LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska studentska asocijacija

„Leadership Academy” – nauči i ti kako biti uspješan vođa!

Projekt budi sakrivenog vođu u ljudima te im pomaže oblikovati viziju vodstva.

Projekt budi sakrivenog vođu u ljudima te im pomaže oblikovati viziju vodstva.

Hrvatska studentska asocijacija u suradnji s udrugom Fokus donosi trodnevni projekt pod nazivom Leadership Academy. To je prvi projekt ovakvog tipa koji će na zanimljiv, atraktivan i poučan način približiti studentima sve tajne vodstva.

Riječ je o projektu koji budi sakrivenog vođu u ljudima te im pomaže oblikovati viziju vodstva, učinkovito je prenijeti na druge, ostvariti njihove ciljeve te postići da isti proizlaze iz srca.

Teme vezane uz vodstvo u posljednje su se vrijeme umnogostručile. Kako bi vođa djelotvorno baratao ogromnom količinom informacija, on mora razviti i primjenjivati tzv. okvir vodstva. Takav okvir omogućuje vođi da organizira i posloži razne perspektive na vodstvo po razini prioriteta.

Ovaj seminar predstavit će sudionicima primjer okvira vodstva te ih upoznati s korištenjem tog okvira. Raspravljat će se o viziji vodstva koja definira istinske vođe, o određivanju smjera, o tome koliko je definiran smjer moćan i utjecajan, kako prenijeti viziju na druge ljude te još mnogo stvari koje će popratiti rasprave nakon svakog iznašanja teme.

Predavanja će se odvijati na Ekonomskom fakultetu od 10. do 13. 12. 2014, a održavat će ih David Ginn na engleskom jeziku. On će pokazati zašto je baš njegovo znanje dio nacionalnog obrazovnog plana u srednjim školama u Mađarskoj.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, pozivaju se svi zainteresirani da se prijave za sudjelovanje na sljedećem linku. Svi sudionici koji budu prisustvovali na najmanje 5 predavanja dobit će i certifikat o sudjelovanju.

Organizator projekta je Hrvatska studentska asocijacija (HSA), koja već više od 20 godina okuplja mlade ambiciozne ljude različitih profila, a njih povezuje jedna stvar – oni žele više od studiranja.  Upravo pod navedenim geslom HSA tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući razne projekte i radionice, a istovremeno osposobljava studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Više informacija o samom projektu možete pronaći na službenoj web stranici i na službenoj Facebook stranici. 

FOTO: HRVATSKA STUDENTSKA ASOCIJACIJA