipendiju na adresu Ljekarne Prima Pharme, Capraška 1, Zagreb.

Za sva pitanja obratite se na e-mail adresu: primapharme@primapharme.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Speleološka škola SD Špiljara

Speleološka škola SD Špiljar

Prijavite se na školu speleologije

Ponovno se organizira škola speleologije na području Splita. Svi željni uzbudljivog iskustva mogu se prijaviti do 22. ožujka.

Dioklecijanova palača

Natječaj za stipendije

Traju prijave za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu dodijelit će 125 stipendija svojim studentima za akademsku godinu 2016./2017. Prijave na natječaj za dodjelu stipendija traju do 20. siječnja 2017. godine.

Note

Zborsko pjevanje

Akademski muški zbor FER-a prima nove članove

Poziva se "alumni" zajednica ETF-a/ FER-a da se uključi u Akademski muški zbor FER-a. Prijave se primaju do 13. veljače.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Doktorska škola Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Doktorski studij Komunikologija raspisuje natječaj za buduće doktorande

Riječ je o jedinom doktorskom studiju komunikologije u Hrvatskoj nakon kojeg studenti stječu akademski stupanj doktora znanosti te kompetencije za samostalno istraživačko djelovanje u matičnom znanstvenom području, polju i grani.

Foto dani mladih

Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.